IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе някой знае ли Форката къде се подвизава.Къде изчезна тая легендарна личност...Липсват култовите му изяви и пиперливия език...Сигур вече е милиардер и не му се занимава с нашия смешен форум.Ако го бях послушал на времето...

Коментар

• Сотрудниками УЭБ и ПК МВД обнаружена и закрыта крупная майнинг-ферма

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Ти що отговаряш,да съм цитирал твой пост.Математически знам,че е едно и също и при промяна на цената печалбата/загубата ще е една и съща и при 5$ и 500000$ при еднакво количество вложени средства.Да ти го напиша и с цифри ако искаш.Това,че ти знаеш нещо,и се опитваш да се изтъкнеш,не означава,че другите не го знаят.
        И не мисля,че ти си най големият фактор в този форум да си позволяваш такова отношение към другите,г-н всезнайко
        П.П.Моля модераторите да направят забележка на въпросният господин да спре със обидните квалификации.
        БОКОГЕГА - тури си го на шпека, всезнайко е непоправим случай. Само поп мое да го избави от мъките му.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Отново недомислица (тъпизъм), пък се сърдиш, че те критикувам ...

Какво значение има абсолютната цена на Биткойна за количеството пари, с които си решил да спекулираш?

Ако имаш 1000$, ще спекулираш с 1000$ независимо дали биткойна струва 5$ или 500 000$ ....
          Ти що отговаряш,да съм цитирал твой пост.Математически знам,че е едно и също и при промяна на цената печалбата/загубата ще е една и съща и при 5$ и 500000$ при еднакво количество вложени средства.Да ти го напиша и с цифри ако искаш.Това,че ти знаеш нещо,и се опитваш да се изтъкнеш,не означава,че другите не го знаят.
          И не мисля,че ти си най големият фактор в този форум да си позволяваш такова отношение към другите,г-н всезнайко
          П.П.Моля модераторите да направят забележка на въпросният господин да спре със обидните квалификации.

"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Мечтите много често стават и реалност.
            Виж мен изобщо не ме интересува дали биткойна ще стане 100-200 хиляди ли ще отиде на 10-20хиляди.Аз го разглеждам като вид спекулация,и когато прави хубави патърни съм радостен,няма значение дали ще е надолу или нагоре.Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.Да му мислят тези,които го имат като инвестиционен актив
            Не се безпокой за нас, все ще се намери някой да брои хубави парЕ за този актив.
            Щом има хора дет дават 69 млн $ за една JPG картинка, все ще се намери някой "спекулант" да брои 200-300 к $ за Ино койнче

https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...81-357123.html
            Last edited by better; 13.03.2021, 00:13.

Коментар

.....Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.
              Отново недомислица (тъпизъм), пък се сърдиш, че те критикувам ...

Какво значение има абсолютната цена на Биткойна за количеството пари, с които си решил да спекулираш?

Ако имаш 1000$, ще спекулираш с 1000$ независимо дали биткойна струва 5$ или 500 000$ ....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ееех мечти.... мечти
                Мечтите много често стават и реалност.
                Виж мен изобщо не ме интересува дали биткойна ще стане 100-200 хиляди ли ще отиде на 10-20хиляди.Аз го разглеждам като вид спекулация,и когато прави хубави патърни съм радостен,няма значение дали ще е надолу или нагоре.Е по хубаво е да е по евтин,щото спекулацията става с по малко пари,но каквото такова.Да му мислят тези,които го имат като инвестиционен актив

Коментар

• Рупат ли рупат от "баничката" на банките:

Екипът на Tether обяви, че ще пусне USDT токени в мрежата Solana (SOL). Интеграцията ще позволи на потребителите на USDT да използват впечатляващите скорости на Solana от над 50,000 транзакции в секунда с такси до $0,00001 за транзакция.

https://cryptodnes.bg/tether-shte-puska-usdt-na-solana

Коментар

Толкова колкото,ще бъде и догодина по това време
                    Ееех мечти.... мечти

Коментар

$56,664.90 според теб е "надолу" ? А колко беше миналата год по това време, знаеш ли?
                      Толкова колкото,ще бъде и догодина по това време

Коментар

Тихо,че те чуха,че разкешваш и цената тръгна надолу
                        $56,664.90 според теб е "надолу" ? А колко беше миналата год по това време, знаеш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз съм прав, а ти не можеш да четеш или прочетеното не може да стигне до малкия ти мозък. Виждаш ли думичката ИНВЕСТИЦИОННО пред златото? Тя означава, че ако е с чистота над 99.5%, то става инвестиционно, и само сделките с него не се облагат с ДДС. Обикновеното злато (напр. наполеоните на баба ти) се облагат с ДДС.
                          Само за информация, че обаче наполеоните на дедо му не се облагат с ДДС. : )

Коментар

Разкешването на част какво общо има с вярата? Ти ако имаш овце и те ти народят агънца, само ще ги гледаш ли? Няма ли някои да идат на чеверме
                            Тихо,че те чуха,че разкешваш и цената тръгна надолу

Коментар

• Алооооо,модераторите,когато габровският корифей обижда не му се трият постовете,и когато някой му отвръща на обидите,постовете се трият,защото било заяждане.Ама,че двоен аршин.
                              Г-н Алекс в поста ми имаше и коментар по темата с линк към вашият сайт.

Коментар

Щом и болните на тема биткойн "инвеститори" разкешват,значи и,че те не вярват,че това нещо не става за инвестиция,а само за чиста спекула
                                Разкешването на част какво общо има с вярата? Ти ако имаш овце и те ти народят агънца, само ще ги гледаш ли? Няма ли някои да идат на чеверме

Коментар

Working...
                                X