IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Викаш апокалипсис идва

Да лягаме да мрем...

залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
    За мен не идва.
    И що да ходя на бахамите .
    И тук ще изкарам добре краша
    И кои сте ''вие'' на които ''съм седнал'' да пророкувам
    Щото аз съм АЗ .
    И си пиша каквото и когато ми е кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Идеално! Застани на къси позиции да видим колко часа ще издържиш...
      Ти застана ли на дълги оттук .
      Да се мерим
      А ?

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

СЪвсем незаядливо питам Какво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?
        До 8000 съм сигурен. За другото - верояност ,която не бива да се пренебрегва ..
        А техниката ще падне с падането на акциите от Силициевата , а те ще паднат с индеките, които са тука-тука готови..
        Времево - например, до края на март. Но не съм Ванга .
        Просто от житейски опит знам , че хванеш ли ''балъка '' , - събличането е до голо..

Коментар

• Да разлаем кучетата:

"Изпращам това послание от 2025 г. Нещата тук изглеждат мрачни и някои от вас ще носят кръв на ръцете ви.

Ако не ми вярвате, моля, продължете напред, тъй като нямам възможност да ви докажа, че наистина съм, който твърдя, че съм.

Не искам да губя времето си, затова просто ще обясня какво се е случило.

Средно досега всяка година стойността на Bitcoin се е увеличила с десет фактора. От 0.1 долара през 2010 г. до 1 долар през 2011 г. до 10 долара през 2012 г. до 100 долара през 2013 г. Отсега нататък се наблюдава лек спад, тъй като стойността се увеличава с десет фактора на всеки две години до 1000 долара през 2015 г. , до 10 000 през 2017 г., 100 000 през 2019 г. и 1,000 000 през 2021 г. Оттук нататък няма добър начин да се изрази стойността му в долари, тъй като доларът вече не се използва"

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/com...nw&sh=617a853f
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Не знам кой , какво консумира , ама 13000 нема да премине .
            Още малко ще потанцува тук ( да изконсумира де що има по тия нива ) и към 8000
            И да ти кажа на уше .....
            Това е само единия лег на движението .
            Ще има и втори .
            Предположи до къде ще е
            И на никой нема да бъде позволено да излезе ( на нула )
            Щото връзката (корекцията между двата спускания ще ви я направат равнинна .
            Веднъж ще ви оберат с койните
            А като гръмнат индексите ще ви оберат и с цените на копачките .
            Класика !
            2 :0
            Идеално! Застани на къси позиции да видим колко часа ще издържиш...

Коментар

Ще има и втори .
              Предположи до къде ще е
              Класика !
              СЪвсем незаядливо питам Какво означава тази прогноза? Смяташ, че сега пазара е манипулиран и предстои движение надолу до 8000 долара, после пак малко въздух и вече същинското движение към 0, защото за да се задлъжнее с цените на копачките ще рече, че се купува техника на кредит и тя не може да бъде изплатена. Правилно ли съм те разбрал и ако наистина смяташ така би ли дал някаква идея за времевите периоди?

Коментар

Ще има и втори .
                Предположи до къде ще е
                Класика !
                Викаш апокалипсис идва

Да лягаме да мрем...

залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Ко речИ????
                  Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
                  А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
                  То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
                  П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
                  П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
                  Ще има и втори .
                  Предположи до къде ще е
                  Класика !

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
                    https://bitcoinwisdom.com/markets/bitfinex/btcusd
                    От този по-голямо доверие няма на кой да имаш ...
                    А относно цените на Хардуера за копане с Видеокарти - в момента цените са БРУТАЛНИ!!!
                    Видеокарти които купувахме преди една година за 440-450 лв. в момента не можеш да пипнеш на цени под 1200 лв.!!!
                    Отделно дъна, захранвания, всичко е на БРУТАЛНИ цени и дори да се появи нещо на тези цени - изчезва за часове ....
                    remember remember the fifth of november

Коментар

Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин
                      Благодаря за отговора! Чартове - бол, но не намирам такъв, на който имам доверие. Не ми е важно - по-полезно ми бе инфото за цените на чарковете, ама той койна май само на цените на картите влияе? Ако е така, е добре за мен! Мерси!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
                        Сериозно ли не може да намериш чарт на биткоин А за частите - търся аз сега, че искам да добавя и ригове към асик машините и в момента едно, че няма, а и цените са злокобни. Но пък аз нямам опит с търсенето на части и може да не знам точните доставчици, така че кой знае дали съм критерии.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Ко речИ????
                          Тя таз новина стара (още от петък) изконсумирана и вече сме 10% НАГОРЕ СЛЕД НЕЯ!!!
                          Покажи ми чарт колко е в момента.Мерси! А тия 10% в събота срещу неделя вече не са ли обичай? И падат ли вече цените на комп. части - мен това ме интересува около коините? Навремето през април бяха най-евтини, но не ги следя вече..
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Опаааааа пак откраднали койнчета
                            Хакерчета. За 500 милиончета.
                            Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
                            Чакаме спускане. Както съм казал :
                            8000/8200
                            Ко речИ????
                            А иначе за чакането - и ние го чакаме на 8.000$ ама нещо не става ....
                            То ако ставаше само с чакане и "ще ми се" - Черно Море да се е подквасило отдавна!!!
                            П.С. В момента цената в Битфинекс е 12.100$ !!! Опс докато го напиша още 60$ отгоре ....
                            П.С.2 При тази вълна отиваме някъде около 14.000$ за после ще видим
                            Last edited by marin1; 28.01.2018, 08:48.
                            remember remember the fifth of november

Коментар

• Опаааааа пак откраднали койнчета
                              Хакерчета. За 500 милиончета.
                              Тия ги бушат по бързо и лесно от банките бе.
                              Чакаме спускане. Както съм казал :
                              8000/8200

Коментар

Кеска, лъжльо безподобен, я дай един линк да видя къде си прочел, че ЕС искал да забранява криптото? Да не стане да са компоти само
                                https://novini247.com/novini/evropa-...na_531239.html

https://novini247.com/novini/edin-ot...al_633386.html
                                Един от основателите на корпорацията Епъл Стив Возняк е продал всичките си биткоини. Новината съобщи сам той на бизнес форум в Стокхолм, информира изданието „Бизнес Инсайдър“.

Возняк се сдобил с криптовалутата - "заради експеримента", както пояснил той - през лятото на м.г., когато стойността й била около 700 долара. Той не уточнява какво количество биткоини е купил.

По-късно цената на криптовалутата започна рязко да нараства и когато достигнала почти 20 000 долара, Возняк решил да продаде всичките си биткоини. Не исках да съм един от онези, които непрекъснато следят движението на курса и се вълнуват за цената, пояснява Возняк.
                                ...
                                През декември м.г. всички свои биткоини продаде и Емил Олденбург, съучредител на компанията Bitcoin.com, която е един от най-големите отраслови сайтове, предоставящи инструменти за инвестиции в биткоини.
                                Last edited by IvanTerziev; 28.01.2018, 00:25.
                                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

Working...
                                X