Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Barbaron от април ви казва: "Купувайте лайткойни ! "
вие не слушате. Посипете си главите с пепел сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеШвгуваш ли се? И ще държиш твоите койни докато станат 1 млн. ? Знаеш ли колко струва сега една "патка".... ама не паткакоин ...
п.с. лошото в твоята ситуация е , че и да продадеш и да не продадеш все ще съжаляваш
Не забравяй - кешът е Царя... и той още определя стандарта ни
Както съм писал не веднъж - ние "копачите" продаваме защото знаем, можем и печелим още Биткоини с минимум средства!
Знаеш ли колко излиза себестойноста на 1 Биткоин "изкопан" чрез алтернативни КриптоМонети? Защото АЗ ЗНАМ!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто виждам, в тази тема колкото повече не разбира човек криптовалутите и блокчейна, толкова повече пише за тях
Май пак ще ви изоставя за няколко месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
и 100.000 $ ще стане .....
и 1.000.000 $ също!
Следващата вълна след 2-3 години ще е над 100.000, после следващата с още една 0 отгоре!!!
Любимата ми графика, която съм поствал поне 5 пъти тук:
http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.png
п.с. лошото в твоята ситуация е , че и да продадеш и да не продадеш все ще съжаляваш
Не забравяй - кешът е Царя... и той още определя стандарта ниLast edited by Protokol; 08.12.2017, 21:34.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕбаси, днес по телевизията говорят повече за биткойн, отколкото за байуй!!!
Сигурен сигнал !
Коментар
-
Първоначално изпратено от valdor Разгледай мнениеМай всички пишем и никой не купува...падна с 2000 ....ще стане 50х...ххаа
и 1.000.000 $ също!
Следващата вълна след 2-3 години ще е над 100.000, после следващата с още една 0 отгоре!!!
Любимата ми графика, която съм поствал поне 5 пъти тук:
http://www.oftwominds.com/photos2017/BTC-projected.pngremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Лайткоина има потенциал за +1000 $ а някои анализатори предричат изравняване по МаркетКап с Биткоина! И защо не? 2014 или 2015 (не ми се прави справка) имаше скок на цената от 1 до 40$ в рамките на месец, но тогава основните покупки идваха от Китай, даже помня някой по форумите (не тук) се шегуваше че китайците го използват за тоалетна хартия
Коментар
Коментар