If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам само там е листната тая шитня. Първо рег, после вкарваш някой лев и купуваш, ама докато продадеш, я борсата ще изчезне я тая шитня.
Ако ще играеш комар, по-добре се пробвай с топ 10 шитни, поне ги има в най-големите борси, където шансът да изгърмят е по-малък. Ако искаш на по-сигруно и ти се чакат 1-2 год - купи си Кон, метни го на някой софт уолет (Exodus e ok за начинаещи) и чакай.
Остави ,тия с 3 клика ти продават всичко ни име искат нито каквито и да е данни ,пълен шит както казваш днес ги има утре ги няма
За хазарта ,до колко мислиш може да я надуят.Тая борса xt.com направих една регистрация с мейл после нещо провах да купя ама не стана нищо изглежда ми малко измислена ,как се захранва акаунта ,или първо се купува не знам и аз
Като гледам само там е листната тая шитня. Първо рег, после вкарваш някой лев и купуваш, ама докато продадеш, я борсата ще изчезне я тая шитня.
Ако ще играеш комар, по-добре се пробвай с топ 10 шитни, поне ги има в най-големите борси, където шансът да изгърмят е по-малък. Ако искаш на по-сигруно и ти се чакат 1-2 год - купи си Кон, метни го на някой софт уолет (Exodus e ok за начинаещи) и чакай.
За кво ти е тая шитня бе Каврък? Ще я надяут, после ще разпродадат, а ти ще останеш с пръст в устата.
За хазарта ,до колко мислиш може да я надуят.Тая борса xt.com направих една регистрация с мейл после нещо провах да купя ама не стана нищо изглежда ми малко измислена ,как се захранва акаунта ,или първо се купува не знам и аз
А binance ?Питам понеже не съм в час коя е най-така добрата и стабилна платформа за покупка на такива токени ?Нещо като еквивалента на IBKR за акциите ?
Note: This coin is not listed on Binance for trade and service.- в Binance ми излезе това ?
За кво ти е тая шитня бе Каврък? Ще я надяут, после ще разпродадат, а ти ще останеш с пръст в устата.
А binance ?Питам понеже не съм в час коя е най-така добрата и стабилна платформа за покупка на такива токени ?Нещо като еквивалента на IBKR за акциите ?
Note: This coin is not listed on Binance for trade and service.- в Binance ми излезе това ?
Тва са някакви твои твърдения, постни един линк да видим откъде ги четеш тия раути.
Не си губи времето с тоя спамер. Само хвърля някакви конспирации и после започва да се заяжда. Лошото е че даже не ги чете никъде, а си ги измисля. И като му кажеш я покажи и почват едни обвинения, едни напатки, едни празни приказки и към всяка от тях прилепва някакъв обиден епитет.
Оставете го да инвестира в "Децентрализираните" акции на Алтерко, там е бъдещето и технологично и финансово за него, а не в някакви бити Коне. Даже може теория да ви развие как може да купи крипто на цена под пазарната с едни 10-15%, както лъга в другата тема за Жълтото. Иначе не говорил празни приказки.
Коментар