If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От сигурен източник знам че големите акули си продават койните и с печалбите купуват злато и сребро
(Истинско злато и сребро на кюлчета а не електронни артии).
Пропускате обаче, че масата "инвеститори" всъщност инвестират, щото гонят бързи печалби. Сега като им обраха парите, ентусиазма на нови такива се охлади и няма кой да движи пазара нагоре. Защото тези дългосрочните купуващи с цел да държат години са много малка част от целия поток и съответно не могат да докарат цената до никъде. Спада ще продължи, до къде- между 20 и 30, може би до 15 или 10, никой не може да каже.
Между другото предишния път много се колебах дали да обърна всичкия изкопан етер в биткойн, но се отказах заради остарялата технология и другите му недостатъци. Обаче се оказа грешка, понеже биткойна е първата и най-известна криптовалута, масата хора са чували само него и не се интересуват, че има още 10 хил други валути, за това се държи по-стабилно от алтовете при трайния спад. Може би и сега ще е така, като гледам как се обезценяват алтовете значително по-бързо.
Нещо пак сте се възбудили Инвеститорите т.е хората купили преди повече от 1 год. с мисъл да държат 5-10 год са на 350% +.
На колко + са купилите злато?
Как да товарят вагоните, след като крипто-маниаците не разтовариха и не кешираха на върха при 65 000 за бройка.
Сега парите им са залостени в обезценяващ се актив с падаща стойност....
Алчност и страх! Поведението на инвеститорите е описано кратко, точно и ясно в тези две думи!
Сега ще чакаме да стане 200 000, за да почнем да наливаме пак акъл в простите тикви на цацата!
Всъщност дисковете са над 400TB. Купих 3 нови сървъра, всеки един от който е с по 36 касети за големи дискове. Напълних с дискове и старите сървъри, които отлежаваха за по-добри времена. Проблемът все още ми е бавното плотване на файловете. Успявам да плотна само по около 120 на ден. Сега работя в това направление.
Другият проблем е, че мрежата на Chia нараства по-бързо от това, което успявам да плотна. Така аз не успявам да си подобря статистиката за това, което вече съм постигнал - изкопаване на 2 Chia средно веднъж на 15 дена.
Ако не се забави този бурен ръст на мрежата на Chia, цялата тази офанзива ще приключи след месец-два. Копането на загуба ще стане след 3-4 месеца, но горещо се надявам тази загуба да дойде при западняците по-бързо, защото са с по-скъп ток, и така разрастването на мрежата силно да се ограничи.
Като цяло ще изляза на печалба, и ще ми останат вече изплатени 3 суперсървъра и 20 супер бързи NVME SSD-та, на които вече съм измислил бъдещото им приложение.
И тук печалба като предните пъти - после приложението на всичко на скрапа Сефте ставаш за ташак във форума.
Това е невъзможно! От биткойн може само да печелиш! Няма такива спадове мадове, това е убиеца на фиата, унищожителя на световната финансова система (стига Мъск да не туитва и да няма някой кит с по-дебел уолет)!
Как да товарят вагоните, след като крипто-маниаците не разтовариха и не кешираха на върха при 65 000 за бройка.
Сега парите им са залостени в обезценяващ се актив с падаща стойност....
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Щом форумното Мунчо почна да плюе по койните, почвам да се замислям дали да не влизам. Бях се зарекъл да не го правя, ама този е такъв безпогрешен лузър, че май ще си струва.
Илон Мъск е скандален с безотговорно манипулиране на пазара на криптовалути с профила си в Twitter.
Съвсем наскоро той го направи отново, причинявайки огромен срив , когато туитна, че Tesla ще престане да приема биткойн
като плащане.Всеки, който има дори частица критично мислене, прозира лъжите му.
Той се заиграва с портфолиото на хората като с бонбони, като нарцистичен милиардер, който е и винаги ще бъде.
Казахме ДОСТАТЪЧНО. Затова създадохме STOPELON. Това е мястото, където ще забогатяваме, без никой да контролира съдбата ни,
освен нас самите.
Всичко, което трябва да направите, е да КУПЕТЕ и да ЗАДЪРЖИТЕ.
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Супер монетата за последната една седмица е STOPELON . Тя е създадена да поеме Tesla
и да спре най-големия манипулатор на пазара .Само за седем дни откакто бе създадена (16май 2021) тя поскъпна с невероятните
450 000% или ако бяхте вложили само 100 долара преди 7 дена днес щяха да бъдат 450 000. Ето и графиката като скалата в дясно
показва увеличението в %.
ТАТО вече си купи днес за 100 долара 683116 броя STOPELON монети.
Сега може да се възползвате от удобният момент че STOPELON е в корекция и ще можете да закупите на по ниска цена.
ТАТО ги купи чрез https://www.binance.com/ като използва дебитна карта и купи BNB и за целта плати само Два долара комисионна.
След това BNB ги трансферира до https://trustwallet.com/ както е обяснено в видеото и с тях купи STOPELON.
Успех на всички желая.
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар