Мой приятел ми каза , че копае на различни валути но като се понатрупа малко , превърта всичко в биткойни . Може би и затова днес всички друга са доста надолу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Вчера споменах, че идват интересни времена, но не очаквах чак пък толкова бързо да позная, поне съдейки по новините за блокирани сметки на криптоборси в България и намеренията на централните банки в по-глобален аспект.
Иначе по темата - разгледах няколко форума и май наистина бг мамите са взели да купуват биткойн, онзи ден в zerohedge четох, че на танцьорките на пилон също това им е новата мания. Като добавя и наистина бързия ръст без една здравословна корекция след преминаването на 12К май времето за излизане изглежда подходящо. Ако веригата ми позволи да изпратя биткойна на борсата, разбира се, защото чета, че някои чакали по 9-10 часа вече. Успех на всички - криптофенове, наблюдатели с пуканки в ръка, хейтъри и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМай, май ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересното е, че биткойна излетя, а останалите криптоси вместо да го настигат спихват.
явно има някакво вътрешно превъртане от други криптоси към биткой, което също подхранва брутално койна.
гледаме филма и ядем пуканки
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Ами то такива като теб - все са прави и все някой друг им е крив ....
В казарма - не си ходил, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Златото защо поскъпваше по време на кризата? Защото с него можеш да си купиш хляб и семки в бакалията ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Значи съм прав Според мен всеки трябва да прави това от което разбира. Ще ти спестя визитката ми, защо ще излезе, че наистина се хваля, а това не е нужно. На такъв пазар всеки е разбирач. Лошо е, че увличате други, а те ще изгорят, защото нито знаят какво правят нито защо, ще купят цената ще расте ще подскачат и смятат с елките и накрая ще има една 0ла. Вярно ще придобият опит
В казарма - не си ходил, нали?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Намах намерение да ти отговарям защото в каквито и детайли да влезна ще излезе че се хваля ....
Но гледам че ми интерпретираш думите "както дявола чете Евангелието" та затова:
Дипломата ми е инженерна, но не знам къде е защото никога през целия ми 25-26 годишен трудов стаж не ми е трябвала.
Никога не съм си слагал титлата "мениджър" пред името, въпреки че фирмата от която се храня (и то добре) вече над 16 години е моя и съм и управител. На визитката пред името имам sales engineer/инженер продажби.
Коментар
Коментар