Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Всъщност от известно време се каня да започна дискусия относно някои от водещите alt-стотинки: BCH, ETH, LTC, XMR.
marin1 , би ми било интересно да чуя мнението ти като някой много по-ангажиран в крипто света за гореизброените. Аз ги разглеждам "между всичко останало" и чисто технически, като това, което виждам в Биткойн е наистина много добър сетъп за високи 5 или дори 6 цифри т.е. до голяма степен съвпада с това, което ти очакваш.
Технически нещата с гореизброените четири алт монети, обаче, не изглеждат така бичи. Всички са в дългосрочни мечи базари не само спрямо Биткойн, а и спрямо долара, така че за момента аз наистина не мога да кажа нищо особено за тях. Затова и ми е интересно да чуя твоето мнение и ако приемем, че Биткойн стигне до някаква "точка на насищане" и отвори възможност за значително пренасочване към друга крипто валута (след следващия халвинг например), коя би била тя според теб?
Всякакви нахвърляни разсъждения за това и как виждаш развитието на крипто /Биткойн и не само/ в това десетилетие биха били интересни.
Коментар