IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Що се отнася до приходите ми, успявам да печеля пари чрез онлайн игри. Просто отивам в AAA, избирам най-добрия сайт за игри и вися в него с часове.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
      Трасакциите са много бавни и скъпи - това е факт, но има защо да е така. Всеки може да си направи най-елементарната база данни, която да работи много по-бързо и безплатно, но тогава се жертва сигурността на мрежата. Тук се набляга на децентрализация и се цели да се привличат повече копачи, които да печелят както от блок наградата, така и от таксите. Таксите, които в момента ни се виждат скъпи, след време най-вероятно, ще са нищожни на фона на тези, които ни очакват, ако адопцията стане по-голяма и цената се вдигне многократно. Тук е грешката на повечето хора, че очакват биткойн да работи от основния си блокчейн и в него да са всички трансакции. Що се отнася до приходите ми, успявам да печеля пари чрез онлайн игри. Просто отивам в https://casinosonlinebulgaria.com/, избирам най-добрия сайт за игри и вися в него с часове. Според мен в бъдеще он чейн трансакции ще се правят само от големи компании и институции, а обикновените хора ща са на 2-ри, 3-ти слой, където ще има нужната скорост и ниската цена, както е в момента lightning network. От основния блокчейн се очаква да бъде тромав, бавен, скъп и сигурен - и това не е недостатък, а предимство.
      Интересна перспектива за ролята на блокчейн и транзакционните такси в бъдещето. Да, сигурността е ключов фактор за блокчейн технологията и понякога това може да доведе до по-бавни и по-скъпи транзакции. Но както подчертавате, това е нещо, което се приема като неизбежно, защото за сигурността на мрежата не може да се правят компромиси.

      Децентрализацията е ключов елемент във всяка блокчейн система и привличането на повече участници за поддържане на мрежата е от съществено значение. С растежа на адопцията на блокчейн, както споменавате, може да се очаква и увеличаване на транзакционните такси. Важно е обаче да се отбележи, че с растежа на мрежата и развитието на скалабилни решения, като Lightning Network, можем да видим по-ефективно и по-бързо обработване на транзакции на вторични и третични слоеве.

      Истинската сила на блокчейн може да се прояви в разнообразието от приложения, които предлага, и във възможността за иновации във всички сфери на икономиката. Всеки слой от мрежата има своята роля и значимост, като предоставя възможности за различни видове участници да участват в системата според техните нужди и възможности.

      Коментар


      • Трасакциите са много бавни и скъпи - това е факт, но има защо да е така. Всеки може да си направи най-елементарната база данни, която да работи много по-бързо и безплатно, но тогава се жертва сигурността на мрежата. Тук се набляга на децентрализация и се цели да се привличат повече копачи, които да печелят както от блок наградата, така и от таксите. Таксите, които в момента ни се виждат скъпи, след време най-вероятно, ще са нищожни на фона на тези, които ни очакват, ако адопцията стане по-голяма и цената се вдигне многократно. Тук е грешката на повечето хора, че очакват биткойн да работи от основния си блокчейн и в него да са всички трансакции. Според мен в бъдеще он чейн трансакции ще се правят само от големи компании и институции, а обикновените хора ща са на 2-ри, 3-ти слой, където ще има нужната скорост и ниската цена, както е в момента lightning network. От основния блокчейн се очаква да бъде тромав, бавен, скъп и сигурен - и това не е недостатък, а предимство.
        Last edited by mvmrik; Днес, 14:40.
        Рекламна мрежа MVM Ads

        Коментар


        • Не съм те гонил, даже казах да останеш и да не забравиш покрай беъра да пишеш.
          Това за транзакциите е половината истина, имаш лайтинг, ще се развива още, а ще имаш и още много други неща върху чейна с времето.
          Нали знаеш Сатоши какви е казал
          If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry

          Та толкова, ти все ще търсиш доводи за другата посока и понеже по някаква си там логика ще намираш, просто пропускаш много. На Биткойн не му пука какво пишем или искаме аз и ти, Биткойн ще се развие по своя си начин, скачай докато можеш. Айде лек ден.

          П.п: Нямам само Биткойн, достатъчно Етер имам и други шитове, ама засега гледам на всичко друго като шанс за повече фиат или повече обръщане в Биткойн.
          Last edited by Top Gun Maverick; Днес, 14:14.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
            З Но пък държиш да отбележиш как всички други в Биткойн грешат.

            Колко е средната цена към днешна дата няма никакво значение и тотално не ме вълнува. Дали е бъдещето на финансите ще се разбере след време, но аз нямам това време да рискувам актива заради басните, които ти разправяш.
            Не всички ,а ти.
            И как ще няма никакво значение средната цена на транзакция ? Днес е 25$ ,близо 50лв и чакаш часове,а някога и дни .Как ще няма значение? Нали е криптоВАЛУТА.Няма значение за теб,който си направил 2-3 транзакции в живота си.

            Няма никаква нужда викаш и компания със 107 млрд капитализация и с основатели все съдени престъпници за финансови измами ,да и се правило одит Нищо ,че досега никога не и правен такъв.

            Странно нещо сте вие бтк макситата.Надявам се разбираш колко сте нелогични и объркани.
            И двама вече ме гоните от тая тема.Не е чудно защо
            Last edited by danetha; Днес, 14:13.

            Коментар


            • Защото подвеждаш хората и разбираш от Биткойн точно колкото Байдън от реалния свят. Разбирания от преди 30 години и за него всичко е спряло. Но пък държиш да отбележиш как всички други в Биткойн грешат.
              Колко е средната цена към днешна дата няма никакво значение и тотално не ме вълнува. Дали е бъдещето на финансите ще се разбере след време, но аз нямам това време да рискувам актива заради басните, които ти разправяш.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                Бавен бил и стар, архаичен за адопция. Все едно и същи опорки.
                Говори с конкретика ве.Като нямаш никаква идея от крипто защо се обаждаш ?

                Колко е средната цена на една бтк транзакция ? Това ли е бъдещето на финансите ? Колко време отнема една транзакция?

                Изобщо ти правил ли си някакви трансфери в криптовалути,за да сравниш и да разбереш за какво става въпрос.
                Или един път си купил от борсата бтк и оттам в портфейла и големия специалист,от 2 години в криптото
                Last edited by danetha; Днес, 12:52.

                Коментар


                • Бавен бил и стар, архаичен за адопция. Все едно и същи опорки. Кой да се сети, че глобалната адопция може да не е върху основния чейн, а да дойде на второ, трето ниво, за в бъдеще не се знае даже дали не и на четвърто.
                  "Конкурентите" били по-силни, хм...защо ли най-голямата и най-сигурната мрежа е на Биткойн, а не на някакви бързи мрежи с възможност за много транзакции в секунда като соПолана да кажем?
                  Няма адопция, никой няма да го ползва:

                  https://watcher.guru/news/venezuela-...s-return?c=306

                  Дори само да си го държа ми стига, другите да го ползват както решат.

                  През другият беър се надявам доста хора да разпродадат безперспективния си Биткойн и такива мишоци като мен да им го доизкупят, ако въобще съм продал значително количество от сегашния ми.
                  Last edited by Top Gun Maverick; Днес, 12:41.

                  Коментар



                  • http://i.imgur.com/fxjiEJr.mp4


                    Коментар


                    • IMF says Bitcoin has become necessary financial tool for preserving wealth amid financial instability

                      According to the IMF, residents of countries with restrictive financial regulations are turning to Bitcoin to move capital across borders more freely.
                      https://cryptoslate.com/imf-acknowle...l-instability/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Страхувам се че грешиш. Засега 21ви век се очертава като век на религии, суеверия, лъженаука и пълна загуба на това, което през 20ти се наричаше "здрав смисъл". Добави и всеобщо оглупяване и много от абсурдните процеси на съвремеността става ясни и предсказуеми. Крипто манията също.
                        Аз съм голям фен на криптото,но още от самото начало тази технология бе използвана от престъпници,а после акулите от Wll ST си го превзеха и софтуерно ,и си му контролират цената ,за да е под техен контрол и да спъват развитието му.По подобие на златото , актив,който бе превзет навремето и контролиран ценово с цел долара да е силен.

                        Крипто валутите са бъдещето,но някакви които още не са измислени .Тая крипто антика бтк (не и оригналния бтк това,а е откраднатата версия) е супер неефективна,бавна,скъпа и на практика не се ползва от никой.Цената е такава САМО заради името,фундаментално не струва и 1000$ според мен . В Топ 50 едва ли има по-слабо крипто фундаментално от бития кон
                        Last edited by danetha; Вчера, 09:32.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

                          Иначе да,подобни финансови лозунги звучат авторитетно и хващат дикиш пред момичета или на 2 уискита на масата,но дотам

                          Страхувам се че грешиш. Засега 21ви век се очертава като век на религии, суеверия, лъженаука и пълна загуба на това, което през 20ти се наричаше "здрав смисъл". Добави и всеобщо оглупяване и много от абсурдните процеси на съвремеността става ясни и предсказуеми. Крипто манията също.

                          Коментар



                          • Click image for larger version

Name:	pilnoluie.jpg
Views:	1
Size:	5.2 КБ
ID:	4174403

                            Коментар


                            • Тоя е платен да възхвалява фиатното понци и да плюе по биткойн.

                              Коментар


                              • Даньо Перушана е оспамил цялата тема. Отдалече се вижда, колко е бос по темата и как се мъчи да разпитва и да понаучи нещо.
                                Last edited by Плажът; 21.04.2024, 20:18.

                                Коментар

                                Working...
                                X