If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А моите Cloud миньори ми ги откраднаха преди 2 години. Става въпрос за HashFlare. Просто един прекрасен ден ми изтриха акаунта и вече не мога да се логвам на сайта им. Пиша мейли на съпорта, давам и доказателства какви пари съм им превел (имам фактури от тях) и ..... глас в пустиня.
Най-много ме е яд, че тези мошеници продължават да имат сайт и да събират парите на други нищо неподозиращи лапнишарани.
В тази игра има две основни правила:
Не влагай повече пари отколкото можеш да загубиш с кеф
А моите Cloud миньори ми ги откраднаха преди 2 години. Става въпрос за HashFlare. Просто един прекрасен ден ми изтриха акаунта и вече не мога да се логвам на сайта им. Пиша мейли на съпорта, давам и доказателства какви пари съм им превел (имам фактури от тях) и ..... глас в пустиня.
Най-много ме е яд, че тези мошеници продължават да имат сайт и да събират парите на други нищо неподозиращи лапнишарани.
Моите cloud-миньори на BTC и ETH ми донасят ежедневно 0,477% от инвестицията
Разбира се, капитализирам ежедневно.
А знаете ли какво означава (1+0.477/100)^365 = 570%
Моите cloud-миньори на BTC и ETH ми донасят ежедневно 0,477% от инвестицията
Разбира се, капитализирам ежедневно.
А знаете ли какво означава (1+0.477/100)^365 = 570%
Вече може да се пробват дълги като поръчката се раздели на две сега и ако слезе под 40 000 . Все още тренда е възходящ. Стопове дълбоки на нива 24 000 или въобще без тях.
Ти на маржин ли ще го купуваш, че и за стоп мислиш?
Криптото е по-добре от всякога. Стотици проценти ръстове в рамките на няколко месеца. Едни хора направиха милиарди, а други бяха обрани или предстои да бъдат по доста нелицеприятен начин, но тези т.нар.. пазари не са благотворително дружество.
Матеев, не ни слушай нас мрънкачите. Товари вагоните с биткойни. После ако вземе, че се срине до 400-500 долара за парче, поне ще можеш да се хвалиш, че си участвал в най-голямата пирамида в историята...
Така е, но ако се качи на 400-500к, пак ще се хваля, че съм познал.
Въобще не се надявай - пътя до нулата е също толкова безкрайно дълъг колкото и пътя до +безкрайност. Оревахте орталъка за една дребна корекция, а какво остава ако падне под 20к .....
Утре сутринта като отворят банките, ще имате имате златен шанс да натоварите вагоните....
Аз обаче си мисля, че вече ще бъде късно, и че ще изпуснете и този влак.
Матеев, не ни слушай нас мрънкачите. Товари вагоните с биткойни. После ако вземе, че се срине до 400-500 долара за парче, поне ще можеш да се хвалиш, че си участвал в най-голямата пирамида в историята...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Матеев ликува..пълни вагони мощно и няма време за форума
Дано да пълни мощно вагоните, защото, доколкото разбрах, според индикаторът на Бъфет е възможно да предстои огромна експлозия на финансовите пазари, по-голяма от тази през 2007-2008-ма...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Корекцията в момента е почти 40%, поне за етера- от 2040 до 1300 спадът е с близо 800 усд в цената за около седмица. И продължава надолу, а възстановяването от предишните дни не вървеше добре. Възможно е спукването на крипто балона да стане факт следващите дни.
Въобще не се надявай - пътя до нулата е също толкова безкрайно дълъг колкото и пътя до +безкрайност. Оревахте орталъка за една дребна корекция, а какво остава ако падне под 20к .....
Утре сутринта като отворят банките, ще имате имате златен шанс да натоварите вагоните....
Аз обаче си мисля, че вече ще бъде късно, и че ще изпуснете и този влак.
Е, подробности, дали е 38 или 45к, няма значка, нали до Коледа ще е х2 ;;
По принцип си прав , макар че не си наясно с географията. При влизане на порции със стоп. макар и далечен се опитваме хем да влезнем в играта хем да подобрим съотношението риск печалба
Вече може да се пробват дълги като поръчката се раздели на две сега и ако слезе под 40 000 . Все още тренда е възходящ. Стопове дълбоки на нива 24 000 или въобще без тях.
Е, подробности, дали е 38 или 45к, няма значка, нали до Коледа ще е х2 ;;
Коментар