IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,

имам нужда от малко помощ. Имах едно плащане в Биткойн - 0,01 Биткойн (около 600 Евро)
    Трябваше да си направя сметка в някоя борса - избрах Бинанс. Сега обаче не мога да си изтегля парите от там - как точно се случват нещата? Искам по карта или банков превод, ако може в левове. Някой има ли опит с теглене?

Коментар

• Последен рън на кончето в този цикъл.
      Движението е паразитно и силно наподобява това от лято/есен 2021
      Докъде и дали изобщо ще изпънат,предстои да разберем.
      Възможни нива за разтягане на ластика/локума са 82,88 и Макс Пейн точно под 100.
      Last edited by danetha; 30.10.2024, 07:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
        Архитекте, ти ли си?
        https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19
        Стига си писал за фалиралия прецедент в демото.

Коментар

• Архитекте, ти ли си?
          https://x.com/LukeMikic21/status/185...1ZCY6fAZg&s=19

Коментар

• Яаааа, току що пробихме и предпоследния връх, даващ някави ориентири от ляво на цената. Остана само една крачка и ще отлетим в космоса, където всеки един тик от цената ще бъде ATH (All Time High).

Има голяма вероятност това да се случи още тази нощ ...

Коментар

• Къде е Aрхитекта, за да потвърди, че всичките му позиции са SELL и че гони някаква бомба някъде там в низините ....

Коментар

• Какво викахте за тия нови дъна, че ми е като далечен спомен? Та какво викахте? Вижте кой говори сега:
                https://youtu.be/n1dk78L0XzI?si=S9Bg9eQmJauz29QY

Коментар

• ЪъъъъП!

Коментар

• Първо бавно, бавно нагоре, после рЕзко (ако се повторят предишните движения)....

Коментар

• https://x.com/naiivememe/status/1851126642342838428
                      Има ли мечета с пухкави крачета?

И нещо за всички клетници:
                      https://x.com/naiivememe/status/1851135580585025852
                      Last edited by Top Gun Maverick; 29.10.2024, 08:52.

Коментар

• Успях да щракна картинка, в която курса е красивото 71 111 $.

Коментар

• Честито 70к !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
                            Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
                            На мен точно 140 ми трябват - чакам ги Февруари-Март да разтоваря всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trading101 Разгледай мнение

Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
                              Бай Тромпет е фурнаджийска лопата (като дружката си Мъск)
                              Според мен ще спечели, коня ще тръгне нагоре (2х -т.е 140 е санитарния минимум), но когато седне на стола и почнат да пристигат докладите от фед,мед, сек, мек, и др трибуквени, където ще пише, че ако си изпълни обещанията долара ще обърне корем, бързо бързо ще получи амнезия.
                              Last edited by better; 21.10.2024, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trading101 Разгледай мнение

Подобно при мен.Ноември,ако дойде Тръмп,ще се променят нещата.
                                Нищо не се знае, много го надценяват Тръмп. Той беше против Биткойн и изведнъж почна да го защитава и говори някакви глупости. Може и да се окаже по-добре в краткосрочен план, но реално погледнато и да не спечели Тръмп, Биткойн няма особена нужда от подобна подкрепа. По-скоро другите ще имат нужда от него или ще им се наложи да се съобразяват с него.
                                Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

Working...
                                X