Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То не се и съмняваме, че си купила на върха
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Освен ако не решат да изчакат да падне още и да купят на 2 долара примерно.Ако все пак падне, ние с Матеев бихме купили всички
Last edited by better; 18.04.2021, 15:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
то няма и квоАз съм купувач. Всъщност вече купих алтове (без биткойн) така да си знаете. Кво ще да става. Предупредени сте.
- 1 like
Коментар
-
Не продавайАз съм купувач. Всъщност вече купих алтове (без биткойн) така да си знаете. Кво ще да става. Предупредени сте.
Last edited by IvelinaJensen; 18.04.2021, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ другото, което вече го знаем със сигурност - сега е моментът да купуват тези, които истински вярват във Биткойна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКато питам кво да правя никой не казва. И в последствие когато вече съм видяла какво е трябвало идва Матейчо да ми набие канчето.
Ако обаче хоризонта на търговия е краткосрочна спекупа, то тогава тази корекция е нещо серизоно и може би е сигнал за още по-голям срив. При това положение бих продавал, но не сега, а нощес, в момента в който щях да детектирам зараждащия се срив (пробив на някое дъно). Друг сигнал за нови продажби би бил един евентуален пробив в бъдещето на най-ниското ниво, което се е заформило тази сутрин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКато питам кво да правя никой не казва. И в последствие когато вече съм видяла какво е трябвало идва Матейчо да ми набие канчето.
Коментар
-
Пак почна, не е за теб тая работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТова си е жив краш. Кво правите, продавате ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСлучващото се е съвсем нормална "плитка" корекциийка. Който следи пазара може би е забелязал, че след ATH следва корекцийка. Хубавото е, че вече няма паника и масирани разпродажби
Коментар
-
Тази нощ мемпула е бил претоварен. Нарастнал е до почти 180 000 чакащи транзакции. Таксата за направа на транзакция силно е нарастнала и в блокчейна са влизали само транзакции с цена над 250 сатоши на байт. Това се е случило именно по време на големия срив, който пък се е случил в азиатската сесия.
Голямата активност на мемпула говори за това, че към борсите са пътували огромно количество "замразени" в локални портфейли Биткойни. Също така се е повишила и цената на всички уж стабилни USD койни, уж фиксирани към фиатния USD. Тоест голямата разпродажба на Биткойни е създала дефицит на USD койните.
https://jochen-hoenicke.de/queue/#BTC,4d,count
Със сигурност е имало някаква китайска, корейска или индийска новина, която е първопричината за случилото се тази нощ. И другото, което вече го знаем със сигурност - сега е моментът да купуват тези, които истински вярват във Биткойна.Last edited by Mateev; 18.04.2021, 13:30.
Коментар
Коментар