Само на мен ли ми прави впечатление,че всичкото друго крипто,освен Биткойна -потъва?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнение13k Честито!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеДнес 73-годишния ми старец ме пита дали съм чувал за "некво боин, моин.. ". Краят е близо.. на помпата, имам предвидLast edited by bghighlander; 07.12.2017, 00:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеAbnell - акциите ще подменят голяма част от парите, но биткойна няма да е този актив който да свърши тази работа.На държавите койни не им трябва да въвеждат - не са пари и са адски неудобни.
Коментар
-
Cryptobank.bg:
ПИБ ни блокира достъпа до банковата сметка под предлог, че ще извършват промени в акаунта ни и до края на работният ден ще ни пуснат сметката. Никой от банката не ни се обади и сметката ни остана недостъпна. По късно разбрахме, че и колегите от crypto.bg са в същата и ситуация. Предполагаме, че банката е рещила да се отърве от неудобните биткойн търговци. За момента пускаме сайта да работи само с Epay и изипей разплащания. Поръчките за продажба които са с изплащане по банков път и са потвърдени след блокирането на сметката ни ще бъдат изплатени в първия възможен момент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПризнаха си Коини на стойност минимум 60 милиона долара са откраднати. Черен лебед ли ще видим във възходящия тренд
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеAbnell - акциите ще подменят голяма част от парите, но биткойна няма да е този актив който да свърши тази работа.На държавите койни не им трябва да въвеждат - не са пари и са адски неудобни.
Да речем че Биткоините не са пари, както ни обясниха "професорите" днес по-рано, ама моля ти се ако можеш да ми обясниш откъде си толкова сигурен, че Коините са толкова "адски неудобни" - ще ти бъда благодаренremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Коментар
-
Abnell - акциите ще подменят голяма част от парите, но биткойна няма да е този актив който да свърши тази работа.На държавите койни не им трябва да въвеждат - не са пари и са адски неудобни.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар