IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

То не се и съмняваме, че си купила на върха
    айде проби всички дъна. На твой език - върхове

Коментар

важното е ти да си продал на върха. Продаде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Освен ако не решат да изчакат да падне още и да купят на 2 долара примерно.
        То не е проблем и на 1 цент да падне. Проблемът е кой ще ти продаде на тази цена Ако все пак падне, ние с Матеев бихме купили всички
        Last edited by better; 18.04.2021, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

то няма и кво Аз съм купувач. Всъщност вече купих алтове (без биткойн) така да си знаете. Кво ще да става. Предупредени сте.

Коментар

Не продавай
            то няма и кво Аз съм купувач. Всъщност вече купих алтове (без биткойн) така да си знаете. Кво ще да става. Предупредени сте.
            Last edited by IvelinaJensen; 18.04.2021, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              И другото, което вече го знаем със сигурност - сега е моментът да купуват тези, които истински вярват във Биткойна.
              Освен ако не решат да изчакат да падне още и да купят на 2 долара примерно.

Коментар

Като питам кво да правя никой не казва. И в последствие когато вече съм видяла какво е трябвало идва Матейчо да ми набие канчето.
                Ти не можа да разбереш, че всеки един трейдер (или хазартна личност) трябва сам да си взема решенията. Причината е, че хоризонта за търговия е различен при различните хора. За мене например хоризонта на притежаваните биткойни е от 3 до 10 или дори повече години, така че аз при тази корекция бих купувал. Дори и сериозно се замислям утре дали да не натоваря влака с още биткойни, но ще почакам края на корекцията на корекцията, описана от мене преди 2-3 дена.

Ако обаче хоризонта на търговия е краткосрочна спекупа, то тогава тази корекция е нещо серизоно и може би е сигнал за още по-голям срив. При това положение бих продавал, но не сега, а нощес, в момента в който щях да детектирам зараждащия се срив (пробив на някое дъно). Друг сигнал за нови продажби би бил един евентуален пробив в бъдещето на най-ниското ниво, което се е заформило тази сутрин.

Коментар

Като питам кво да правя никой не казва. И в последствие когато вече съм видяла какво е трябвало идва Матейчо да ми набие канчето.
                  Не продавай

Коментар

• Като питам кво да правя никой не казва. И в последствие когато вече съм видяла какво е трябвало идва Матейчо да ми набие канчето.

Коментар

Пак почна, не е за теб тая работа
                      това сме го чували, кажи нещо ново? Явно смяташ, че е за теб. Кажи като ги разбираш толкова нещата да купувам ли? Па нека си не е за мен - аз играя с хазартния си капитал - нито инвестирам, нито хлябът ми зависи от това. За теб не знам.

Коментар

Това си е жив краш. Кво правите, продавате ли?
                        Пак почна, не е за теб тая работа

Коментар

• Това си е жив краш. Кво правите, продавате ли?

Коментар

• Само Doge расте, всичко друго се срива

Коментар

Случващото се е съвсем нормална "плитка" корекциийка. Който следи пазара може би е забелязал, че след ATH следва корекцийка. Хубавото е, че вече няма паника и масирани разпродажби
                              Всяко по-голямо вдигане предизвиква продажби,може и да върне на 60 хил за да сипе някой голям кит,но 100 хил абсурд.

Коментар

• Тази нощ мемпула е бил претоварен. Нарастнал е до почти 180 000 чакащи транзакции. Таксата за направа на транзакция силно е нарастнала и в блокчейна са влизали само транзакции с цена над 250 сатоши на байт. Това се е случило именно по време на големия срив, който пък се е случил в азиатската сесия.

Голямата активност на мемпула говори за това, че към борсите са пътували огромно количество "замразени" в локални портфейли Биткойни. Също така се е повишила и цената на всички уж стабилни USD койни, уж фиксирани към фиатния USD. Тоест голямата разпродажба на Биткойни е създала дефицит на USD койните.

https://jochen-hoenicke.de/queue/#BTC,4d,count

Със сигурност е имало някаква китайска, корейска или индийска новина, която е първопричината за случилото се тази нощ. И другото, което вече го знаем със сигурност - сега е моментът да купуват тези, които истински вярват във Биткойна.
                                Last edited by Mateev; 18.04.2021, 13:30.

Коментар

Working...
                                X