IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    вай вай вай

    чок кахър

    коджа сакатлък

    серсемите напускаха дълги на 8531
    Чок серсем

    Бол серсем

    пак ще дойдат.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      al4en - това е измама да им вземат койните и да ги продадат, не да пада цената а ще кърти..те няма какво да ги правят тези койни освен да ги продават за истински пари ако някой ги купи и докато някой ги купува за някакви пари. Дали ще пада още - ще кърти ако ще не ЕЦБ да приказва глупости ами и от Марс да припяват. Има банки в играта които са много вътре и ще се разделят с доста пари, ще им видят пушека ..затова от централните банки почнаха да припяват че криптото било интересно. Специално биткойна с тези фютчърси е смъртник, неговия живот е лимитиран първо да падне до много ниска цена и да се докопае нацяло при много ниска трудност - накрая пак ще се копае с процесор и след това просто ще изчезне и няма да струва и един цент. Много са ми интересни другите кухи нищота , как ще закрепят някое от тях дето цената му може да се манипулира и го няма на фютчърси та играта да продължи.
      Лично не мога да повярвам, че тия са такива идиоти, познат днес агитираше други идиоти като него, ти му казваш ще ви оберат, той ти вика само да издържи два месеца и съм дабъл няма да гръмне.. ти му казваш и един ще е много... той всички така викаха пък 19 хил стигна.. страшни тъпаци

      Коментар


      • вай вай вай

        чок кахър

        коджа сакатлък

        серсемите напускаха дълги на 8531

        Коментар


        • al4en - това е измама да им вземат койните и да ги продадат, не да пада цената а ще кърти..те няма какво да ги правят тези койни освен да ги продават за истински пари ако някой ги купи и докато някой ги купува за някакви пари. Дали ще пада още - ще кърти ако ще не ЕЦБ да приказва глупости ами и от Марс да припяват. Има банки в играта които са много вътре и ще се разделят с доста пари, ще им видят пушека ..затова от централните банки почнаха да припяват че криптото било интересно. Специално биткойна с тези фютчърси е смъртник, неговия живот е лимитиран първо да падне до много ниска цена и да се докопае нацяло при много ниска трудност - накрая пак ще се копае с процесор и след това просто ще изчезне и няма да струва и един цент. Много са ми интересни другите кухи нищота , как ще закрепят някое от тях дето цената му може да се манипулира и го няма на фютчърси та играта да продължи.

          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Иване,ако искаш да сразиш криптосите имаш нужда от великия борец срещу пирамидите-доктор Черкезов.Абе къде е Черкезов?

            Коментар



            • Президентът на Световната банка Джим Йон Ким сравни криптовалутите със схема „Понци“. Така той стана поредния глас от финансовите среди, който изразява съмнение в законността на дигиталните валути.
              https://www.investor.bg/kriptovaluti...-banka-255428/

              Генералният директор на Банката за международни разплащания (БМР) Агустин Карстенс определи биткойна като спекулативен балон и призова властите да реагират, за да защитят доверието във финансовата система, предава Франс прес
              .https://www.investor.bg/kriptovaluti...internal_links

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                ЕЦБ не искат да купуват гръцки дълг, крипто ще купуват.
                ЕЦБ директно не, но е достатъчно да поддържат кранчето за евтини пари на банките и те като нищо ще се увъртят. Вече си имат и официални инструменти за целта - фючърсите на крипто. То това не е точно покупка на крипто, защото са с кеш сетълмент, ама е достатъчно да въртят пари и на тоя пазар.

                Коментар


                • Сега са измислили нова магария блокираш койни и ти плащат нещо като лихва в койни.. 50% на месец.. и това ако не е пирамида.. да не продават да бутат цената.. докато продаде който трябва..хаха

                  Който иска да провери и да се включи един познат ми се похвали преди малко..визирам идиотите.

                  Коментар


                  • Екипът за отчитане на AMBCrypto копае по-дълбоко в пазарите на криптираща валута от последната седмица, интервюирайки влиятелни, "китове", разработчици на блокчета и крипто общността, за да разберат пазарните настроения и да анализират какво причинява кървенето на пазарите.

                    За опасения, свързани с поверителността и безопасността, някои имена на интервюираните няма да бъдат разкривани, но техните котировки ще бъдат представени точно както са казали.

                    След достигането на историческо ниво от почти 20 000 долара, Bitcoin очакват очакван спад и загубиха почти 60% от стойността си, преди да консолидират на ценови диапазон от 14 000 долара. Спадът от $ 14 000 до сегашните $ 8 000 е изненадал повечето инвеститори, включително ветераните инвеститори.

                    От 15 януари 2018 г. се появиха слухове от няколко форума в тъмната мрежа за възможността за спад до $ 6000 до 1 февруари, преди цените да се върнат към първоначалната фаза на консолидация на $ 14K до 2-ри март.

                    На 5 януари , когато цените на Bitcoin достигнаха 17 000 долара, на тъмен уеб форум, който може да бъде достъпен чрез анонимни браузъри (като Tor), член на форума под името Cyberjourno казва:
                    "Момчета, има големи играчи, големи институционални играчи, които искат да донесат цената до 7000 долара, знам, че изглежда невъзможно сега, но тези момчета се справят с медиите и знаят как да контролират пазара. През следващите няколко месеца, момчета, останете в безопасност, не се страхувайте. Бреза за FUD FUD FUD! "
                    На 5 януари имаше още два коментара на няколко форума в руските и южнокорейските социални сайтове, които предложиха по-голяма манипулация на пазара в играта. Интерпретираните и преведени версии на коментарите бяха прочетени,
                    "В очакване на пазарите в САЩ, Южна Корея, Индия и Тайланд да се пречупят отрицателните истории до февруари, цените да се върнат на $ 5000. Големите играчи на пазара чакат да инвестират милиони в Bitcoin и по-малки крипто колеги. Лесно е да се досетите, да откриете общата корпоративна единица, която контролира медийните къщи в тези страни. Направете връзката си "
                    Рупърт Дера, пазарен анализатор за топ банка от Ню Йорк, казва:
                    "Очаквахме това да се случи. Всеки трябва да повярва, че Bitcoin е измама, това е схема на Понци, това е единственият начин, по който работи. (позовавайки се на падането на пазара) Сега големите "китове" осъзнават, че ако трябва да направят пари, те трябва да включват правителства и така "
                    Джон М (псевдо име), инвеститор в криптираща валута от 2014 г., с общо инвестиционно портфолио от 23 млн. Долара в различни криптокомпютри, казва,
                    "Разбира се, манипулиране на пазара се случва, как иначе мислите, че правя пари? * се смее * Това не се случва само на крипто пазарите, това се случва по целия свят с всичко, което виждате. Честно казано, тъй като криптоциклетите са нови и хората, които инвестират в тях, това, което наричаме "стръв", е по-лесно да се повлияе на пазара "
                    Когато го попитахме за краткосрочното или дългосрочното прогнозиране на това, което смята, че ще се случи, той отговаря,
                    "Не мога да ви кажа, всичко, което мога да кажа, чакайте до края на февруари"
                    Раджан Маниратам, ветеран ден търговец с математика степен от Харвард, казва,
                    "Нека да помислим какво се случва, ако криптокомпозициите ще паднат на нула, което е основният страх на човек, който е в режим" продажба на паника ", тогава технологията на блокчетата няма да излети. Дори една страна като Индия, която наскоро заяви, че иска да спре "незаконните дейности", иска да проучи технологията на блокадата. Единствената история на урока, която ни учи, е да купуваме, когато се спуска, продава, когато достигне върховете "
                    Въпреки че много страни, особено някои азиатски държави, са враждебни към криптокомпозициите и критикуват търговията с тях; повечето от тях вече са започнали проучване на собствения си проект за блокчета и планират да ги интегрират в националната икономика. Говорихме и с някои инвеститори, които са нови на пазара, за да разберат текущото пазарно настроение, което е в игра.

                    Деби Хан, инвеститор на Bitcoin, който инвестира по-рано този месец, когато Bitcoin е на $ 15,000,
                    "Изплашен съм от това, което ще се случи, инвестирах огромно количество пари, основно всичките си спестявания в Bitcoin. Понастоящем тя е на почти половината от стойността на това, което инвестирах. Нямам представа какво ще се случи. Може да се оттегли, ако продължава да пада под $ 7000 "
                    Бенджамин Трембли, професор в Торонто, който инвестира през декември, когато цената му е била 12 000 долара, казва:
                    "В играта има силна негативна сила, в момента губя пари, но няма да продавам сега. Обади ми се наивен или упорит; Честно не разбирам технологията или как работи някоя от нея, просто искам да спечеля пари. Така че аз го запазвам, сигурен съм, че поне през следващите 12 месеца цените ще се върнат там, където ги имам, тогава ще продам "
                    Само едно интерпретация на настроението разкрива, че Bitcoin може да се насочва към територия от $ 6000 или по-ниска, след която се очаква силно отскок, когато се вливат големи пари.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                      Дай си евраците, на ти крипто хахаха Каква стана тя, а?
                      Много е възможно някой от големите банки яко да са се увътряли от лакомия.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

                        още един начин да наливат ликвидност... дайте крипто...каквото имате там... ето ви евраци... това няма да свърши добре
                        Дай си евраците, на ти крипто хахаха Каква стана тя, а?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          ЕЦБ не искат да купуват гръцки дълг, крипто ще купуват.
                          Пенсионерския клуб на ЕЦБ допусна силно евро, когато се репатрират капитали та това ли. Хората гледат да си доизбутат мандата.

                          Коментар


                          • ЕЦБ не искат да купуват гръцки дълг, крипто ще купуват.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение

                              Алчен, ти казваш да слагаме памперсите, човека вика да ги сваляме е кво да прйми с по половин памперс ли да ходим.
                              Пирон, положението в момента е точно с половин памперс изчакай малко преди да заемеш позиция да се види какво ще се случва.

                              Коментар


                              • Да превърнем фалшивата новина в истинска.
                                Ето какво точно е казал Драги:

                                One or two speakers touched on Bitcoin and other cryptocurrencies. Let me first say that we are not observing a systemically relevant holding of digital currencies by supervised institutions – by banks, in other words. Actually, the credit institutions established in the European Union are showing a limited appetite for digital currencies like Bitcoin, notwithstanding the high level of public interest. However, recent developments, such as the listing of Bitcoin futures contracts by US exchanges, could lead European banks too to hold positions in Bitcoin, and therefore we will certainly look at that.

                                However, we should understand that Bitcoin and other digital currencies are in the unregulated space and should be regarded as very risky assets. Virtual currencies are subject to high volatility and their prices are entirely speculative. Banks should measure the risk of any holdings of digital currencies in their portfolio accordingly. Right now, digital currencies are not subject to a specific supervisory approach. Work is under way in the Single Supervisory Mechanism to identify potential prudential risks that these digital assets could pose to supervised institutions.
                                https://www.ecb.europa.eu/press/key/...180205.en.html

                                Доста е далече от новината, че ЕЦБ ще купува биткойн.
                                Last edited by Гари; 08.02.2018, 14:54.

                                Коментар

                                Working...
                                X