Първоначално изпратено от antani
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не си запознат с материята.
Това на което казваш биткойн e всъщност също алткойн и няма общо със Сатоши бтк оригиналната версия ,освен името,което му откраднаха.
След кражбата Wll St го контролира софтуерно и бавят и ще бавят развитието му завинаги.Това им е целта.Като не може да го забраниш,го контролираш ,нали знаеш.
После със CME фючърсите почнаха да му контролират и цената на 100%.Биткойн борсата която сетва цената му,не притежава нито един реален бткКолко умно измислено,а? Златото е същия превзет актив както това което наричаш бтк
А реалното му име е bcore (от биткойн коре) и е частен койн на една компания Blockstream,зад която е Wll St
И определено няма бъдеще понеже фундамена му е счупен,а и му забавят развитието както казах.Стара антична технология,крайно неефективна и на практика без развитие за толкова години вече
Това е реално историята на бтк и която история много новобранци не знаят ,включително и доста максита.Е,някои от по-старите в криптото я знаят,но се правят на ударени
За Тетера да не отварям дума,че и там може да се изпишат хиляди страници.Той е нещото заради което bcore е 30к,а не 1к и е най-голямата Понзи пирамида изобщо създавана в човешката история.
А за ХРП не съм твърдял нищо,освен че е 51% от сряда насам.
Но като криптовалута мога да кажа,че е поне 1000 пъти по-добро от бития кон
Като програмист, изкарващ хляба си в сферата на разплащателните системи, мога само да кажа, че алгоритъма върху който е базиран биткойн е SHA256. Алгоритъм за хеширане (не криптиране) на цеееели 22 години. Само от техническа гледна точка никога, ама никога няма да бъде приет на сериозно с цел разплащане. За да бъде приета биткойн за разплащане трябва биткойн (темата е дълга и не ми се изнася цяла лекция), да отговаря на стандартите по PCI-DSS ( https://www.pcisecuritystandards.org/ ) за Европа и по ISO/IEC 27001, за САЩ, отделно за да работи в САЩ, хардуерните портфейли трябва да са в така наречения FIBS mode, което за биткойн е невъзможно с оглед, че първо не използва алгоритъм за криптиране, а само за хеширане. Въобще не ми се занимава да коментирам в тази тема и пред тази аудитория. Иначе коментара го написах, за да ти стане ясно, че не WS му забавя развитието. То просто е скопена по рождение технология, която може и да се подобри, но ще е някой нов проект, а не куция кон, а нещо друго зад което ще работят хора на заплата, а не някакви ентусиасти.
Сега,дали ще стигне 1 милион долара е друга тема. Просто исках да допълня коментара ти.Last edited by antani; 17.07.2023, 15:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеПърви номер след Етер ли искаш да кажеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнениеВ криптото единствения финансов протокол е биткойна и не случайно ЕС и САЩ го класифицират като commodity. Всичко останало са някакви крипто апликации с претенции за next big thing, но по същество могат да имат съдбата на yahoo или my space. Днес са факт, но утре е напълно възможно да са история. Само някакъв краен авантюрист може да възприема XRP като нещо значимо
Това на което казваш биткойн e всъщност също алткойн и няма общо със Сатоши бтк оригиналната версия ,освен името,което му откраднаха.
След кражбата Wll St го контролира софтуерно и бавят и ще бавят развитието му завинаги.Това им е целта.Като не може да го забраниш,го контролираш ,нали знаеш.
После със CME фючърсите почнаха да му контролират и цената на 100%.Биткойн борсата която сетва цената му,не притежава нито един реален бткКолко умно измислено,а? Златото е същия превзет актив както това което наричаш бтк
А реалното му име е bcore (от биткойн коре) и е частен койн на една компания Blockstream,зад която е Wll St
И определено няма бъдеще понеже фундамена му е счупен,а и му забавят развитието както казах.Стара антична технология,крайно неефективна и на практика без развитие за толкова години вече
Това е реално историята на бтк и която история много новобранци не знаят ,включително и доста максита.Е,някои от по-старите в криптото я знаят,но се правят на ударени
За Тетера да не отварям дума,че и там може да се изпишат хиляди страници.Той е нещото заради което bcore е 30к,а не 1к и е най-голямата Понзи пирамида изобщо създавана в човешката история.
А за ХРП не съм твърдял нищо,освен че е 51% от сряда насам.
Но като криптовалута мога да кажа,че е поне 1000 пъти по-добро от бития конLast edited by petrg5s; 16.07.2023, 08:07.
Коментар
-
XRP специално е +52% от колкото беше сряда....
Отделно,направи ръст 100% за 1 ден.Ти какво очакваш,всеки ден да расте с по 100% ли?
Нормално е да направи корекция и тя засега е 50фибо,но както казах,най-важното е, че XRP е +52% от сряда насам
А мисля и че 1-ви номер му е таргет.Кога? предстои да разберем
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯсно, че веднага ще разпродадат, и точнп това стана.
Отделно,направи ръст 100% за 1 ден.Ти какво очакваш,всеки ден да расте с по 100% ли?
Нормално е да направи корекция и тя засега е 50фибо,но както казах,най-важното е, че XRP е +52% от сряда насам
А мисля и че 1-ви номер му е таргет.Кога? предстои да разберем
Коментар
-
И кое по-точно е било ясно ?
Не виждам никой тук да е писал ,че ще има масивен рън на алтове ( 60-70%) и после корекция на този ръст
27 е абсолютно никакво ниво.Нищо не значи,поне за мен.Ако кажеш какво има на него ,ще е по- добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТо беше ясно като бял ден....
Не виждам никой тук да е писал ,че ще има масивен рън на алтове ( 60-70%) и после корекция на този ръст
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениене му е комфортно на тея нива, аз викам да вземе пак да се върне на 27...Last edited by petrg5s; 15.07.2023, 08:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеИдеално стана, всичко дрисна. Рипълът не можа да изкара и ден хайп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнениеТо 100% направи, не 70, хох. Аз махнах малко ХРП в...Пепе, хахаха...нямах от тоя боклук, засега успешно. Сополана щях да обръщам, но я оставих и добре, напомпи още. Карданото също, ама те все са с пари от закуски. Та се чудя кога да ги шитна всичките, usdc си стои на 0.99 и си е оферта.
П.п: Разкарах всичко в усдс вече.
Коментар
-
То 100% направи, не 70, хох. Аз махнах малко ХРП в...Пепе, хахаха...нямах от тоя боклук, засега успешно. Сополана щях да обръщам, но я оставих и добре, напомпи още. Карданото също, ама те все са с пари от закуски. Та се чудя кога да ги шитна всичките, usdc си стои на 0.99 и си е оферта.
П.п: Разкарах всичко в усдс вече.Last edited by Top Gun Maverick; 14.07.2023, 10:52.
Коментар
Коментар