Регулацията практически означава узаконяване т. е. ще стане един стандартен актив, но пък ще си загуби екзотиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Xman, този път аз не съм съгласенАко има истински сериозна икономическа или финансова криза в света криптото ще пострада според мен. Както и почти всичко друго. Още въобще не можем да говорим биткоин да е приел функциите на златото. Има ли подобна криза ще пострадаме всички, поради простата причина, че проблема няма да е в съхранение на стойността, а в изкарването на пари
Днес май ще е червен ден, критикарите могат да почват да празнуват, познали са
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
До 8000 съм сигурен. За другото - верояност ,която не бива да се пренебрегва ..
А техниката ще падне с падането на акциите от Силициевата , а те ще паднат с индеките, които са тука-тука готови..
Времево - например, до края на март. Но не съм Ванга .
Просто от житейски опит знам , че хванеш ли ''балъка '' , - събличането е до голо..
Значи не само криптовалутите.... но и технологичните компании и индексите ще паднат?!
Нова криза ли да очакваме... или този път ще е края на света?!
Капитализма наистина има цикличност и повтарящи се кризи през 10-тина 15 години. Но този път е малко по различно, защото кризите имат антикризисна технология, благодарение на Сатоши Накамото... т.е. ако дойде нова криза, хората има къде да се скрият от банките... Сатоши ни направи нещо като "подслон срещу криза" .
Мисълта ми е, че не може и двете неща да са верни, т.е. криптовалутите да падат и да има нова криза едновременно... само едно от двете ще е. Разбира се криптовалутите не е задължително да падат, когато няма криза, но ако дойде криза, криптовалутите ще отидат в небесата... тъй че твоята "прогноза" изглежда доста противоречива и най-вероятно невъзможна да се изпълни, освен ако наистина не дойде "края на света".Last edited by Xman1; 29.01.2018, 01:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениекъшей хляб не бих, какъв биткойнПък и за какво ти е - нали песъчинки, въздух, нали ти никога не би купил, нескопосан авантаджиьо
Аде, че не останаха! Между другото откриха откъде идва псевдонимът на Сатоши Накамото:
п.с. https://coinsvision.com/%D0%B7%D0%BB...8%D1%82%D0%B0/
Редовно ми пищи антивирусът за нерегламентирано копане. Ето, че и аз вече копам валута, без да съм искал изрично да го правя. Бай Марине... коуега...Last edited by IvanTerziev; 29.01.2018, 01:06.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеска, ти говориш с пришълците бе, какво ме питаш мен, аз единствено мога да потвърдя, че ти си ограничен, ама не щеш да свършиш с участието си тук....
Ограничен неограничен - не аз се наших по 20 К $ за Биткойн, и по 3,82 $ за Рипъл!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеската коментира тезата на пришълец от бъдещето ........... баси инвестиционният форум
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеКеската коментира тезата на пришълец от бъдещето ........... баси инвестиционният форум
Коментар
-
Средно досега всяка година стойността на Bitcoin се е увеличила с десет фактора. От 0.1 долара през 2010 г. до 1 долар през 2011 г. до 10 долара през 2012 г. до 100 долара през 2013 г. Отсега нататък се наблюдава лек спад, тъй като стойността се увеличава с десет фактора на всеки две години до 1000 долара през 2015 г. , до 10 000 през 2017 г., 100 000 през 2019 г. и 1,000 000 през 2021 г. Оттук нататък няма добър начин да се изрази стойността му в долари, тъй като доларът вече не се използва"
2015 г. един Биткойн е примерно 1000$, може да си купиш кола на много старо с един.
края на 2017 г. беше 20 000 $, може да си купиш нова кола.
Края на тази година ще е 200 000 $, ще си купиш луксозен апартамент в центъра на София.
Края на 2019 ще си купиш 2 сгради за 2 милиона $.
Края на 2021 г. с един Биткойн купуваш МОЛ София!
Всичко се връзва, ама ако имаше такава инфлация. 2010 г. срещу един Биткойн за 0,1 $ се купуваше торбичка за пазаруване, от тия по-дебелите.
Та, кво му е ценното на тоя Биткойн, дето и таксата на Биткойн конференцията не може да платиш с него? Какви предимства дава, като освен за чиста спекулация за друго не става? Очевидно няма някаква реципрочност с някаква зверска инфлация. Ако доларът се срине ще има Амеро. От 2008 го мътят.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Викаш апокалипсис идва
Да лягаме да мрем...
залагай на апокалипсиса,и бегай на бахамите после,що си седнал да ни пророкуваш тука
И що да ходя на бахамите .
И тук ще изкарам добре краша
И кои сте ''вие'' на които ''съм седнал'' да пророкувам
Щото аз съм АЗ .
И си пиша каквото и когато ми е кеф
Коментар
Коментар