Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВерно ли си виждал технически анализ преди 4 години на тогавашните алт-кески?
Коментар
-
1929г. техническият анализ дава сигнал за продажба. Нищо повече. Не предвижда, че идва огромен сирв, просто сигнал за продажба.
В следващите 10г. техническият анализ дава около 400-500 погрешни сигнала за продажба и покупка. Реално, толкова много грешни сигнали, че при тогавашните транзакционни разходи, човек би загубил по-голяма част от предимството, което е получил от продажбата два-три месеца преди големия срив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
Е, както винаги зависи кой прави анализа...но и техническия анализ греши- никога не съм твърдял противното. Той е просто начин да се изчисли най-вероятното развитие на цената на определен финансов актив. Дали биткойн утре може да стане 500? Може. Дали това е най-вероятния сценарий? Определено не!
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКакво точно имам да разбирам? Че 80% от валутите са преизкопани? Демек някой събрал мидички и листа и ми ги продава. Ама в милион пъти по-брутален вариант. Представяш ли си 100 милиарда мидички и листенца какъв обем правят?
200 милиарда ПЕСЪЧИНКИ дават обем колкото на едноетажна къща. Една поредица има на Стивън Хокинг, гений е всеки от нас, или нещо в тая посока. Броиха песъчинки, после кофите, после 2-3 големи фадроми. Мозъкът иска да види, за да осъзнае.
Тия нови боклуци не чинят и колко песъчинка.
Какво да разбирам, аз си знам, че съм тъп, защото подцених стадния инстинкт и простотията.
С най-добри чувства, наистина, не влагам ирония. Имам още какво да уча.
Maли, ако знаеше къв див анализ имаха тия 99% от умрелите алткойни... От 200 алткойна оцеляха три, това за 4 години хоризонт!
Тогава бяха двеста, ся са илядо и двеста! И рима има!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
спирка на 500 до 20.12.2017 или някаква средно-срочна прогноза?Last edited by Hammer; 13.12.2017, 14:31.
Коментар
-
пак ти казвам... четеш избирателно и възприемаш избирателно,
както ти така и другите дето сте така настроени
ще ми разбереш думите ама по-нататък,
нищо по-добре късно от колкото никога
200 милиарда ПЕСЪЧИНКИ дават обем колкото на едноетажна къща. Една поредица има на Стивън Хокинг, гений е всеки от нас, или нещо в тая посока. Броиха песъчинки, после кофите, после 2-3 големи фадроми. Мозъкът иска да види, за да осъзнае.
Тия нови боклуци не чинят и колко песъчинка.
Какво да разбирам, аз си знам, че съм тъп, защото подцених стадния инстинкт и простотията.
С най-добри чувства, наистина, не влагам ирония. Имам още какво да уча.
Първоначално изпратено от hammerА новините според мен не ги гледай - техническия анализ е всичко нужно, за да се предвидят движенията на койните. Времевият хоризонт е неизвестен, но посоката на тренда е ясна и само трябва малко търпение - в някои случаи ракетата се изстрелва за дни, в други отнема седмици или дори месеци.
Тогава бяха двеста, ся са илядо и двеста! И рима има!Last edited by IvanTerziev; 13.12.2017, 14:02.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКакво направи този лайткойн????
полудя!
какво е излязло като инфо за него?
какво го пушва така?
кой стои зад него?
А новините според мен не ги гледай - техническия анализ е всичко нужно, за да се предвидят движенията на койните. Времевият хоризонт е неизвестен, но посоката на тренда е ясна и само трябва малко търпение - в някои случаи ракетата се изстрелва за дни, в други отнема седмици или дори месеци. Трендът сега е подчертано възходящ. Всичко това, разбира се, е само моето мнение и не искам да ангажирам никого с прогнозите си - не е препоръка за инвестиция или спекулация. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
Tulip Fever / Треска за лалета (2017)
Не знам дали очакваше да си призная, ама да, прост съм. Не успях да предвидя простотията на масите. Биткойн е динозавър, очаквах поне него да детронират. Всички, АМА ВСИЧКИ алткойни са подобрена негова версия. Поне за едно ми дойде акъла преди 4 години - да НЕ инвестирам в наистина смислени криптота.
Само програмист може да оцени огромния скок напред, дето бяха направили peercoin и namecoin. За последната е къртовски труд, наистина впечатляващо. Имаше едно подобно на сегашния golem. Надявах се, че поне то ще оцелее.
Пък то кво - примитивния Litecoin, и преизкопаните Рипъли на Гугъл оцеляха оттогава.
Някой тука прозря за вуйчото владика, ще трябва да се съглася, че е прав.
както ти така и другите дето сте така настроени
ще ми разбереш думите ама по-нататък,
нищо по-добре късно от колкото никогаНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
...как са каа тоя фиУм?
Tulip Fever / Треска за лалета (2017)
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение...вие или сте много рядко-прости или се правите на такива
майтапа настрана, кажете в какво сте вкарали да ви кажа има ли смисъл
Само програмист може да оцени огромния скок напред, дето бяха направили peercoin и namecoin. За последната е къртовски труд, наистина впечатляващо. Имаше едно подобно на сегашния golem. Надявах се, че поне то ще оцелее.
Пък то кво - примитивния Litecoin, и преизкопаните Рипъли на Гугъл оцеляха оттогава.
Някой тука прозря за вуйчото владика, ще трябва да се съглася, че е прав.Last edited by IvanTerziev; 13.12.2017, 13:30.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
...за Лайткойн спирката е около 500, за рипъл е около 1.10
...Не е препоръка.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
Ти гледай рипъла пък какво прави в момента... Лудница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение"supertrader" само месец след "мегапрогнозата" ти че всичко е на връх:
16.10.2017
BTC - $5666.56
ETH - $334.56
LTC - $64.66
DASH - $302.80
27.11.2017
BTC - $9723.78
ETH - $492.47
LTC - $92.42
DASH - $638.48с "мегаточната прогноза" вече за втори пореден месец...
13.12.2017
BTC - $17000
ETH - $657
LTC - $309
DASH - $874
общо взето много ТЪПО изказване без никаква обосновка и смисъл, както и на другите поддръжници на конспиративни теории и видения...
филма дето ще гледате отстрани почва сега
...и пийте хапчетата че да не пръснете някой вена на челотоНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНе ща да спасявам когото и да е. Хортуваме си тука, грея се до кюмбето и си гледам филма. Такъв сеир не се случва всеки ден. Само жалкото е че като се обърне тренда стискат зъби и всичко умира. Настава тишина. И не е интересно.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
Коментар