Забравете за дълга рецесия. Според мен ще бъде в рамките на 3 до 6 месеца. Има толкова много пари в обращение, че ще е трудно да се влезе в рецесия и да стоим там дълго време. Бъдете сигурни, че когато дойде рецесията ще има сериозни стимули, чрез печатане на нови хартийки за стимулиране на икономиките и това ще извади много бързо икономиките от рецесия. Защо мислите вдигат лихвите, но не намалят баланса си ЕЦБ или ФЕД? Изтеглят ли сухото, ще пресъхват веднага икономиките и кухите бизнеси са чао.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Явно си достатъчно млад и не си виждал пълномащабна рецесия... Запомни едно от батковците си или ще го научиш по трудния начин. Започне ли рацесия, всичко, абсолютно всичко започва да пада. Дори и златото. Защо е това? Ами когато ти трябват пари, започваш да продаш каквото имаш.
Ще ми е интересно да гледам, да видим само рецесията дали ще се появи.
Коментар
-
Антъни, на 40 съм, хах. Та рецесия и пари...според мен, който в момента държи Биткойн знае какво има, не е ол ин и едва ли ще похарчи нещо значително точно от Биткойна си по време на рецесията. Да, златото пада понеже е пари за черни дни, които няма да скокнат стремглаво никога вече. Докато коня е създаден за рецесия, това отказват да разберат повечето хора, понеже за тях е пирамида и толкова.
чакаме рецесията, не е изключено да падне, ама тия мокри сънища на 10к и отдолу някога си...забравяйте докато е време. Иначе ще падне голямо чакане да се случи това. Предполагам още има хора чакащи го на 1000 да пада както е било през беъра 2018-та. Мхм, идва рецесията, само ниви и кеш му е майката.
Коментар
-
Коина в момента е под цената си отпреди 5 год (измерено през инфлацията) така че, тази цена от 30к е абсолютния минимум, и според мен в момента е изключително подценен. За каква рецесият говорите? Само за последните 3 год са напечатани толкова пари, колкото са събирани цели 50 год. Цените на всички стоки, продукти и услуги за по 2х - златото направи атн, индексите са само на 15 от атн, една изгнила 50 годишна панелка направи 3х само за 3 год....... Пари има. Ред е на коня.Last edited by better; 22.06.2023, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеДисбелийв, нали и аз това писах вчера относно къде се намираме. Спокойно, има време всеки да повярва и да тръгне да купува. И да, сега е евтин, догодина април няма да е.
Относно рецесията, гледайте ес енд пи, него го касае, нас вече не. Отминаха тия времена, ние сме във вакуум.
А иначе ето и на БГ новина от вчера за платформата на тези хиени за които писа някой тука:
https://cryptodnes.bg/giganti-wallst...-kripto-borsa/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дисбелийв, нали и аз това писах вчера относно къде се намираме. Спокойно, има време всеки да повярва и да тръгне да купува. И да, сега е евтин, догодина април няма да е.
Относно рецесията, гледайте ес енд пи, него го касае, нас вече не. Отминаха тия времена, ние сме във вакуум.
А иначе ето и на БГ новина от вчера за платформата на тези хиени за които писа някой тука:
https://cryptodnes.bg/giganti-wallst...-kripto-borsa/
Коментар
-
Във всички други случаи няма как да счупи.
Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим.
Кой ще ни позволи?
Само, че мишоците вече нямат излишни пари и ги е натиснала инфлацията, за да поддържат този нов хайп.
И изкуствено високо закараната цена ще падне тогава.
Преди година, цената (тотална цена=оборудване и режийни разходи) на изкопаването на един биткойн беше към $25к във САЩ, ако сега е $30к, сегашната цена е нормална.
Има ли ликвидност, акции, биткойн и имоти са нагоре.
Не мисля, че в момента има ликвидност, даже ЦБ затягат балансите си и изтеглят пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеНе мисля, че тази рецесия въобще ще се случи в мащабите, които всеки вещае вече две години. Да не говорим, че войната ще приключи и нещата ще се обърнат.
Рецесията нещо не се случва. Интел инвестират огромни средства в Германия, нещата няма да се случат с тази рецесия засега.
Last edited by petrg5s; 22.06.2023, 12:27.
Коментар
-
Не мисля, че тази рецесия въобще ще се случи в мащабите, които всеки вещае вече две години. Да не говорим, че войната ще приключи и нещата ще се обърнат. Плюс това Биткойн излиза от корелация от всичко останало, това нещо е видимо и заради фундамента ще се засилва. Предполагам тогава ТА няма да изпреварва фундамента. Рецесията нещо не се случва. Интел инвестират огромни средства в Германия, нещата няма да се случат с тази рецесия засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеТова 10к вече е възможно според мен само ако този бул не иде над 100 или стане нещо зле да умира коня. Във всички други случаи няма как да счупи. Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим. Кой ще ни позволи?
И може да е доста по-скоро отколкото очакваме
Коментар
-
Вчера си мислех същото, че точно защото към началото на април беше 31, ще се спре и ще рейнджи малко тука. Колко малко...кой да ти каже. Това 10к вече е възможно според мен само ако този бул не иде над 100 или стане нещо зле да умира коня. Във всички други случаи няма как да счупи. Това би значело китовете да изгубят контрол и мишоците да го изкупим. Кой ще ни позволи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеЕто вземи за пример архитекта, който като повтаряше шорт, шорт, шорт от не знам каква цена баш като Данчо шорта трябва да е изгърмял стабилно много пъти вече. Шаманството помага до време, но пак казвам според мен.
Иначе аз бития кон не го шортвам никога,научил съм си урока много отдавна и отигравам позиции от няколко дни поне,но предимно седмици
Къде ще ходи? 36к е задължителен таргет,както и под 10к има няколко.Да,точно така под 10к.Но нямам идея за под 10к кога ще е .Може и след 2-3г,но съм 95% сигурен,че ще го видим.
По краткосрочно...в момента под 31к най-вероятно ще вземе почивка и от утре очаквам доста алтове да почнат да "прехвръкват" ...а там са сериозните пари.
А защо пък точно 31к ? защото там е годишния (2023) връх в момента
https://invst.ly/10g2w3
Last edited by petrg5s; 22.06.2023, 08:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
1. Никой не ги знае.
2. С новини, разбира се платени.
2.За новините, ти е писал колегата по-долу. Залъгалка за масовката. Че иначе няма кого да обират китовете.
Коментар
Коментар