IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Лафа "1 Долар = 1 Долар" се използва за нещо което е измерител на стойност (мерна единица). Биткоина не е и никога няма да бъде.

В тоя ред на мисли може да кажеш 1 метър = 1 метър, 1 килограм = 1 килограм, 1 долар = 1 долар, 1 евро = 1 евро, 1 лев = 1 лев

Но няма как да кажеш 1 биткоин = 1 биткоин - щото с него нищо не се мери

Все още няма нито една цена обявена в биткоин освен цената на транзакция в мрежата на биткоин.
    Мерна единица е било едно време. Откакто се научиха да го "произвеждат" с един клик - не може да е мерна единица вече, защото се създава ей така от нищото. Парите, които се добиват лесно, не са никакви пари!
    Last edited by better; 08.05.2021, 10:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Това за "вестника" е уникална простотия. Благодаря
      Преведено с Г транслейт вероятно, какво се учудваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        вестник на Федералната банка на САЩ

Това за "вестника" е уникална простотия. Благодаря

Коментар

Биткойн на никого нищо не обещава, но обещава, че 1Биткойн=1Биткойн и това винаги ще бъде така
          Лафа "1 Долар = 1 Долар" се използва за нещо което е измерител на стойност (мерна единица). Биткоина не е и никога няма да бъде.

В тоя ред на мисли може да кажеш 1 метър = 1 метър, 1 килограм = 1 килограм, 1 долар = 1 долар, 1 евро = 1 евро, 1 лев = 1 лев

Но няма как да кажеш 1 биткоин = 1 биткоин - щото с него нищо не се мери

Все още няма нито една цена обявена в биткоин освен цената на транзакция в мрежата на биткоин.

Коментар

• ‘DeFi отприщи вълна от иновации’ - вестник на Федералната банка на САЩ

https://cryptodnes.bg/defi-otprishi-...-banka-na-sash

Коментар

• Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение

Кой ти каза? Мен ме интересуват различните мнения. В диалога се ражда истината. Сега може да ме обвиниш, че и на мен ми "хлопа дъската" или "злобея, защото съм изпуснал влака", както правите обикновено крипто защитниците.
              Крипто защитниците имат крипто и имат интерес от развитието! Пак питам вашия интерес какъв е?

Коментар

• The Internet Computer

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Запри се бе чавек. Никой не го интересува твоето мнение. Май нещо ти хлопа дъската!
                  Кой ти каза? Мен ме интересуват различните мнения. В диалога се ражда истината. Сега може да ме обвиниш, че и на мен ми "хлопа дъската" или "злобея, защото съм изпуснал влака", както правите обикновено крипто защитниците.

Коментар

Е, да ама може да падне на нула или на 3 хил както беше до преди 6 месеца и седя там 3 години.
                    Запри се бе чавек. Никой не го интересува твоето мнение. Май нещо ти хлопа дъската!
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                      След дефицита при видеокартите е ред на харддисковете
                      Ако цената на XCH не се увеличава експоненциално, няма такава опасност

Коментар

Е, да ама може да падне на нула или на 3 хил както беше до преди 6 месеца и седя там 3 години.
                        Разбира се, че може да падне на 0, това новина ли е? Къде е записано, че не може? Къде е записано и, че не може да отиде и на 1 000 000 $?
                        Биткойн на никого нищо не обещава, но обещава, че 1Биткойн=1Биткойн и това винаги ще бъде така
                        Last edited by better; 07.05.2021, 20:39.

Коментар

Кой е казал, че Биткойн обещава нещо? Дори банките спряха да обещават и вместо "не позирай - депозирай" сега викат "вземай си парите и дим да те няма"
                          При Биткойн няма "или е само" всеки е свободен да си го ползва (включително за спекула), както намери за добре.
                          Отделно не ти трябва място за съхранение, можеш да си го държиш на листче хартия и никой не ти иска такса, даже отрицателна лихва не ти искат, а ако си купил мин год сега имаш бонус 600%
                          Отделно никой не ти казва "вземи си коините от нашата мрежа и ги харчи"

Разберете банките не ви искат парите вече

Коментар

Е нали 2 страници назад писа че Мадоф обещавал печалба на инвестиралите в пирамидата му, а при биткоин никой нищо не ти обещава

Сега последно обещавали нещо биткоин или не?

Щото и биткоина не ги обещава тези неща

Или е само протокол или само за транзакции се ползва или за разплащания или за сторе оф валюе

Май само за спекула се ползва, а
                            Кой е казал, че Биткойн обещава нещо? Дори банките спряха да обещават и вместо "не позирай - депозирай" сега викат "вземай си парите и дим да те няма"
                            При Биткойн няма "или е само" всеки е свободен да си го ползва (включително за спекула), както намери за добре.
                            Отделно не ти трябва място за съхранение, можеш да си го държиш на листче хартия и никой не ти иска такса, даже отрицателна лихва не ти искат, а ако си купил мин год сега имаш бонус 600%
                            Отделно никой не ти казва "вземи си коините от нашата мрежа и ги харчи"

Разберете банките не ви искат парите вече
                            Last edited by better; 07.05.2021, 20:12.

Коментар

Повече от 90% от банките отказват.
                              овече от 90% от банките ти казват " не ти щем парите вземи си ги"!
                              Почти всички банки вдигат такси, почти всички са въвели отрицателни лихви, за деп. над 200к лв. Банките Германия директно казват "вземете си парите и ги харчете, ние преливаме от пари" :
                              WSJ: Banks in Germany Tell Customers to Take Deposits Elsewhere

https://finadium.com/wsj-banks-in-ge...its-elsewhere/
                              Е нали 2 страници назад писа че Мадоф обещавал печалба на инвестиралите в пирамидата му, а при биткоин никой нищо не ти обещава

Сега последно обещавали нещо биткоин или не?

Щото и биткоина не ги обещава тези неща

Или е само протокол или само за транзакции се ползва или за разплащания или за сторе оф валюе

Май само за спекула се ползва, а

Коментар

Търся, щото само надувате че банките отказвали преводи към офшорни зони. Ми някои банки отказват - така е. Други отказват към сметки на шиткоин борси.

В същото време не споменавате, че транзакциите на блокчеин не са гарантирани от алгоритъма, а само че минавали за 10 минути и какъв кеф колко бързо и яко от единия край на Света до другия само за 10 минути.

Иначе съм съгласен че единствената гаранция, е че ще умрем някои ден.
                                Повече от 90% от банките отказват.
                                овече от 90% от банките ти казват " не ти щем парите вземи си ги"!
                                Почти всички банки вдигат такси, почти всички са въвели отрицателни лихви, за деп. над 200к лв. Банките Германия директно казват "вземете си парите и ги харчете, ние преливаме от пари" :
                                WSJ: Banks in Germany Tell Customers to Take Deposits Elsewhere

https://finadium.com/wsj-banks-in-ge...its-elsewhere/

Last edited by better; 07.05.2021, 19:44.

Коментар

Working...
                                X