If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В интерес на истината аз също вярвах че петрола свършва и ще катери само нагоре и че ще стане 500 за барел и бла, бла.
Обмислях да спекулирам, обаче не ми стискаше. Понеже бях свидетел на помпането на петрола и обрата след измислянето на фракинга, сега вече тотално съм забравил за спекулирането.
"дъното" ще е на около 25-26к$
Вече никога няма да видим цени от 20.000 или по-надолу
"Дядо, Дядо - верно ли е че навремето е можело да си купиш ЦЯЛ Биткоин???!!!" Добри Ютро!!!
Цитирам само за да не изчезне мистериозно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
"Дядо, Дядо - верно ли е че навремето е можело да си купиш ЦЯЛ Биткоин???!!!" Добри Ютро!!!
Според мен се движим към момента в който Биткоин ще се превърне в "store of value" - така както е Златото. Няма да се използва за ежедневна употреба а само като пазител на акумулираните спедства/пари.
За тази цел трябва да му намалее волатилността. Никой нормален няма да си сторва валуето в нещо дето може да падне с 80% за 2 дена. (образно казано).
Щото някак си докато реагираш ще видиш как валуетото ти се изпарява пред погледа.
Разтоварвай на порции. Тук масата (ритейлтредърите) тепърва започва да влиза, вероятно чакат корекция за да се включат по сериозно. Ще ходи още на горе.
Отделно технически е далече от връх
Такъв бул трап ще се заформи, че ви е бедна фантазията. До няколко дни очаквам журналята да изреват по медиите, че Битият кон ударил върхове
Успех!
Коментар