Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Неговата "конкретна" и "експертна" прогноза е 800 000$ през следващите 100 год.
Междувременно може да паднело много(не казва колко) и пак да идело до 800 000$ през следващите 100год
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДоколкото следя, казва, че ще се качва, но никъде не казва, че няма да "падне", или аз се бъркам?
Междувременно може да паднело много(не казва колко) и пак да идело до 800 000$ през следващите 100год
Last edited by X_Y; 22.07.2024, 08:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЩо тъй биткойна не иска да умира?
Къде сбъркаха великите нострадамуси и архитекти?
Студена вода не знам дали ще пиеш,но горчиви напитки ще има многоLast edited by danetha; 22.07.2024, 08:12.
- 1 like
Коментар
-
Защо все изопачаваш постовете и фактите като брокеразин ?
В поста насоката бе оракулските способности на цитирания финансов Нострадамус
който каза едно,а стана съвсем друго и после вика "Не съм аз контра индикатора,други са"
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНа 20-25%, корекция, викаш срутване? Когато дойде 70-80%, да не си прережеш вените.
В поста насоката бе оракулските способности на цитирания финансов Нострадамус
който каза едно,а стана съвсем друго и после вика "Не съм аз контра индикатора,други са"Last edited by danetha; 15.07.2024, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеСамо, че за разлика от теб аз не давам краткосрочни прогнози. Като иде скоро на 80к се запитай защо.
Може и да си дълъг, не знам, но преди дни го погребваше. А ние тука си държим същия курс без претенции да знаем всичко.
Няма промяна в плана !
Краш ще има,и то такъв че ще загубиш говор и картина,просто се отлага с няколко месеца защото US идексите помпят силно нагоре по байра.
А бития кон, като една теч US акция ,няма как да крашне,преди US маркета да се счупи !
А той ще се счупи август най-вероятно,или септември като свалят лихвите.
- 1 like
Коментар
-
Той няма убежденията за да държи в такива сривове.Бали виждаш, лонг бил от някаква такива нива, че и на алтове. Тоест лонг значи утре при х2 продавам защото съм спекулант. Няма лошо, с една част от портфолиото си всички сме такива, ама аз като съм взел и на 20к тоя цикъл и ми е все тая кога ще го продам колко лонг съм?
Не е лошо да си признаеш грешките, ето вижте Лари, макар нали той да си рекламира ИТФ-а:
https://x.com/BitcoinMagazine/status...itcoinMagazine
И все пак човекът си призна, че е говорил глупости по темата защото не е отделил време да го изучи. Не е зле човек да признае пред себе си.Last edited by Top Gun Maverick; 15.07.2024, 20:33.
- 1 like
Коментар
-
а то се срути на 58 .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеДвата индикатора - демо играча и Перушан, само разсмяха публиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеХипотезата ми за локално дъно засега се оказва вярна и нашите два форумни индикатора за пореден път се обадиха правилно.
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеСигурно някога очакванията са се сбъдвали дни след халвинга. Архитектът се появи, очаквайте 80к+!!!
А коня е лъскав от 59 и съответно и аз съм дълъг.Както и в някои алтове.Last edited by danetha; 15.07.2024, 17:59.
Коментар
Коментар