Е как никой не се похвали как е скъсил биткойна от 18-19 хил.? При толкова хора тук убедени, че е балон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеНай-голямата(според мен) Понци схема BitConnect е спряла да изплаща лихви и е върнала главниците по трънския курс.Там, по едно време имаше милиярди наляти.Повечето от Азия.
Ей ги пак в нови дрешки:
https://bitconnectx.co/Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеАз пък успях да се вредя за новата машина на БитмеинСега ако и плащането го отчетат правилно и си я получа и ще видим дали чудесата са истински, че в момента по калкулаторите тая машина е пълна бруталия
Че засега Байкалите избиват всичко наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Няма движение ама няма и бесни печалби.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение
Там няма как да има движение.Нещо като валутен борд за долара е!100% Backed
Every tether is always backed 1-to-1, by traditional currency held in our reserves. So 1 USD₮ is always equivalent to 1 USD.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНякой има ли си монетка Tether? 3% нагоре в тези тежки времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНякой има ли си монетка Tether? 3% нагоре в тези тежки времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеМалко сериозна информация... внимавайте с Poloniex. Истина е че техните отговори на съпорт тикети са пословично бавни, но след като не отговарят дори на съпорт тикета на Antpool, нещата явно са станали по-сериозни. Просто си имайте едно на ум с тази борса.
Ето го и самия туийт: https://twitter.com/AntPoolBITMAIN/s...68062752448512
Нещата не изглеждат добре, след като се стигнало през Туитър да им пращат съобщения за тикет.
Poloniex никога не са отговаряли на тикети! Ползвам ги основно тях от около 3 години и за това време съм имал 3-4 проблема, след като им пиша в рамките на 10-12 часа винаги са ги решавали, но отговор на тикет - никога не съм получавал! Това че дори и на Anpool не отговарят от една страна е хубаво, защото показва че не делят клиентите на малки и големи!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Малко сериозна информация... внимавайте с Poloniex. Истина е че техните отговори на съпорт тикети са пословично бавни, но след като не отговарят дори на съпорт тикета на Antpool, нещата явно са станали по-сериозни. Просто си имайте едно на ум с тази борса.
Ето го и самия туийт: https://twitter.com/AntPoolBITMAIN/s...68062752448512
Нещата не изглеждат добре, след като се стигнало през Туитър да им пращат съобщения за тикет.Last edited by Xman1; 17.01.2018, 02:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Извинявай, ама тоя колко трябва да е тъп приятеля ти, че да пусне такъв левъридж на крипто? Не съм сигурен, че има платформа, която за крипто предлага 100, ама като и да е. И 10 пак е много, с тия движение и 2-3 е достатъчно да те занули в рамките на ден, какво остава за повече. А днес е интересен ден. Сеч по всички направления.
Маржин 100 е шанс 50 на 50. Ако ти тръгне в посоката мелеониш, иначе губиш всичко. Ва банк.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Извинявай, ама тоя колко трябва да е тъп приятеля ти, че да пусне такъв левъридж на крипто? Не съм сигурен, че има платформа, която за крипто предлага 100, ама като и да е. И 10 пак е много, с тия движение и 2-3 е достатъчно да те занули в рамките на ден, какво остава за повече. А днес е интересен ден. Сеч по всички направления.
Само не мога да разбера, защо хората искат да разиграват крипто, като рулетка... това не е рулетка... не можеш да залагаш на произволни посоки и да се надяваш на "късмета си".
Вероятностите не са разпределени пропорционално, както при хазартните игри.Last edited by Xman1; 17.01.2018, 02:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеСамо за 6 мин. върна със 100 и нещо $. 10 000 е психологическа граница, и почват да сработват сума и стопове за продажба... Сабахлем очаквам бай Марин да каже "добрютро", купих 50 койна на 8 000 $.
А, Форексбоя кат каза маржин... Един приятел пуснал Етери на маржин, ама май беше 100 и нагоре. Изядоха го за минута - две. После кат малко дете се опари и не посмя да пипне крипто.
Коментар
Коментар