Ми както съм ти казвал неведнъж, не виждам как бих съдействал на подобно противно създание. И не, грам не ме интересува какво правиш. То не спря да дуднеш в тая тема просто.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеъхъ, етери да, те ми трябват за ICOтата, а ти какво правиш бе, кеска, айде кажи нещо и за теб, стига маза темичката с грозния си хеит
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеРипъли никога не съм и никога няма да купя, пък ако ще да правят по 100% на ден ръст. Рипъл не е крипто, то е точно обратното на идеята на криптото.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Их ако можеха и БФБ така да вдигнат..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеАбе муха муха, ама не проадох апартамент за Рипъли примерно. Сега си ядат ушите от яд. Аз да съм простия, нека! Нали щяха да свършват, и само нагоре? Купуваш ли в момента, или само се правиш на разбирател?
Рипъли дали купуваш имам предвид, не хардуер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеска, ма ти дуднеш ли пак бреКакъв бой бе, че ти за мен си като муха в стаята - досадно и неприятно, ама само толкова.
...
Рипъли дали купуваш имам предвид, не хардуер.
Съвсем скоро ще видим 4 цифрена сума на Биткойн. Само няколко часа ни делят.Last edited by IvanTerziev; 17.01.2018, 17:03.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Покай идването на Японския премиер - Сатоши Накамото само като ни видя по ТВ - Eвропретседатели и Биткойнътпадна!
Ами ако бяхме оглавили ООН?!
А-а-а-а?!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Кеска, ма ти дуднеш ли пак бреКакъв бой бе, че ти за мен си като муха в стаята - досадно и неприятно, ама само толкова.
На мен в момента ми е най-смешно по биткоин форумите какво става и какви мантри саТо са едни графики, нива, съпротиви, фибоначита, моменти за купуване, HODL, абе чудо. Страшно самозомбиране, та чак да се чудиш кой изобщо продава
те да видим кога ще се уморят продавачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва да си признаем чистосърдечно ,че зад това нещо седят много добри финансови факири.
Кво да се очаква от балон рано или късно?Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Тук такава е практиката, затварят... почват да въртят 2 койна, вдигнат цената, овцете се успокоят, някои започват да купуват и правилните хора почват да продават и ... после отново същото упражнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеСпада и паниката са факт.Не разбирам само що трябва да си затварят биткойн борсите.Те са на оборот и си вземат процента.А оборот има!
Коментар
-
Тъкмо да купувам, пък то...
Last edited by IvanTerziev; 17.01.2018, 15:42.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеСпада и паниката са факт.Не разбирам само що трябва да си затварят биткойн борсите.Те са на оборот и си вземат процента.А оборот има!
Коментар
Коментар