Абе някой знае ли Форката къде се подвизава.Къде изчезна тая легендарна личност...Липсват култовите му изяви и пиперливия език...Сигур вече е милиардер и не му се занимава с нашия смешен форум.Ако го бях послушал на времето...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ти що отговаряш,да съм цитирал твой пост.Математически знам,че е едно и също и при промяна на цената печалбата/загубата ще е една и съща и при 5$ и 500000$ при еднакво количество вложени средства.Да ти го напиша и с цифри ако искаш.Това,че ти знаеш нещо,и се опитваш да се изтъкнеш,не означава,че другите не го знаят.
И не мисля,че ти си най големият фактор в този форум да си позволяваш такова отношение към другите,г-н всезнайко
П.П.Моля модераторите да направят забележка на въпросният господин да спре със обидните квалификации.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОтново недомислица (тъпизъм), пък се сърдиш, че те критикувам ...
Какво значение има абсолютната цена на Биткойна за количеството пари, с които си решил да спекулираш?
Ако имаш 1000$, ще спекулираш с 1000$ независимо дали биткойна струва 5$ или 500 000$ ....
И не мисля,че ти си най големият фактор в този форум да си позволяваш такова отношение към другите,г-н всезнайко
П.П.Моля модераторите да направят забележка на въпросният господин да спре със обидните квалификации.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мечтите много често стават и реалност.
Виж мен изобщо не ме интересува дали биткойна ще стане 100-200 хиляди ли ще отиде на 10-20хиляди.Аз го разглеждам като вид спекулация,и когато прави хубави патърни съм радостен,няма значение дали ще е надолу или нагоре.Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.Да му мислят тези,които го имат като инвестиционен актив
Щом има хора дет дават 69 млн $ за една JPG картинка, все ще се намери някой "спекулант" да брои 200-300 к $ за Ино койнче
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...81-357123.htmlLast edited by better; 13.03.2021, 00:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение.....Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.
Какво значение има абсолютната цена на Биткойна за количеството пари, с които си решил да спекулираш?
Ако имаш 1000$, ще спекулираш с 1000$ независимо дали биткойна струва 5$ или 500 000$ ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ееех мечти.... мечти
Виж мен изобщо не ме интересува дали биткойна ще стане 100-200 хиляди ли ще отиде на 10-20хиляди.Аз го разглеждам като вид спекулация,и когато прави хубави патърни съм радостен,няма значение дали ще е надолу или нагоре.Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.Да му мислят тези,които го имат като инвестиционен актив"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Рупат ли рупат от "баничката" на банките:
Екипът на Tether обяви, че ще пусне USDT токени в мрежата Solana (SOL). Интеграцията ще позволи на потребителите на USDT да използват впечатляващите скорости на Solana от над 50,000 транзакции в секунда с такси до $0,00001 за транзакция.
https://cryptodnes.bg/tether-shte-puska-usdt-na-solana
Коментар
-
Толкова колкото,ще бъде и догодина по това време
Коментар
-
$56,664.90 според теб е "надолу" ? А колко беше миналата год по това време, знаеш ли?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Тихо,че те чуха,че разкешваш и цената тръгна надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз съм прав, а ти не можеш да четеш или прочетеното не може да стигне до малкия ти мозък. Виждаш ли думичката ИНВЕСТИЦИОННО пред златото? Тя означава, че ако е с чистота над 99.5%, то става инвестиционно, и само сделките с него не се облагат с ДДС. Обикновеното злато (напр. наполеоните на баба ти) се облагат с ДДС.
- 1 like
Коментар
-
Разкешването на част какво общо има с вярата?Ти ако имаш овце и те ти народят агънца, само ще ги гледаш ли? Няма ли някои да идат на чеверме
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Алооооо,модераторите,когато габровският корифей обижда не му се трият постовете,и когато някой му отвръща на обидите,постовете се трият,защото било заяждане.Ама,че двоен аршин.
Г-н Алекс в поста ми имаше и коментар по темата с линк към вашият сайт."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Щом и болните на тема биткойн "инвеститори" разкешват,значи и,че те не вярват,че това нещо не става за инвестиция,а само за чиста спекулаТи ако имаш овце и те ти народят агънца, само ще ги гледаш ли? Няма ли някои да идат на чеверме
Коментар
Коментар