На теб дори да не ти отговарят пак се буташ без някой да те натиска, гледай си стратегията и стига ни обяснява колко сме тъпи. Може да ги ореже лятото, може да ги ореже с малко и постепенно, може и догодина може и след пет години като ги хване яко спиралата на инфлацията, все ми е тая. Казвам най-очквснкят вариант засега. На мен може да не ми е ясно всичко, ама на теб и толкова не ти е ясно щом си продал койните си и се молиш за корекция още и още надолу. Аз съм подготвен за всеки вариант точно защото няма как да ми е ясно всичко. Даже не ти обърнах внимание на нещата, че Биткойна го контролирали с ИТФ-те, сякаш тия, които имаме на частен ключ си даваме всичките койни на ИТФ-те и сякаш не си увеличаваме количеството. Когато разбереш, че никой не контролира Биткойн и гледаш прекалено много чрез икономически и трейдърски гледни точки, вече ще е късно да купуваш. Много с твоите писаници съм виждал и все като подскочи доволно се крият в мечите хралупи, с теб ще стане същото. Само като прочетеш темата от 2012-та насам и ще се припознаеш в редица постове на потребители, които вече не пишат тука.
Следващ халвинг около 17-ти януари 2028-ма, та боли ме кога феда и дали ще ореже лихвите. Биткойн и в двата случая ще катери дългосрочно, даже ако ги държат високи по-бързо че засилят долара към поставяне на нули зад него, към увеличаване на дълга и куп неща, от които Биткойн може просто да се нахрани. Грааааааааам не ни пука на макситата за временните движения, разбери го и ще дишаш по-спокойно.
Следващ халвинг около 17-ти януари 2028-ма, та боли ме кога феда и дали ще ореже лихвите. Биткойн и в двата случая ще катери дългосрочно, даже ако ги държат високи по-бързо че засилят долара към поставяне на нули зад него, към увеличаване на дълга и куп неща, от които Биткойн може просто да се нахрани. Грааааааааам не ни пука на макситата за временните движения, разбери го и ще дишаш по-спокойно.
Коментар