If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Даже и 1 трилион $
С 300 зора дистрибутираха на 70к на най-платежоспособното население в света чрез ЕТФ,кой ще купува безполезен шит с фундамент за 1000$ за 500к.Мислете малко с тея глави.
5к по-може.
Казва ти го човек 10-11 год в криптото и то нон стоп.
Има и гапове там,а досега няма един да не са запълнили.
През следващите 12-36 месеца.
Също както казах и края на цилъла.
И това най-вероятно е последен цикъл изобщо за бития кон,който с ЕТФ го направиха най-обикновена акция ,за да могат да си го контролират.
Нали ти казахме, не е за теб тоя "шит". Продавай (ако имаш) и не се занимавай с глупости.
Даже и 1 трилион $
С 300 зора дистрибутираха на 70к на най-платежоспособното население в света чрез ЕТФ,кой ще купува безполезен шит с фундамент за 1000$ за 500к.Мислете малко с тея глави.
5к по-може.
Казва ти го човек 10-11 год в криптото и то нон стоп.
Има и гапове там,а досега няма един да не са запълнили.
През следващите 12-36 месеца.
Също както казах и края на цилъла.
И това най-вероятно е последен цикъл изобщо за бития кон,който с ЕТФ го направиха най-обикновена акция ,за да могат да си го контролират.
Ще си признаят колкото си е признал и половин човек от тези назад в темата, които са предвещавали същите глупости от 2011-та насам. Отваряш и четеш мечите мокри сънища, после търсиш същите хора дали са казали някъде, че са сгрешили. Сега човекът казва, че някакви хора чакали 100к и няма да ги видят, преди са казвали същите неща за 10000, 1000 и всякакви цифри там каквито се сетиш. Това е защото се фокусират върху цената, а не върху реалните неща, които я съпровождат.
Купонът идва, гледай как в следващите месеци ще се покрият или тогава ще обясняват как Биткойн е ретро и сега ще го замени някой тотален шиткойн защото видиш ли прави повече Х, по-бърз е, евтин и т.н.
Всичките разбирачи тука дето предвещават крах, като стигнем 500К, след колкото години и да е ще си теглят ли една майна?
Защото ще си запиша и ще ви осмея публично, като това стане. Само вдигнете ръчичка.
Аз се радвам на падането, за да понатоваря още малко каруцата ....
Най-старото търговско правило все още е валидно:
Купувай евтино, продавай скъпо !!!
За Биткойн това важи с пълна сила. Рядко са активите, при които това правило носи големи и гарантирани печалби, така че не трябва да се пропуска шанса за покупка.
А тези, които от години го чакат да падне до чистата нула, явно живеят в друга вселена. Всъщност те се пръскат от яд, че пропуснаха шанса си да забогатеят, и сега от чисто човешка злоба плещят глупости в тази тема.
Тъжното и смешното е, че далеч не са го изпуснали. Даже е най-добрия момент откъм риск/ползи.
И пак ще го изпуснат.
Е браво биткойнери. Израелчето си направило пинче на дневна. Ще се порадвате още ден два на ръстове и после светът на обърнатите кратунки ще бъде изравнен.
Мен лично не би ме изненадало, да падне на 10-15к (особенно ако гръмне пак някоя борса), също не би ме учудило след това (може и преди) да иде до 100-150к. Пазарите са по-големи от нас, и не се интересуват какво искаме/не искаме, и винаги могат да ни изненадат. Аз съм убеден, че след като изчисти тези ливъридж пиявици, пак ще поеме нагоре.
Аз се радвам на падането, за да понатоваря още малко каруцата ....
Най-старото търговско правило все още е валидно:
Купувай евтино, продавай скъпо !!!
За Биткойн това важи с пълна сила. Рядко са активите, при които това правило носи големи и гарантирани печалби, така че не трябва да се пропуска шанса за покупка.
А тези, които от години го чакат да падне до чистата нула, явно живеят в друга вселена. Всъщност те се пръскат от яд, че пропуснаха шанса си да забогатеят, и сега от чисто човешка злоба плещят глупости в тази тема.
Само ,повтарям само,допреди една седмица викахте 200к и нямало как да падне грам,сега СЛЕД СПАДА 28% било повече от нормално да пада
Къде сме казали, че нямало как да падне?
Мен лично не би ме изненадало, да падне на 10-15к (особенно ако гръмне пак някоя борса), също не би ме учудило след това (може и преди) да иде до 100-150к. Пазарите са по-големи от нас, и не се интересуват какво искаме/не искаме, и винаги могат да ни изненадат. Аз съм убеден, че след като изчисти тези ливъридж пиявици, пак ще поеме нагоре.
Коментар