IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
    Grosss, съгласен съм, че ако акциите тръгнат яко надолу ще падат глави, вкл. и на Биткойна.
    Не мисля, че ще върви само нагоре, просто съм го преценил за окт - ноември и около 100К цена. Това, че е 20 пъти за 1 година не го мисля, тая борба между 50 и 60 променя възприятията, създава нови подкрепи и съпротиви.

Но със сиг. не мисля, че посоката е само нагоре до края на света...
    Какво мислим аз и ти няма никакво значение,важното е какво мислят големите китове закупили между 3хил и 20 хил долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не продаваш само ти ,но и много други и то големи, засега внимателно https://cryptodnes.bg/769-4-miliona-...e-za-10-minuti
      Нещо не разбрах - в линка дето си пуснал пише, че големите купуват, а не продават

Коментар

• Grosss, съгласен съм, че ако акциите тръгнат яко надолу ще падат глави, вкл. и на Биткойна.
        Не мисля, че ще върви само нагоре, просто съм го преценил за окт - ноември и около 100К цена. Това, че е 20 пъти за 1 година не го мисля, тая борба между 50 и 60 променя възприятията, създава нови подкрепи и съпротиви.

Но със сиг. не мисля, че посоката е само нагоре до края на света...

Коментар

Наближи ли месец май всичко продай.Какво очаквате от нещо което се е качило за една година 20 пъти?
          Е как какво да се качи още поне 20 пъти да бие по капитализация златото,след това и капитализацията на всички напечатани пари и да стане властелина на финансите
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Ми аз на това се надявам щото сглупих та продадох баш кога не трябваше.

А според вас дигиталният уан как ще се отрази на курса на криптото?
            Не продаваш само ти ,но и много други и то големи, засега внимателно https://cryptodnes.bg/769-4-miliona-...e-za-10-minuti
            Last edited by Grosss; 13.04.2021, 10:34.

Коментар

Да си представим само ,че пазарите на акции и имоти които прегряха тръгнат рязко надолу какво ще стане с всемогъщият биткойн.Дали всеки няма
              да търси кеш за да покрива големи загуби?
              Ми аз на това се надявам щото сглупих та продадох баш кога не трябваше.

А според вас дигиталният уан как ще се отрази на курса на криптото?

Коментар

На мен па ми се струва, че трендът стабилно си е нагоре, просто го дава по кротко и предпазливо.
                Да си представим само ,че пазарите на акции и имоти които прегряха тръгнат рязко надолу какво ще стане с всемогъщият биткойн.Дали всеки няма
                да търси кеш за да покрива големи загуби?

Коментар

На мен па ми се струва, че трендът стабилно си е нагоре, просто го дава по кротко и предпазливо.
                  То трендовете имат и една лоша черта,а именно,че се обръщат и то в най неподходящият момент.
                  По дълго пребивавалите на финансовите пазари,имаме горчив опит

Коментар

• "Въглеродните емисии от добива на биткойни в Китай може да превишат тези, отделяни от цяла една европейска държава, през следващите три години. Това показва ново проучване на екип от Университета на Китайската академия на науките, американския Университет „Корнел“ и Университета в Съри, Великобритания."
                    "Според данните, цитирани от VICE, ако хората продължат да добиват биткойни без контрол, консумираната енергия, свързана с тази дейност, може да достигне 297 тераватчаса на година до 2024 г. Това е повече от 290 тераватчаса, използвани от цяла Италия през 2019 г.

„Без политическа намеса“, посочват изследователите, „това отделяне на емисии ще премине общото отделяне на парникови газове на Чехия и Катар през 2016 г.“.

Заключенията за пореден път подчертават нарастващите тревоги за щетите върху околната среда от добива на биткойни, само една от десетките енергоемки криптовалути."
                    "Китай обаче е безспорният лидер, като над 75% от биткойн мрежите по света използват електричеството в страната."

Войната на Китай срещу Запада.Да видим как ще завърши
                    Отделените въглеродни емисии пък ще са повече от общото отделяне на парникови газове на Чехия и Катар през 2016 г., показва ново проучване

Коментар

Голяма борба наистина около 60К. Както по-долу някой каза, скъпо за купувачите, добро за продавачите, може още седмици да се лутаме между 50 и 60К. Отгоре на всичко алткойнове скачат много и това разсейва дребните риби.
                      Мисля, че пробивът ще стане като одобрят ETF в Щатите или още някоя компания обяви голяма позиция. Да видим...

Коментар

Голяма борба наистина около 60К. Както по-долу някой каза, скъпо за купувачите, добро за продавачите, може още седмици да се лутаме между 50 и 60К. Отгоре на всичко алткойнове скачат много и това разсейва дребните риби.
                        Мисля, че пробивът ще стане като одобрят ETF в Щатите или още някоя компания обяви голяма позиция. Да видим...
                        Наближи ли месец май всичко продай.Какво очаквате от нещо което се е качило за една година 20 пъти?

Коментар

• Голяма борба наистина около 60К. Както по-долу някой каза, скъпо за купувачите, добро за продавачите, може още седмици да се лутаме между 50 и 60К. Отгоре на всичко алткойнове скачат много и това разсейва дребните риби.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Правителствата не са приятели, а конкуренти. Дори и тези, които са съюзници в ЕС и НАТО. САЩ в продължение на три години не разрешаваха регистрация на ETF за биткойн, а междувременно Канада одобри няколко. В резултат пари от САЩ заминават към Торонто. В тази връзка, още тази година ETF ще се случи в САЩ. Същото ще е в ЕС. Ако някое европейско правителство забрани биткойн, гражданите на тази държава ще го купят в съседна страна. Още повече, че Швейцария има намерение да създаде friendly среда за крипто, а това обезсмисля какъвто и да е опит на европейско правителство да наложи забрана, доколкото Швейцария е в сърцето на Европа.
                            Бих допълнил, че Швейцария задължи всички брокери/борси и т.н да извдят банков лиценз. Т.е дори (ако) банките да се разберат за някакъв бан, тези в Швейцария ще намажат яко филията

Коментар

• Binance много дръпна

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                61200
                                Кой купил - купил, свърши "намалението" На "разкаралите" крипто (дет се хвалеха тука преди дни) честитУ
                                Тепърва предстои голямата прИмоция съчетана с голямата пързалка. Очеизвадно е, че нивата около 60 к не са много примамливи за големи купувачи, съответно уБитиятКон няма гориво за нагоре...

Коментар

Working...
                                X