В събота вечер беше. Две тегления, първото ми го реализира, второто ми изписа на банкомата, че оператора на картата ми отказва достъп. В същото време от коинбейз са излезли парите. Ще търся начин да проследя транзакцията, от съпорта още нямам отговор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеТук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.
Вероятно някоя от нашите банки ти е блокирала транзакцията "за твоя защита".... правят го понякога.
Тия банкомати обикновено са на някоя наша банка и от там са я спрели. Те като чуят крипто и изпадат в "екстаз", та не се учудвам.
Предполагам при обръщане крипто --> кеш им светва някоя "ламба".... няма да ти дадат подробности, ако се случило това, нито ще ти кажат къде са ти парите. Може след 1 - 2 месеца да ти ги отблокират евентуално.
А има и още един вариант, нали не си теглил събота или неделя?! Те тогава "почиват" и вероятно няма кой да ги обработва всички тия "съмнителни транзакции".
До колкото знам, нищо че транзакциите с картата изглеждат моментални, всъщност реално минават след около 1 месец...
Защо не си пазаруваш директно с картата, а теглиш от банкомат?!
Коментар
-
Тук сте по-навътре в нещата, да питам за следния проблем. Теглене от банкомат с карта на койнбейз. Първата транзакция е осъществена, но при втората веднага след първата ми отчита изтеглени парите, обаче банкомата ми дава отказана транзакция. От криптоборсата са направили транзакцията и парите ги няма. Сумата не е голяма, едни 300 лв са, но все пак някой сблъскал ли се е с такъв проблем? От банката собственик на банкомата ми казаха да търся картоиздателя, писах на съпорта на койнбейз, да видим какво ще отговорят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеhttps://cointelegraph.com/news/is-us...partisan-issue
Силен сигнал за дълги е това1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Прост си, тъп си, и заради това си беден като църковна мишка. Освен това си невиждан злобар, което също е плод на некадърността ти и невежеството ти, довели до цял живот въргаляне на дъното на обществената йерархия. Избиването на комплекси във форума няма да те направи по-богат, а само ще демонстрираш на всички как пикаеш кръв от злоба, гледайки как другите хора са по-успели от тебе.
Господа модератори, ще ви помоля да озаптите този злобар, който влиза в темата само за да се заяжда с хората. Разгледайте му постингите надолу, и ще видите, че съм прав.Като ти виках да продаваш, спа - сега дъмп. Ти си еталонен анти-индикатор в криотото отдавна, че и пример за безхаберност, затова те обраха. И миньорстването - същия провал и то. Няма ли грантове - не можеш една стинка да изкараш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ко стана с твойто + 100, ей го скоро беше пак да се изкажеш неподготвен?Колко си на минус, да не стана -1000 хахахаха
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Койните са като физическото злато, купуваш и забравяш. Аз ако ще му треперя при всяка корекция за какво ми е!Колко си на минус, да не стана -1000 хахахаха
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Няма какво да се шашкате. Нали вече ви казах, че отдалечаването от дадена точка се извършва с корен квадратен от броя на крачките. Тоест от 50к за да отиде на 100к, трябва да направи не 50 крачки по 1000, а 2500 крачки по 1000. От тях 50 са за пътя нагоре, а 2450 са за корекции по този път.
Ако някой очаква нещо друго, значи живее с големи илюзии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМного тихо стана..
Ако някой очаква нещо друго, значи живее с големи илюзии.Last edited by Mateev; 18.11.2021, 21:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМного тихо стана..Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Докато Матеев брои пачки, ти се пръскаш от злоба и завист.
Да знаеш, искрено те съжалявам. Дай ми адреса си, за да ти изпратя малко стари дрехи и скъсани обувки като знак за моето добро отношение към тебе. Мога да сложа в колета и някоя друга зелена банкнота, но ме е страх да не ти се пръсне сърцето от вълнение.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар