Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Last edited by prectical; 15.01.2018, 16:12.
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКопаенето няма нищо общо с верификацията. Рипълите си имат блокчейн като всички други, и нагло са гепили сорса от Биткойн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеА кой верифицира транзакциите на преизкопаните? Как се защитава блокчеина им от измама?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
По скоро имам предвид до 95% точност. Ако блокверигата знае всички минали поръчки и всички бъдещи планове за използването на стомана, разбира се че може да направи прогноза близо до 95%. ...:
п.с. Рипъло подобните и аз не ги харесвам. На всичко отгоре почват да "печатат" рипъли както им дойде.
ОБАЧЕ преизкопаните НЕ хабят енергия напразно. Това е хипер огромно предимство. Дърпа колкото да направи и верифицира транзакцията, да речем товари 1 секунда, и спира.
Фрости, стига с тия регулации човек! КТБ потъна с регулации, Лемън фалира с най-висок рейтинг ААА. Цяла Америка думна насред регулации, и гасиха пожари със близо трилион напечатани $$$.
Тоя криптобалон се наду именно от тоталната липса на доверие в регулации и банки. И има защо.Last edited by IvanTerziev; 15.01.2018, 13:20.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Койнаджиите наистина ли мислят, че с гаражни крипто-борси, забутани на неизвестни локации ще направят новата финансова система, която да унищожи Уолстрийт и банките?
Като си вкарвате парите в гаражните борси има ли някаква гаранция, че собственикът няма да нареди превод от ваше име по неговата сметка, или това са маловажни подробности?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТова е новата финансова система - по 2-3 месеца чакаш, докато си вкараш парите в гаражните борси, а ако искаш да си изтеглиш парите... след една година може и да стане, ако междувременно не са фалирали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеНякой да помогне .... не мога да потвърдя самоличността си при Coinbase. Хубави ясни снимки на цялата площ ми ги отхвърля , без отблясъци . Десет пъти пробвах и не става , а и изглежда има някакъв лимит за ден.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеКва самоличност, бе... нали фундамента на цялата x..ня беше анонимност.... еми нема такава идиотщина...
Но, дори и монетите, дето държат на анонимност как си представяш да се търгуват на борси, без да е ясно кой е купувача или продавача? Аз например мога да ти платя с определни монети и никой никога не може да свърже мен и теб с транзакцията. Но ако искаш да купиш с тях нещо на борса много ясно, че трябва да се регистрираш.Last edited by X_Y; 15.01.2018, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
На мен ми ги отхвърляше цели два дни,преди да ме пусне.
Продължавай да опитваш,най вероятно са станали много маймунките на клона,в други борси въобще не дава вече възможност за регистрация.
п.с. опитай и с друг документ за верификация-мен с шофьорска книжка не ме пусна,въпреки,че я одобряват по изискване.
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнениеНякой да помогне .... не мога да потвърдя самоличността си при Coinbase. Хубави ясни снимки на цялата площ ми ги отхвърля , без отблясъци . Десет пъти пробвах и не става , а и изглежда има някакъв лимит за ден.
Продължавай да опитваш,най вероятно са станали много маймунките на клона,в други борси въобще не дава вече възможност за регистрация.
п.с. опитай и с друг документ за верификация-мен с шофьорска книжка не ме пусна,въпреки,че я одобряват по изискване.
Успех.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Повечето борси ( а coinbase е една от най-известните) имат огромен наплив от клиенти (десетки и стотици хиляди регистрации за денонощие) и сървърите не могат да обработят всички заявки. Вероятно това е проблема. Имат една страница с ъпдеите за такива проблеми, виж там дали пише нещо в тази връзка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКОЙ/Какво стои зад Сатоши?
Коментар
Коментар