If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пътя на биткойна надолу тепърва започва! В крайна сметка не е важно колко струва, а кой иска да го има... Желаещите ще намаляват, по-простата причина, че алтовете са по-добри от оригинала, а излизат нови и нови звезди като интернета!
А и щом се стигна Мъск да ви рути актива с по 20-30% за добро утро, въпреки че биткойна е светия граал, показва, че той е не просто волатилен, а е набалончен на макс!
Но този път наистина ще е различно! Докато оригинала се срива - няма да повлича целия крипто пазар надолу, а парите ще се местят към по-перспективни койни!
Айде и аз да докладвам, да не кажат антикойновците, че се крием. Да, гадно е, да, волатилно е. Помага ми, че март затворих 1/2 от позицията. Останалото ще държа до Окт - Ноември - както ми беше оригиналният план, защото мисля, че цикълът продължава по график. Ако греша - живи и здрави. Има други позиции, други идеи.
П.С. на Мъск брътвежите са глупости, БТК ще пребъде, само да изкараме цикъла и ще има възможност за ново товарене по-натам
Корекцията до момента е от близо 35% от АТХ-то, и е най-голямата от началото на възходящия тренд от миналата есен. За сега съпорта на 42 к издържа, ако няма нови атаки надолу може и да възстанови до известна степен според мен. Миналия път преди 2 месеца 42 к-то издържа два или три пъти, след което последва нов атх. Да видим дали все още корекцията ще се превърне в срив.
Ако аз купя, пиши го бегал коня у ряката. За щастие на закупилите биткойн, няма да купувам, защото нищо не отбирам от тази щуротия.
Корекцията до момента е от близо 35% от АТХ-то, и е най-голямата от началото на възходящия тренд от миналата есен. За сега съпорта на 42 к издържа, ако няма нови атаки надолу може и да възстанови до известна степен според мен. Миналия път преди 2 месеца 42 к-то издържа два или три пъти, след което последва нов атх. Да видим дали все още корекцията ще се превърне в срив.
Защо да се перковци, Барби? Хората просто искат да вкусят от тази божествена финансова амброзия, наречена БитКОН. Това модерно високотехнологично средство за натрупване и запазване на стойност, ДИГИТАЛНОТО ЗЛАТО на 21-ви век....хахахахаха
Откупа щяха да го платят и кеш и е най-непроследимо, но за по-бързо са решили с крипто!
Логистиката около кешово плащане е плашеща. Сериозни топки и организация трябват, да не говорим ако физически се намираш в Северна Корея, Иран, Русия или някое друго подобно райско кътче. Без крипто цялата концепция на подобни кибер изнудвания отича в канала.
Коментар