Първоначално изпратено от DeBeers
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз си мисля, че причините за тези дълбоки корекции бяха породени от паниката, която вече почти не съществува
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Спокойно - ще има дълбока корекция, но дали ще е толкова дълбока, колкото сме наблюдавали в миналото?
Има един нов момент, който инвеститорите не го отчитат. Когато биткойна стигна до 20 000, никой не го очакваше това. След това се срина до 3000 и всички си мислеха, че това е неговият край. Новият момент е, че след като биткойна проби 20 000 и на майтап стигна до 58 000, хората си смениха мнението. Много неверници повярваха във биткойна, и аз в това число, и сега нагласите са, че ще има нови и нови ръстове на цената чак до 1 000 000.
При тези нови нагласи хората вече не се панират при разните му там корекции, и не разпродават бясно. Просто изчакват, а паралиите дори и товарят още. При такава една промяна на обществената нагласа аз си мисля, че вече няма да има такива драстични корекции от 60-70%, а ще се ограничи до сравнително по-малки корекции - макс 40-50%. Когато се изчерпа силата на тренда няма да има дълбок срив, а просто ще се влезе в една продължителна по време, но сравнително плитка корекция.
- 1 like
Коментар
-
Аз също съм на мнение, че сега нещата са по-различни от предишния скок през 2017-та. Корекциите до момента се ограничават до 20-30%, не водят до толкова масово и паническо разпродаване, при което виждаме сравнително бързо възстановяване в рамките на седмица-две. Големите нови инвеститори, както и институционалните такива също допринасят за някаква стабилност. Явно има много инвеститори, готови да купуват в корекция, което води до ограничаване на срива и след това възстановяване до предишни нива. Не се знае обаче до кога ще продължи това и дали нещо неочаквано няма да преобърне нещата.
Днес май ще има нова атака към върха, да видим до къде ще я докара. Прави впечатление, че бтц-то нараства по-бързо за разлика от другата основна валута- етера, който е много далече от своя АТН към момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
Мойто мнение, е че щом цената се качва с малки обеми, това е признак за срив, т.е. няма нови желаещи да подклаждат огъня. Досега винаги е правил корекция със 66-70% след всяко голямо поскъпване. След последното още не сме видяли корекция. Така че си мисля дошъл е момента.
Има един нов момент, който инвеститорите не го отчитат. Когато биткойна стигна до 20 000, никой не го очакваше това. След това се срина до 3000 и всички си мислеха, че това е неговият край. Новият момент е, че след като биткойна проби 20 000 и на майтап стигна до 58 000, хората си смениха мнението. Много неверници повярваха във биткойна, и аз в това число, и сега нагласите са, че ще има нови и нови ръстове на цената чак до 1 000 000.
При тези нови нагласи хората вече не се панират при разните му там корекции, и не разпродават бясно. Просто изчакват, а паралиите дори и товарят още. При такава една промяна на обществената нагласа аз си мисля, че вече няма да има такива драстични корекции от 60-70%, а ще се ограничи до сравнително по-малки корекции - макс 40-50%. Когато се изчерпа силата на тренда няма да има дълбок срив, а просто ще се влезе в една продължителна по време, но сравнително плитка корекция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПо-малко от 1800 до заветната цел - пробив на Highest High. Най-интересното е, че мемпула е спокоен. Тоест не се придвижват нови армии. Битката ще се води само от тези, които вече са на рубежа от една седмица.
Също така на L2 няма образувани никакви сериозни подкрепи или съпротиви. Създава се впечатлението, че нито една от двете армии няма намерение сериозно да защитава позициите си. Това обаче означава, че най-вероятно нивото Highest High ще бъде подминато като малка гара може би още днес или най-късно утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Матеев, всички койнаджии се съберете, вървете при боко тиквата, обяснете му, че това е новото дигитално злато, и му дайте акъл как да вкара целия бюджет за пенсии от няколко милиарда лева, в биткойни.
И само след 1 година пенсионерите в България ще се къпят в злато, сребро и диаманти...
Между другото, защо не се съберете всички крипто-маниаци - да си направите партия финансирана само от биткойни и като спечелите изборите да направите криптовалутите в България законно платежно средство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениенякой знае ли какво стана с 200-те хиляди конфискувани биткойна, дето имаше държавата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениенякой знае ли какво стана с 200-те хиляди конфискувани биткойна, дето имаше държавата?
Или е станало нещо подобно:
Πoлициятa в Гepмaния ĸoнфиcĸyвa bіtсоіn зa €60 млн. Ho нe знae пapoлaтa
https://money.bg/panorama/politsiyat...-parolata.htmlLast edited by better; 11.03.2021, 01:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Матеев, всички койнаджии се съберете, вървете при боко тиквата, обяснете му, че това е новото дигитално злато, и му дайте акъл как да вкара целия бюджет за пенсии от няколко милиарда лева, в биткойни.
И само след 1 година пенсионерите в България ще се къпят в злато, сребро и диаманти...
Между другото, защо не се съберете всички крипто-маниаци - да си направите партия финансирана само от биткойни и като спечелите изборите да направите криптовалутите в България законно платежно средство.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧестито - 57 000 .....
Остават само 1350 .....
Които натовариха преди една седмица, когато бяха най-бурните спорове в тази тема, вече имат над 20% печалба. Останалите здраво държат дупката на геврека .....
Между другото, защо не се съберете всички крипто-маниаци - да си направите партия финансирана само от биткойни и като спечелите изборите да направите криптовалутите в България законно платежно средство.Last edited by Frosty; 11.03.2021, 00:46.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧестито - 57 000 .....
Остават само 1350 .....
Които натовариха преди една седмица, когато бяха най-бурните спорове в тази тема, вече имат над 20% печалба. Останалите здраво държат дупката на геврека .....Те винаги се включват, когато другите "разтоварват" и сетне рИвът, че цената "паднала"
- 1 like
Коментар
Коментар