Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бе ти също май няма какво да им кажеш по темата )))
Засега 4 бона за декември, ако върви все така - ще са над 12 до Коледа
Коментар
-
Понеже напазарувах машини от Китай за 4 цифрена сума. Разчиташ на честна дума, и внимаваш да не попаднеш на скам. Единствената обратна реакция е да му пръцнеш на ... или Арменския поп!
Тия моите излязоха читави, ама ще поръчвам за 2 пъти по толкова при едни други, и пак съм леден!Last edited by IvanTerziev; 14.12.2017, 14:59.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Закон за защита на потребилите е напълно ясен в тази посока - гаранцията е 2 години независимо какво казва търговеца.
С малката подробност, че този Закон важи за територията на България, а АСИК машините се купуват от малце по далечСъответно произовдителя в Китай дава 6 месеца гаранция. Ако са карти от български търговец гаранцията е 2 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Нямам ни най-малкото намерение да копам. Моето участие в голямата далавера е 200 долара. Даже когато на Крипто им пуснат банковите сметки, ще си ги дръпна и ще продължа да си цъкам само печалбата. Ако до тогава ми изчезне всичко - майната му.
ето какво им излиза като съобщение на началната страница:
Уважаеми клиенти,
Вече работим нормално.
Благодарим за проявеното разбиране и търпение!
Ценим Високо доверието, което ни гласувате.
Надяваме се Всички новини вече да са само
положителни като цената на биткойна.
Няма да излъчваме банкови преводи от и към ПИБ АД
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Да знаех че има нещо такова, но не и с детаилите които си го описал.
Благодарско за разяснението!
(2) (Нова - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) Срокът по ал. 1 спира да тече през времето, необходимо за поправката на потребителската стока или за постигане на споразумение между продавача и потребителя за решаване на спора.
(3) (Предишна ал. 2, изм. - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) Ако търговецът е предоставил търговска гаранция на стоката и срокът на гаранцията е по-дълъг от сроковете за предявяване на рекламацията по ал. 1, рекламацията може да се предяви до изтичането на срока на търговската гаранция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеАко не си се интересувал ще се шашнеш каква джунгла е копането.
И пак да си припомним, че квото изкопат веднага го продават за гнил капиталистически долар, злато или бетонец.
п.с. Благодаря, бай Марине! Напоследък говорим на един език, ако и да не го признаваш.
- 1 like
Коментар
-
Не мисля че има някакво ограничение за гаранцията. Могат да ти продадат стока и с 1 месец гаранция, друг е въпросът, че можеш да предявиш рекламация до 2 години.
Или до срока на гаранцията, ако е по-дълъг от 2 години.
Благодарско за разяснението!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Не мисля че има някакво ограничение за гаранцията. Могат да ти продадат стока и с 1 месец гаранция, друг е въпросът, че можеш да предявиш рекламация до 2 години.
И пак да си припомним, че квото изкопат веднага го продават за гнил капиталистически долар, злато или бетонец.
п.с. Благодаря, бай Марине! Напоследък говорим на един език, ако и да не го признаваш.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКъм последните 2 поста.
Давайте оферти, като имало гаранция. Бай Марин на 2 пъти спомена, че ASIC не е притежавал физически. Платил на някви китайци и си го гледа на снимка. С картите е дива разправия кой нов алткойн е изгоден да се копа. После обръща в Биткойн, после трепери да не попадне на белязан Биткойн. Ако не трепери значи не е разбрал за рисковете.
Чакам на ЛС, наистина се ослушвам покрай тая истерия, ама не да кихна 4 бона за някъв бръмчащ калорифер, и да се моля да дойде изобщо, и ако може да работи!
Тука един колега ми се обади, прави му чест каквото ми написа!
Копач с 6 карти https://www.gigabyte.com/Graphics-Ca...60WF2OC-4GD#kf
Дъно Pro BTC, процесор и 8 гбт рам
Захранване EVGA 850 W
Алумиева рамка, екстедъри и dummy plug
Консумация от контакта - 450 Вата
Добив на Етерум 72 mhs = 0,01 Етер на ден или по сегашни цени около 7,2$ на ден.
На мен ми струва около 2.300 лв. - за теб цената е 5.000 лв. платима само и единствено в Биткоин!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
+++
Само да допълня, и да посъветвам ако може, да не си взимаш Хардуер само с 6 месеца гаранция! Имам само една такава видеокарта, взета за проба, всичко останало е с 3 и повече години гаранция!!!
П.С. По закон за защита на потребителите търговците НЯМАТ право да продават техника с по-малко от 12 месеца гаранция и очаквам тези карти които продадоха - само 6 месеца (а някои и с по 3 месеца) като почнат да се развалят на 7, 8 или 9-ти месец търговците да изпищят защото не могат да откажат гаранция!
Коментар
-
Към последните 2 поста.
Давайте оферти, като имало гаранция. Бай Марин на 2 пъти спомена, че ASIC не е притежавал физически. Платил на някви китайци и си го гледа на снимка. С картите е дива разправия кой нов алткойн е изгоден да се копа. После обръща в Биткойн, после трепери да не попадне на белязан Биткойн. Ако не трепери значи не е разбрал за рисковете.
Чакам на ЛС, наистина се ослушвам покрай тая истерия, ама не да кихна 4 бона за някъв бръмчащ калорифер, и да се моля да дойде изобщо, и ако може да работи!
Тука един колега ми се обади, прави му чест каквото ми написа!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеАх бе ИванеКопачките изобщо не са толкова скъпи, стига човек да си направи реалистичен бизнес план кога очаква връщане на инвестицията. За месец-два рядко става, въпреки, че последните два месеца точно така стана.
Шумни са, топлят и горят доста ток, то затова и разни форумни паразити, си стоят до кюмбетата, вместо да хванат да правят нещо с копане, макар и малко усилия се изискват.
Идват винаги, аз проблеми не съм имал и всички хора около мен, иначе по форумите можеш да прочетеш всякакви глупости, писани от такива като теб.
Гаранцията е 6 месеца, ако нещо стане през това време пращат обратно, заменят и то го връщат оправено. Разбира се губиш време.
Но пък иначе ти си дрънкаш глупостите и видиш ли ние трябва да те слушамеЧе защо бре? Длъжен ли съм даже да ти обръщам внимание колко празен многознайко си.
Само да допълня, и да посъветвам ако може, да не си взимаш Хардуер само с 6 месеца гаранция! Имам само една такава видеокарта, взета за проба, всичко останало е с 3 и повече години гаранция!!!
П.С. По закон за защита на потребителите търговците НЯМАТ право да продават техника с по-малко от 12 месеца гаранция и очаквам тези карти които продадоха - само 6 месеца (а някои и с по 3 месеца) като почнат да се развалят на 7, 8 или 9-ти месец търговците да изпищят защото не могат да откажат гаранция!Last edited by marin1; 14.12.2017, 13:38.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Ах бе ИванеКопачките изобщо не са толкова скъпи, стига човек да си направи реалистичен бизнес план кога очаква връщане на инвестицията. За месец-два рядко става, въпреки, че последните два месеца точно така стана.
Шумни са, топлят и горят доста ток, то затова и разни форумни паразити, си стоят до кюмбетата, вместо да хванат да правят нещо с копане, макар и малко усилия се изискват.
Идват винаги, аз проблеми не съм имал и всички хора около мен, иначе по форумите можеш да прочетеш всякакви глупости, писани от такива като теб.
Гаранцията е 6 месеца, ако нещо стане през това време пращат обратно, заменят и то го връщат оправено. Разбира се губиш време.
Но пък иначе ти си дрънкаш глупостите и видиш ли ние трябва да те слушамеЧе защо бре? Длъжен ли съм даже да ти обръщам внимание колко празен многознайко си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение...
А койните са съвсем куха работа. Но ако просто си играете на рулетка с малки суми и за удоволствие - става.
Копачките са диви пари, бръмчат и харчат като издухан УАЗ. И кихаш надебело, и после се молиш да ти доставят нещо, и евентуално да работи. За гаранция - забрави!
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар