If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами хайде отворете си тема "Какво понижение очаквате за биткойна ?" , па си се събирайте и общувайте помежду си там ! Няма нужда всеки час да ми се появява "будна съвест" и да ми казва как ше се удавя ... това си е моя лична работа ! Айде да ви няма !
По скоро можеш да изгониш махленските бабички от пейката, от форумните бабички няма отърване !!!
Допреди месец много хора които познавах се радваха че са спечелили от криптовалути част от тези хора вкараха още пари и вече започват да реват колко са загубили, някой взеха и кредити
1.Как да има тежест мнението ти, като е написано полуграмотно с 10 грешки в секунда.
2. Като имаш толкова много свободно време, защо не си намериш по-приятно занимание от затлачването на форОма със словесната ти помия?
3. На чужди гробове недей да ревеш! Всеки има право да си вложи, увеличи или загуби средствата както намери за добре, защото те са си ЛИЧНО негови.
Когато виждаш че нещо е лъжа и измама, и го казваш че е така, но не ти вярват и всячески се опитват да те убедят в противното, а след като загубят започват да ти се сърдят
Ами хайде отворете си тема "Какво понижение очаквате за биткойна ?" , па си се събирайте и общувайте помежду си там ! Няма нужда всеки час да ми се появява "будна съвест" и да ми казва как ше се удавя ... това си е моя лична работа ! Айде да ви няма !
Моля Ваньо Кеската и Замръзналия да ми кажат в какво да инвестирам, че да има поне капчица смисъл от тях Щом криптото не става ми дайте друга идея, че иначе съвсем безполезни излизате.
Е как в какво да инвестираш? - В криптоси. Бухай наличното в криптоси, ако имаш късмет и ако някоя гаражна борса не завлече парите на наивниците, в края на годината, след като китайците с дата-центровете си приберат печалбата има някаква вероятност да удесеториш вкараното. Мнението ми не е препоръка.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Моля Ваньо Кеската и Замръзналия да ми кажат в какво да инвестирам, че да има поне капчица смисъл от тях Щом криптото не става ми дайте друга идея, че иначе съвсем безполезни излизате.
Навъдиха се люде , дето получават оргазъм кат видят биткойна надоле ...
Когато виждаш че нещо е лъжа и измама, и го казваш че е така, но не ти вярват и всячески се опитват да те убедят в противното, а след като загубят започват да ти се сърдят
Допреди месец много хора които познавах се радваха че са спечелили от криптовалути част от тези хора вкараха още пари и вече започват да реват колко са загубили, някой взеха и кредити
Да не ти пука. Когато се разпадне пирамидата ще гърмя шампанско.
Само не разбрах, депозитите в тези гаражни борси гарантирани ли са по някакъв начин, или ако хлопнат кепенците, крипто-идиотите ще пият по една студена вода?
Ако това ще е новата финансова система - не, мерси. Предпочитам си сегашната.
Холивуд вероятно ще увековечи настоящето с някой филм"Криптовълци" например.
Какво, насила ли ще налагат кеските? Да, мислят съвсем открито за крипто юан, рубла и долар. И Биткойн и алткески ще ги забранят и останалите, не само в Китай.
Да не ти пука. Когато се разпадне пирамидата ще гърмя шампанско.
Само не разбрах, депозитите в тези гаражни борси гарантирани ли са по някакъв начин, или ако хлопнат кепенците, крипто-идиотите ще пият по една студена вода?
Ако това ще е новата финансова система - не, мерси. Предпочитам си сегашната.
Коментар