If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен няма да стане така.
Задължителна цел нагоре е 36к (има гап)..... оттам може да върне,но може и да разпънат с фалшиви движения до под 60к ....за максимална болка.
Надолу има задължителноходене под 10к.Кога ще го направят това движение е загадка засега.А и как ще го съчетаят с халвинга.
В момента място за притеснения няма и картината е булиш на всички тайм фреймове(месечем,седмичен,дневен).Най-вероятно за мен е средата/края на лятото ще почне клането.
Каква стана тя сега?
От 15К на 30К за 5 месеца. Следващите 5 месеца -> 60К и за Нова Година 100К .....
Според мен няма да стане така.
Задължителна цел нагоре е 36к (има гап)..... оттам може да върне,но може и да разпънат с фалшиви движения до под 60к ....за максимална болка.
Надолу има задължително ходене под 10к.Кога ще го направят това движение е загадка засега.А и как ще го съчетаят с халвинга.
В момента място за притеснения няма и картината е булиш на всички тайм фреймове(месечем,седмичен,дневен).Най-вероятно за мен е средата/края на лятото ще почне клането.
Коментар