Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеFr
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПърва покупка: 18/3/2020, общо покупки до днес: 21 с реинвестиране
Внесени: 5859,28 евро, Изтеглени: 109,12 евро
Най-голямия ми проблем е данъка, който ще плащам догодина - 30% върху печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПърва покупка: 18/3/2020, общо покупки до днес: 21 с реинвестиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЛюбопитно ми е за колко долара си закупил тези мега-терахаши, за да си изясним какъв процент от инвестицията ти вече се е възстановил. Ако може и датите на закупуване, за да видим с каква скорост се изплаща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКриптото хич не е виртуално, виждам го всеки ден
- BTC Running Hashrate 440TH/S Yesterday’s Earnings +$157.11 Total Earnings +$3097.27
- ETH Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$8.74 Total Earnings +$227.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquariusТой е като криптото, много виртуален.Криптото хич не е виртуално, виждам го всеки ден
- BTC Running Hashrate 440TH/S Yesterday’s Earnings +$157.11 Total Earnings +$3097.27
- ETH Running Hashrate 100MH/S Yesterday’s Earnings +$8.74 Total Earnings +$227.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИзгледай това филмче и ако искаш ще си чешем езиците https://www.youtube.com/watch?v=7vmCop6dt4w
"Путин подписал указ об отмене доллара. Теперь санкции США нам не страшны"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Изгледай това филмче и ако искаш ще си чешем езиците https://www.youtube.com/watch?v=7vmCop6dt4wКакто и да е, темата е Биткоин, да не разводняваме повече, моля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А тя Европа хич не "рисува" викаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Рисуват те ама вече никой не им ги ще ,дори вярното им куче Европа почва да ръмжи като чуе за долари и си иска златото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз мисля, че вече няма да позволят. Хванаха му цаката. Натискат едно копче и хоп трилиони се "рисуват". Вече даже не ползват и хартия, нал сме "еко"
Коментар
Коментар