Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Петър Андронов: През 18 век са документирани първите подобни революции в кавички, или еволюции, балони. Тогава в Холандия са продавани луковици от лалета на цената на къща. На колко точно възлизат оборотите на биткойни у нас няма точна информация.
Коментар
-
https://www.blitz.bg/ikonomika/blgar...ews563472.html
Българските посредници на търговия с криптовалута нямат банка от 6 декември, подозират измамна схема
Посредниците на сделки с биткойни у нас се оказаха без банка, след като обслужващата ги прекрати работата с тях. От компаниите подозират, че причината е нова измамна схема свързана с криптовалутата. От кредитната институция обясняват спирането с искане на банки партньори. Българските посредници на търговия с криптовалута от 6 декември нямат банка. Единствената към момента кредитна институция, която ги е обслужвала се отказва.
Владислав Драмалиев: Просто реши, че няма да предоставя повече услуги на тези компании и ги помоли да изтеглят парите от сметките ѝ и да престанат да бъдат клиенти на съответната банка. От банката, която е обслужвала биткойн търговците обясниха за По света и у нас, че голяма част от партньорските им кредитни институции отказват да приемат покупко-продажба на криптовалути и затова тя спира работата с българските брокери. От банката обаче уточняват, че всеки от търговците има достъп до парите си, за да се разплаща нормално с клиентите си.
Владислав Драмалиев: Факт е, че българските брокери не всички са задължени да взимат много лична информация от клиентите си и това до някаква степен улеснява този вид нелегални дейности. Възможно е един от големите брокери на криптовалути така да е имал проблеми, или да е предизвикал проблеми на банката, не е ясно каква е ситуацията и какъв точно е бил проблема...
Петър Андронов: През 18 век са документирани първите подобни революции в кавички, или еволюции, балони. Тогава в Холандия са продавани луковици от лалета на цената на къща. На колко точно възлизат оборотите на биткойни у нас няма точна информация. В световен мащаб пазарната стойност на валутата достигна над 270 млрд. долара като цената на биткойнта вече е над 15 хиляди долара. Очаква се до дни да се появят фючърси за биткойни. Само за година цената на криптовалутата е скочила в пъти, което кара експертите да се съмняват, че се образува нов балон.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеЗа Париж ли ше фащаш трена ... за пенцията ?
Нали ти казак, че януари инвестирах в койни и виртуални копачки 2000 евро
Няма да ти казвам колко евро съм изтеглил оттогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедайте един чарт на хойна да го видим накъде отива
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе очаквайте срив скоро.
Тепърва козметичките и шофьорите научиха за шанса в живота им най-сетне да забогатеят за месец-два. Докато понакупят има още време и ъпппп в цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеДайте да се съсредоточим в някоя друга виртуална монетка и да правим пари..стига сте се джавкали за тоя биткойн
https://www.cryptokitties.co
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
аз кат гледам тука голям срив на чакааха деа знам нека супер хипер дупер мега гига мега мага трейдърите да са изкажат
до ся само познават дет са вика....
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеаха деа знам нека супер хипер дупер мега гига мега мага трейдърите да са изкажат
до ся само познават дет са вика....
Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕто, човекът го казва: който мисли, че е балон е олд скуул. Това е нова парадигма, при която балонът е математически невъзможен.
https://twitter.com/officialmcafee/s...38539282190337
тука уцели ного лошо прецаканататя ного я чува математиката
чай са да чуем ко ше каже по тоя случай... ааа да след boom-a идва bust-а, ама чакай ние вече се сриваме... оо я... аз няма да се меся, нека тя да се изкаже като доказала се по-кадърнаНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеprecakanoto - отива надолу и само надолу вече, тази пирамида приключва.
Коментар
-
Ето, човекът го казва: който мисли, че е балон е олд скуул. Това е нова парадигма, при която балонът е математически невъзможен.
https://twitter.com/officialmcafee/s...38539282190337
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Къв чарт ти требва? 1-2-3-5-15-30-45 минути, 1-2-3-4 часа, дневен, седмичен, месечен?
Коментар
Коментар