Първоначално изпратено от r22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз съм на Етер и съм доволен.
в имоти
в злато
в крипто
и накрая на балкона усвоен като холобокс
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЕтера им нов АТХ, биткойна пада, други алтове също растат. Какво се случва, сезона на алтовете или начало на по-сериозна корекция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЕтера им нов АТХ, биткойна пада, други алтове също растат. Какво се случва, сезона на алтовете или начало на по-сериозна корекция?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Погледнах я преди да те коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Я погледни седмичната
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
то така по графика ако можеше да се предвиди.... Не че имам против - биткойни нямам, имам малко алтове и копам етери.
DOGE pump and dump.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Вероятно, Крипто пазара обръща за дълбока корекция. Докато Етериум ще направи нови върхове. Биткойн ще се опита, но няма да може да пробие нагоре. Когато това се случи следва по - сериозно изсулване на целият пазар. Писах вече.
DOGE pump and dump.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеНа БФБ ,,Алтерко ,, който доста добре се корелира с Биткойн вече почна с лека корекция.
Какво е товаБФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеПо-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?
Обикновенно такава бичо непотвърждаване между различни инструменти от един пазар сигнализира смяна на тренда.
Сигурно и при индексите ще последва малка корекция или поне консилидация в близките месеци.
На БФБ ,,Алтерко ,, който доста добре се корелира с Биткойн вече почна с лека корекция.Last edited by Майстора233; 22.04.2021, 06:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеПо-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеПо-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?Last edited by better; 21.04.2021, 14:57.
Коментар
Коментар