If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш ли - всичките тези притеснения ги имах и аз когато Биткойна стана 20к и след това падна на 3к. Сега обаче няма никакво място за притеснения. Явно тази ниска скорост на транзакциите не е никакъв проблем за феновете на Биткойна. Тази ниска скорост има положително въздействие, защото прочиства блокчейна от дребните риби и от цацата, правеща транзакции под 1000$.
Определено Биткойна се превърна в криптовалутата на ФИНАНСОВИЯ ЕЛИТ, а цацата беше изхвърлена да се подвизава по другите шиткойни. И знаеш ли - всички критикари в тази тема са просто цаца и нищо повече.
Така е, Биткойн претърпя 3 срива (аз "усетих" последните два) и тези които не вярваха в него - отпаднаха от играта. Щом Биткойн преживя миналогодишния срив с над 80% мисля, че нищо вече не може да му се "опре".
Модернизацията на Етериума към Етериум.2 върви чудесно по план, с бързи темпове
А масовото убеждение на Сульо и Пульо
(които нищо не разбират от крипто-технологиите)
за изсмукани от незнам къде прогнози,
ще се превърне в масова паника, когато му дойде времето
Как си го представяш възраждането на биткойна с неговите 4 транзакции в секунда, огромните такси и прахосването на енергия?
Знаеш ли - всичките тези притеснения ги имах и аз когато Биткойна стана 20к и след това падна на 3к. Сега обаче няма никакво място за притеснения. Явно тази ниска скорост на транзакциите не е никакъв проблем за феновете на Биткойна. Тази ниска скорост има положително въздействие, защото прочиства блокчейна от дребните риби и от цацата, правеща транзакции под 1000$.
Определено Биткойна се превърна в криптовалутата на ФИНАНСОВИЯ ЕЛИТ, а цацата беше изхвърлена да се подвизава по другите шиткойни. И знаеш ли - всички критикари в тази тема са просто цаца и нищо повече.
Как си го представяш възраждането на биткойна с неговите 4 транзакции в секунда, огромните такси и прахосването на енергия?
Ще видим какво ще стане като дойде един срив с 50-60% за часове (според мен предстои)! След този срив по-вероятно повечето да продават за Биткойн отколкото за други критпо или фиат....На Етера също са му високи таксите, все още
Част от хората вероятно бягат от Биткойн в Етериум, но познай какво ще се случи, когато тръгне корекцията на Етериум.....
А такава ще има, при това дълбока. Етериума все още не притежава това, което го има Биткойна - масовото убеждение на хората, че той отново ще се възроди и ще гони 500к или дори 1М.
Ако има предвид скока на Етериум 2018 г., днешната ситуация няма нищо общо с тази през 2018.
Днес:
Никаква еволюция в технологията на Биткойна, 4 транзакции в секунда, прахосване на енергия;
Огромна еволюция в технологията на Етериума (до 1 година).
Това става все по-очевидно
Част от хората вероятно бягат от Биткойн в Етериум, но познай какво ще се случи, когато тръгне корекцията на Етериум.....
А такава ще има, при това дълбока. Етериума все още не притежава това, което го има Биткойна - масовото убеждение на хората, че той отново ще се възроди и ще гони 500к или дори 1М.
Така е, но Бутерин държи 1 млн. ако го натиснат за нещо? Заради "лимитираната" си бройка Биткойн по-скоро ще се възприема като "store of value" ...
Бутерин притежава 333 500 ETH в публичния си портфейл.
Света на Етериум не е царство или диктатура и не е собственост на Бутерин.
Сега той просто е един от гениите в екипа, развиващ Етериум.
Аз сега печеля и от Етериум, и от Биткойн ($200 на ден), но знам,
че скоро всички ще забележат, че царя "store of value" е гол
Надявам се да обменя навреме Биткойните си за Етериум
и да се превърна от "миньор" във "валидатор"
Мъск или по-скоро близките са продали, преудпреди да се внимава за да го срине, срина го, и като падне пак ще го купят, ще туитне нещо и ще го изстреля пак и така докато му е кеф. От една страна е за бан от туитер, а от друга - не е виновен че народът е олигофренясал и му се води по акъла
Хора като better много добре разбират, че крипто е психоза и нищо друго. Всяко изказване напряко на психозата е опасно, защото ако психозата спре да се подхранва, хората ще почнат да разтоварват криптото и цената му ще падне. Това е в много ярък контраст с търсенето на доларов кеш. The demand for money понякога се качва, друг път рязко спада, но цената на долара не се влияе особено от това. Което прави доларът истински пари
Аз питам ли Ви защо влизате в супермаркета, като няма да купите всички продукти там? Това е свободен свят и да защитиш позиция не би трябвало да е престъпление, дори да се различава от консенсуса.
3900 и никой не разтоварва....и на 4100 ако не разтоварят, отива на 5000...Който държи ще намаже филията Но ако дропне (въпрос на време) ще дропне яко, няма да се учудя и на 50% за часове
Става все по-ясно, че Етириум (v2) ще избута Биткойна от първото място
след окончателното преминаване от Proof-of-Work (POW) към Proof-of-Stake (POS).
Коментар