Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Скъсявам го през един Австралийски брокер на голям ливъридж.Ти едно време беше собственик на такъв брокер да не си забравил как стават нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какво значи че скъсяваш биткойни?
Да не би да си ги имал някога, че сега да ги продаваш?
И да не би да са милиарди, че не можеш да ги продадеш за една секунда, а ни тормозиш вече цял месец?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Простака милионер,когато няма какво умно да каже,почва да прави сравнения с кучета,и други животни.Интереса ми е,че скъсявам биткойна мога ли да пиша във форума Ваше БлагородиеСмехурко.
Да не би да си ги имал някога, че сега да ги продаваш?
И да не би да са милиарди, че не можеш да ги продадеш за една секунда, а ни тормозиш вече цял месец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти няма да купуваш, понеже нЕмаш кинти"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не разбра ли, че през цялото време лаеш на вятъра. Победи дори моето куче, което се скъсва от лаене през цялата нощ. Да, ама с кучето ми имаме договор - то лае цяла нощ, а аз му купувам по една консерва всеки божи ден. Тоест кучето ми има интерес да лае, защото така си изкарва прехраната.
Тебе обаче не те разбирам какъв ти е интереса да лаеш и да се пениш срещу нещо, което въобще не те засяга. Не те знам какви комплекси избиваш, и какво театро играеш, но повярвай ми - никой в тази тема не иска да те слуша. Дръж си гегата и си варди стадото, а за биткойна разправяй приказки на овцете си.Смехурко.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти няма да купуваш, понеже нЕмаш кинти
Всичките му постинги в тази тема имат една единствена цел - да се самоуспокои и самооправдае за пропуснатия шанс да забогатее наравно с другите. Затова и само лае "Аз съм умен, и затова аз останах беден, а вие сбъркахте, като забогатяхте"Last edited by Mateev; 25.03.2021, 22:29.
Коментар
-
Е те точно заради такива като тебе и Барбарон ще съм аут.Щото няма да купувам нещо,което Андрешковци могат да го копат,та дори и да ходи в космоса.Last edited by better; 25.03.2021, 22:28.
- 1 like
Коментар
-
Щом един копач на цифрички,се сравнява с инвеститор в недвижими имоти ясно е на какво ниво си.В недвижимите имоти няма само купува/продава,там се създава и стойност.По добре си пиши в темата за Политика там поне с копи пейст на фалшиви новини от интернет се радваш на внимание.Няма никакво значение,аз какъв съм.По важното е,че ти и себеподобните искате да върнете света със 1000г.назад.Светът е такъв какъвто е сега благодарение на напечатаната ликвидност,защото предизвика този икономически и технологичен бум,който е следствие на същата тази ликвидност,което не изключва факта,че има и недостатъци.А какво предлагате вие,да се ограничи ликвидността до 21 000 000 биткойни и какво,откъде фирмите ще имат достатъчен ресурс за иновации,за развитие,за технологии и т.н.Биткойна няма как да донесе прогрес,поради ограничеността заложена в неговият код.А тази мантра,че ще съхрани някаква стойност,е само за наивници. Май и вярващите в него имат някаква ограниченост в кода.Копайте си във виртуалните ферми и се радвайте на богатството си.
Тебе обаче не те разбирам какъв ти е интереса да лаеш и да се пениш срещу нещо, което въобще не те засяга. Не те знам какви комплекси избиваш, и какво театро играеш, но повярвай ми - никой в тази тема не иска да те слуша. Дръж си гегата и си варди стадото, а за биткойна разправяй приказки на овцете си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБраво, Боко, подпирай се на гегата и пази стадото"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение"Умнико Многознайко",
човек който купува апартаменти, дава ги под наем и с наемите купува нови апартаменти
спекулант ли е или прави дълготрайни инвестиции ?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеЕ те точно заради такива като тебе и Барбарон ще съм аут.Щото няма да купувам нещо,което Андрешковци могат да го копат,та дори и да ходи в космоса.Last edited by X_Y; 25.03.2021, 21:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Теб кво те вълнува кой за какво го ползва, ти така или иначе си аутLast edited by X_Y; 25.03.2021, 21:50."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеСя да се разберем,колко от поддръжниците на биткойна го ползват за спекула,моля да си вдигнат ръката
Използващите го за дълготрайна инвестиция и съхраняване на стойност да се допълнят в списъка по долу:
1.Матеев
Барбарон и Чорни ги пишем спекуланти и повече да не пишат,че вярват в светлото бъдеще на биткойна
човек който купува апартаменти, дава ги под наем и с наемите купува нови апартаменти
спекулант ли е или прави дълготрайни инвестиции ?
- 1 like
Коментар
Коментар