Аз съм спокоен, засега сме 1 към 1 спрямо 2013 и 2017, барабар с големите корекции по пътя нагоре. Все още очаквам истинския връх Септ / Окт тази година, после каквото сабя покаже.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Чисто технически,след достигане на подкрепата на около 42300 последва пробив на корекционната линия на 5270 и се образува 123,което е сигнал за възобновяване на възходящото движение и пробив на върха.Но имаме един мечи обръщащ бар на този връх при 58362,а по принцип такива мечи барове са трудно преодолими.Като имаме предвид,че движението на горе е бавно и с малки обеми,може и да не видим пробив или той да бъде с много малко,с цел да увлече повече купувачи.По консервативните търговци слагат отложени ордери на върха,но много често биват хванати в капана на мечките.Но все пак все още не е за къси,защото имаме не нарушен ъп тренд.
[ATTACH=CONFIG]n3732769[/ATTACH]
Не претендирам за изчерпателност,просто едни ПА разсъждения
Не е препоръка за каквито и да било действия.Просто чиста спекула
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кой кара "малките рибки" да плащат сметката? Някой с опрян автомат на гърба ли ги кара да платят сметката?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Онзи ден коментирахме как се случват пробивите нагоре в последните няколко месеца, някой дава неочаквана подкрепа точно под всеки АТХ и след това тръгва нагоре.Сценария се повтаря няколко пъти от 20 к насам. При биткойна не знам колко точно от 21 милиона монети са изкопани, предполагам повече от половината, като една голяма част са изкопани от времето когато трудността е била малка, а цената е била няколко долара за биткойн. С две думи има отделни хора или организации, притежаващи десетки или стотици хиляди биткойни, както и съответно милиарди кеш. Тези същите си правят с цената каквото искат, могат да го закарат до половин милион, могат и да го занулят. Така че прогнозите са по-скоро хвърляне на боб, или чист хазарт. По тази причина нямам доверие на криптото, за разлика от валутите долар, евро и др., където има централни банки, правителства, икономики, златен резерв, както и хора насещи отговорност, тук големите играчи могат да си правят каквото решат. В крайна сметка практиката до сега показва, че винаги те печелят, а малките рибки накрая плащат сметката. Това е положението, така виждам нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеЕто и моите лични очаквания. Мисля, че криптото ще спихне яко за около 18-24 месеца. Все още не успява да намери истински приложение. Етериума се мъчи с контрактите, но и досега не се получават нещата. Например СПОК-овете какво им пречеше да са в смарт контракт, но не са.
Мисля за срив следващите дни/седмици, нещо около 45к на биткойн, след това очаквам всякакви мъници да се опитат да купуват корекцията, но да се получи нещо плоско, без изцепки нагоре, дори нищо над 55к, следва бавно и мъчително за 24к за койн в продължение на 2 години. Разбира се, всичко различно от биткойн ще пострада още повече.
Това е лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеЕто и моите лични очаквания. Мисля, че криптото ще спихне яко за около 18-24 месеца. Все още не успява да намери истински приложение. Етериума се мъчи с контрактите, но и досега не се получават нещата. Например СПОК-овете какво им пречеше да са в смарт контракт, но не са.
Мисля за срив следващите дни/седмици, нещо около 45к на биткойн, след това очаквам всякакви мъници да се опитат да купуват корекцията, но да се получи нещо плоско, без изцепки нагоре, дори нищо над 55к, следва бавно и мъчително за 24к за койн в продължение на 2 години. Разбира се, всичко различно от биткойн ще пострада още повече.
Това е лично мнение.
Коментар
-
Ето и моите лични очаквания. Мисля, че криптото ще спихне яко за около 18-24 месеца. Все още не успява да намери истински приложение. Етериума се мъчи с контрактите, но и досега не се получават нещата. Например СПОК-овете какво им пречеше да са в смарт контракт, но не са.
Това е лично мнение.
Коментар
-
Между другото на Биткойн не му трябва нито ток нито и интернет.... нека го спрат в...Космоса
https://store.blockstream.com/produc...ite-basic-kit/
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИндия готви пълна забрана на криптовалутите
Който не вярва :
https://cryptodnes.bg/kripto-borsa-i...da-ot-internetLast edited by better; 15.03.2021, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИндия готви пълна забрана на криптовалутите
Едно време бяха забранени дългите коси на момчетата, и именно поради тази причина си оставяхме дълги коси. Сега никой не ни забранява дългите коси, и затова с предпочитание повечето мъже се стрижат нула номер.
Те и доларите и немските марки бяха забранени, и именно поради тази причина всеки българин си имаше скътани долари и марки.
Бяха забранени дори и видеоплеърите и се водеха на отчет в полицията, а сега всеки си има на GSM-а или на компютъра.
Бяха забранени радиостанциите, да не би случайно някой да комуникира зад граница. А сега всеки си има радиостанция (GSM).
С две думи - някои забрани са колкото смешни, толкова и безсмислени, и затова никой не ги спазва. Така ще е и с Биткойна - как правителството ще докаже собственост при някой разследван гражданин, и как ще докаже, че Биткойните са на територията на страната (Индия), след като те физически се намират в децентрализирана база данни, пръсната по целия свят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеКО каза,КО?!
Малко доказателство ли ти е вирОсната простотия през изминалата година, че световните кукловоди могат да си правят каквото поискат и никой не може да ги спре?! И защо да забраняват БитияКОН, след като може "съвсем случайно" да го споходи някой сакатлък?Last edited by better; 15.03.2021, 19:51.
Коментар
Коментар