If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да кажа ,че моментната цена на биткойн е супер за продажба защото не се знае какво ще се случи в следващите месеци.Много
тъмни облаци са надвиснали над световната икономика и торнадото е неизбежно.
Аз мисля, че вече няма да позволят. Хванаха му цаката. Натискат едно копче и хоп трилиони се "рисуват". Вече даже не ползват и хартия, нал сме "еко"
Искам да кажа ,че моментната цена на биткойн е супер за продажба защото не се знае какво ще се случи в следващите месеци.Много
тъмни облаци са надвиснали над световната икономика и торнадото е неизбежно.
Етера чупи ATH след ATH и се е запътил към 3000 $....мин. год по тва време е бил само 215 $. Всеки може да си сметне за какъв ръст става въпрос. Който е влязал преди година и е държал - да са му честити печалбите и със здраве да си ги харчи.
Ако продаде преди да срине. Това е егати майтапа, просто не е истина кво прави това крипто. Светът е полудял
Етера чупи ATH след ATH и се е запътил към 3000 $....мин. год по тва време е бил само 215 $. Всеки може да си сметне за какъв ръст става въпрос. Който е влязал преди година и е държал - да са му честити печалбите и със здраве да си ги харчи.
Според мен Биткойн няма да направи нов връх , което би означавало че не сме в рали а все още в корекция. Теста ще е на 60 000 където имаме силна съпротива. Етериум вероятно ще направи фалшив пробив на 3000.
След което корецията ще се задълбочи Биткойн към 30 000 .Етериум 1000 -1500. Където вероятно ще са дъната след като се поизстръска по сериозно клона.
Има сценарии да отпрашиме директно към 80 000 и от там да е спускането.
Но имаме сериозни дивергенции между инструментите. Сантимента за на горе е умрел. Както и доста ясен диагонал по посока на горе и петица на долу при Биткойна .
Така че на този сценарии давам доста малка тежест.
Биткойн към 30 000? Аз не бих заложил на това! Вървят слухове (нз дали е истина) че голямия бял татко (пак) ще развърти печатницата, даже се говори за 6 трлн.
Отделно чувам, че из немско сейфовете и касетките са препълнени със "шума" (тенкс на банките за отр. лихви ), даже ги държели в офисите (нз дали е вярно) и чакали юли да "разрешат" на пенсионните фондове да купуват крипто...
П.С горните неща (ако са верни) тълкувайте на ваша отговорност
Според мен Биткойн няма да направи нов връх , което би означавало че не сме в рали а все още в корекция. Теста ще е на 60 000 където имаме силна съпротива. Етериум вероятно ще направи фалшив пробив на 3000.
След което корецията ще се задълбочи Биткойн към 30 000 .Етериум 1000 -1500. Където вероятно ще са дъната след като се поизстръска по сериозно клона.
Има сценарии да отпрашиме директно към 80 000 и от там да е спускането.
Но имаме сериозни дивергенции между инструментите. Сантимента за на горе е умрел. Както и доста ясен диагонал по посока на горе и петица на долу при Биткойна .
Така че на този сценарии давам доста малка тежест.
Така е ...
Най-интересното е, че същите тези спекуланти, който довчера зачервяваха графиките, сега усърдно работят по тяхното позеленяване ...
От тука нататък е повече от ясно, че 64к ще се тества с вероятност 99.99%, само където по време на теста не се знае коя от двете армии ще победи. По-силната армия е зелената, но знае ли човек.
Не се генерират онлайн, от къде я прочете тази глупост? Който иска лично да валидира транзакции т.е. няма да използва борса или пул, ще има два private keys, един с който ще валидира транзакциите и ще трябва да е в hot wallet и втори който ще бъде за изтегляне на "наградата" или ънстейкване на 32-та етера, който ще може да се държи в стандартен cold wallet и ще се използва само когато човек иска да си изтегли "наградата".
Между другото това се отнася само за хората които искат директно да стейкват, всичко останало си е като при Етер 1, старите private key си остават валидни.
Благодаря Xman, заблудил съм се явно, тези дни ще прегледам по обстойно стейкването.
Коментар