Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Може ли да опишеш как точно ще стане това ? Имам предвид биткойн , как ще го сринат ? Изгониха миньорите от Китай , хашрейта падна наполовина . Случи ли се нещо , а не вярвам да не е имало опити за атака . Сега хашрейта се възстановява и ще е още по - трудно да го сринат .
И нямам предвид да забранят копането, а по-скоро да направят криптото безинтересно по някакъв начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениещо бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
то ще е безсмислено да продаваш на курс 0Всички държатели ще бъдат потопени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И като го сринат, такива като теб ще продадат - разбира се на загуба (за кой ли път) на нас.Всички държатели ще бъдат потопени
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениещо бе разбирам ги. Криптото един ден ще го сринат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеусетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеусетих аз оня ден на къде е тръгнало и много ме засърбяха ръчичките да продам. Ама си викам Айде тоя път ще стискам тъпо и упорито за да ме не е яд после че съм продала евтино. Ама вече ме е яд, че не продадох.
- 1 like
Коментар
-
това, че до сега всички 5 годишни държатели са спечелили грам ама ГРАМ не означава, че и новите ще спечелят. Може да се случат събития, след които хората ще загубят интерес към криптото
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеИвелина , замисли се . Всички инвестирали в биткойн са спечелили . Под инвестиране разбирам купуване и задържане поне 5 години .
Коментар
-
сериозно ли не знаеш как? Просто е. Значи ти си още по-прост ако не се сещаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
не не, питам ако си ги купил на 60 000 всичките защото така се е случило - тогава да влезеш в тия пазари. Дори не говорим, че парите ти трябват. До кога ще чакаш и от къде знаеш дали някога ще минеш на плюс?
Ти си копач - при вас е съвсем различно ине питам за твоя случай
Никъде, никой не е обещавал печалби - запомни го!
- 1 like
Коментар
Коментар