IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Консумация на енергия - банки, злато, биткойн

Няма да се очудя, ако Мъск твитне отново:
    "Сбърках, биткойна консумирал много малко енергия, а етера - още по-малко"
    "Вчера пак си купих"

https://cointelegraph.com/news/banki...tcoin-research

Коментар

• Пътя на биткойна надолу тепърва започва! В крайна сметка не е важно колко струва, а кой иска да го има... Желаещите ще намаляват, по-простата причина, че алтовете са по-добри от оригинала, а излизат нови и нови звезди като интернета!

А и щом се стигна Мъск да ви рути актива с по 20-30% за добро утро, въпреки че биткойна е светия граал, показва, че той е не просто волатилен, а е набалончен на макс!

Но този път наистина ще е различно! Докато оригинала се срива - няма да повлича целия крипто пазар надолу, а парите ще се местят към по-перспективни койни!

Коментар

• Айде и аз да докладвам, да не кажат антикойновците, че се крием. Да, гадно е, да, волатилно е. Помага ми, че март затворих 1/2 от позицията. Останалото ще държа до Окт - Ноември - както ми беше оригиналният план, защото мисля, че цикълът продължава по график. Ако греша - живи и здрави. Има други позиции, други идеи.
        П.С. на Мъск брътвежите са глупости, БТК ще пребъде, само да изкараме цикъла и ще има възможност за ново товарене по-натам

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Ако аз купя, пиши го бегал коня у ряката. За щастие на закупилите биткойн, няма да купувам, защото нищо не отбирам от тази щуротия.
          Аз искам да стане поне 3500 ако може и надолу да си купя една нова карта
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
            Корекцията до момента е от близо 35% от АТХ-то, и е най-голямата от началото на възходящия тренд от миналата есен. За сега съпорта на 42 к издържа, ако няма нови атаки надолу може и да възстанови до известна степен според мен. Миналия път преди 2 месеца 42 к-то издържа два или три пъти, след което последва нов атх. Да видим дали все още корекцията ще се превърне в срив.
            Ако аз купя, пиши го бегал коня у ряката. За щастие на закупилите биткойн, няма да купувам, защото нищо не отбирам от тази щуротия.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              може да се купи евтин биткойн от баламите

На туй ли му викат ambiguity?

Коментар

• Няма да се учудя ако Мъск си изкупи обратно койните които продаде .

Коментар

• Матеев?

Коментар

• Корекцията до момента е от близо 35% от АТХ-то, и е най-голямата от началото на възходящия тренд от миналата есен. За сега съпорта на 42 к издържа, ако няма нови атаки надолу може и да възстанови до известна степен според мен. Миналия път преди 2 месеца 42 к-то издържа два или три пъти, след което последва нов атх. Да видим дали все още корекцията ще се превърне в срив.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                      Точно на мен не ми я рекламирай тая китайска измама! Много добре знаеш, че и аз съм киреча и засега нещо не излизат сметките!!!
                      Да де, тая работа не е като оная работа Не е за всекиго

Коментар

• Такси за транзакциите

Глобален Хешрейт

Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        Сега ще кажат,че това е здравословна корекция..
                        Да бе, как позна
                        Това е здравословна корекция
                        може да се купи евтин биткойн от баламите
                        таксита за транзакциите клонят към 0
                        старите майнери измряха

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Cloud Mining https://www.bitfufu.com/Invitation code RSFHHN
                          • BTC: Running Hashrate 550 TH/S Yesterday’s Earnings +$131.1 Total Earnings +$5315.92
                          • ETH: Running Hashrate 100 MH/S Yesterday’s Earnings +$11.7 Total Earnings +$450.33
                          При добрия курс бяха 210 на ден, но и 140 на ден ми стигат
                          Точно на мен не ми я рекламирай тая китайска измама! Много добре знаеш, че и аз съм киреча и засега нещо не излизат сметките!!!

Коментар

Защо да се перковци, Барби? Хората просто искат да вкусят от тази божествена финансова амброзия, наречена БитКОН. Това модерно високотехнологично средство за натрупване и запазване на стойност, ДИГИТАЛНОТО ЗЛАТО на 21-ви век....хахахахаха
                            Cloud Mining https://www.bitfufu.com/Invitation code RSFHHN
                            • BTC: Running Hashrate 550 TH/S Yesterday’s Earnings +$131.1 Total Earnings +$5315.92
                            • ETH: Running Hashrate 100 MH/S Yesterday’s Earnings +$11.7 Total Earnings +$450.33
                            При добрия курс бяха 210 на ден, но и 140 на ден ми стигат
                            Last edited by barbaron; 17.05.2021, 12:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tommi Разгледай мнение

Откупа щяха да го платят и кеш и е най-непроследимо, но за по-бързо са решили с крипто!
                              Логистиката около кешово плащане е плашеща. Сериозни топки и организация трябват, да не говорим ако физически се намираш в Северна Корея, Иран, Русия или някое друго подобно райско кътче. Без крипто цялата концепция на подобни кибер изнудвания отича в канала.

Коментар

Няма къде да ходите, тук ще сте пред мониторите гледайки как премигва 28 ххх и след това 18 ххх.....
                                Тез премигвания сме ги гледали, гледали....кой го е страх от мечки...знаеш

Коментар

Working...
                                X