IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ибаааа.... и са к0, туй ли беши?
    няа излизане, няа влизане
    Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

      Стадото плаче,

      https://community.crypto.bg/t/topic/1485

      Още малко остана от това безумие.
      Мда, май натам отиват нещата .... Класика .... Между другото, вече са се появили и байхойн "магури" Ето тук https://localbitcoins.com/ некви хора казват, че купуват/продават срещу кеш при физическа среща ..... при това става въпрос за големи суми.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение

        Тази новина май ги крепи от няколко седмици, защото междувременно всички новини за самата функционалност на биткойна са негативни. Щом стойността се създава и поддържа от големи играчи единствено с цел печалба на борсата, значи биткойнът вече се е провалил като оръжие на децентрализираната борба срещу статуквото.
        Играта е друга, тези които ще го сринат го надуват като за последно в момента /парите са им без пари да не го забравяме/, от колкото по-високо падне толко повече ще изкарат.

        Коментар


        • Тази новина май ги крепи от няколко седмици, защото междувременно всички новини за самата функционалност на биткойна са негативни. Щом стойността се създава и поддържа от големи играчи единствено с цел печалба на борсата, значи биткойнът вече се е провалил като оръжие на децентрализираната борба срещу статуквото.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

            Да, ама не Ето тези https://www.xchange.bg/ например твърдят, че работят. Има и още едни. Така че май другаде е заровено кучето. Очевидно не са ВСИЧКИ, както твърди байхойн администраторът. Явно някои борси са приели някакви условия, които други борси са отказали да приемат. Скоро ще се разбере.

            P.S. Сега видях, че и https://www.xchange.bg/ са прекратили. Явно банките една по една ги гътат
            Стадото плаче,

            https://community.crypto.bg/t/topic/1485

            Още малко остана от това безумие.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от judy67 Разгледай мнение
              Да, ама не Ето тези https://www.xchange.bg/ например твърдят, че работят. Има и още едни. Така че май другаде е заровено кучето. Очевидно не са ВСИЧКИ, както твърди байхойн администраторът. Явно някои борси са приели някакви условия, които други борси са отказали да приемат. Скоро ще се разбере.

              P.S. Сега видях, че и https://www.xchange.bg/ са прекратили. Явно банките една по една ги гътат
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Изчетох хойнаджийските форуми относно случая с блокираните сметки на български криптоборси в ПИБ. Интересното е, че не всички борси са потърпевши. Има борси със сметки в ПИБ, които изрично заявяват на сайтовте си, че сметките им са ОК и преводите вървят без проблеми. От друга страна се оказва, че при crypto.bg не само, че не минават преводи, но и самата борса НЯМА ДОСТЪП до сметките си. Т.е. не може да тегли кеш, и не може да извършва каквито и да е операции със сметката (включително и преводи към бюджета и НАП ) Т.е. вече говорим за БЛОКИРАНЕ НА СМЕТКА на клиент. Това вече никоя банка не би го направила без ясна правна основа. По тези причини на мен случая ми намирисва на блокиране на сметка по искане на съд или държавен орган, много вероятно свързано със законодателството срещу пране на пари. Така че очаквайте скоро пресконференция на ДАНС, прокуратурата, ГДБОП и т.н.
                http://forum.bitcoin.bg/index.php/topic,214.msg550.html

                Коментар


                • Изчетох хойнаджийските форуми относно случая с блокираните сметки на български криптоборси в ПИБ. Интересното е, че не всички борси са потърпевши. Има борси със сметки в ПИБ, които изрично заявяват на сайтовте си, че сметките им са ОК и преводите вървят без проблеми. От друга страна се оказва, че при crypto.bg не само, че не минават преводи, но и самата борса НЯМА ДОСТЪП до сметките си. Т.е. не може да тегли кеш, и не може да извършва каквито и да е операции със сметката (включително и преводи към бюджета и НАП ) Т.е. вече говорим за БЛОКИРАНЕ НА СМЕТКА на клиент. Това вече никоя банка не би го направила без ясна правна основа. По тези причини на мен случая ми намирисва на блокиране на сметка по искане на съд или държавен орган, много вероятно свързано със законодателството срещу пране на пари. Така че очаквайте скоро пресконференция на ДАНС, прокуратурата, ГДБОП и т.н.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Койна расте от брутална ценова манипулация. Разменят няколко койна по борсите, една шепа хора с хиляди за да вдигат и вдигат цената. Аз не знам какво вярвате сляпо на тия обеми дето ви ги представят от гаражните борси. Нали човека ви го каза можел да продава само по 2 койна на ден. Масовката може да продава само трохи. Големите играчи могат да правят каквото искат. Бас ловя,че част от тях държат и гаражните борси. Вече навсякаде се говори за биткойна. Аз вече започвам да виждам края му, щом и лапетата почнаха да правят схеми как да набиват пари в криптовалутите. Криптореволюция няма да направите.Стига с тия приказки от 1001 нощи. Срещу вас седят държави с ракети и танкове, а вие освен картите за копане нямате друго
                    Защо само 2 на ден?!

                    Коментар


                    • Койна расте от брутална ценова манипулация. Разменят няколко койна по борсите, една шепа хора с хиляди за да вдигат и вдигат цената. Аз не знам какво вярвате сляпо на тия обеми дето ви ги представят от гаражните борси. Нали човека ви го каза можел да продава само по 2 койна на ден. Масовката може да продава само трохи. Големите играчи могат да правят каквото искат. Бас ловя,че част от тях държат и гаражните борси. Вече навсякаде се говори за биткойна. Аз вече започвам да виждам края му, щом и лапетата почнаха да правят схеми как да набиват пари в криптовалутите. Криптореволюция няма да направите.Стига с тия приказки от 1001 нощи. Срещу вас седят държави с ракети и танкове, а вие освен картите за копане нямате друго

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

                        cboe пускат futures в понеделник, очаквам брутален short
                        Аз придвиждам, че късият интерес ще е точно равен на дългия. Ни повече, ни по-малко

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                          Според мен това което правят банките е лоша идея... да се опитват нормален бизнес, да го направят "подземен". Но тяхна си работа, те си знаят "най-добре".
                          Нали койнаджиите с техните койни искат да унищожат банките и банковата система. Може пибаджиите да четат тази тема и да са се озлобили.
                          Все пак банките са частни субекти и не са длъжни да предоставят финансови услуги на някой, които иска да ги унищожи. Ако искат могат да им блокират сметките.
                          Аз ако бях в мениджмънта на банка щях да блокирам всички изходящи парични преводи към сметки на криптоборси. Да се оправят както могат.

                          Според мен следващата стъпка от страна на правителството е да се обложат всички изходящи парични преводи към криптоборси с 0,5% екотакса и приходите да се събират в специален фонд за борба с последиците от климатичните промени. Някой трябва да внесе такова предложение в парламента.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
                            Вчера чета за поредния пробив, 60 милиона долара в биткойни изчезнали. Тук пък някаква банка била замразила всички сметки. Сайтове които вече са използвали биткойн като платежно средство спират заради голямата волатилност и високи такси (!): http://steamcommunity.com/games/5931...96684955433613

                            Има ли някакви позитивни новини, които може да са повод цената да расте така? Сериозно питам.
                            https://cointelegraph.com/news/bitcoin-goes-parabolic-blows-past-14000-to-post-2500-single-day-gain

                            The price is likely being driven by news of the imminent launch of Bitcoin futures trading. CBOE will be launching their futures market this coming Sunday, December 10, with CME Group following on December 18. Nasdaq plans to launch futures trading in the summer of 2018 and Japan’s Tokyo Financial Exchange is preparing to launch futures trading as well.

                            Bloomberg has announced that brokerage firms TD Ameritrade and Ally Invest will be offering Bitcoin futures trades to their clients. Even J.P. Morgan Chase may follow suit, despite CEO Jamie Dimon’s infamous views on the digital currency.


                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Abnell Разгледай мнение
                              Вчера чета за поредния пробив, 60 милиона долара в биткойни изчезнали. Тук пък някаква банка била замразила всички сметки. Сайтове които вече са използвали биткойн като платежно средство спират заради голямата волатилност и високи такси (!): http://steamcommunity.com/games/5931...96684955433613

                              Има ли някакви позитивни новини, които може да са повод цената да расте така? Сериозно питам.
                              cboe пускат futures в понеделник, очаквам брутален short

                              Коментар


                              • Вчера чета за поредния пробив, 60 милиона долара в биткойни изчезнали. Тук пък някаква банка била замразила всички сметки. Сайтове които вече са използвали биткойн като платежно средство спират заради голямата волатилност и високи такси (!): http://steamcommunity.com/games/5931...96684955433613

                                Има ли някакви позитивни новини, които може да са повод цената да расте така? Сериозно питам.

                                Коментар

                                Working...
                                X