IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Незнам защо, но след вчерашния хак в Корея частта с орязване на активите на потребителите на 75 % ми напомни за сходната ситуация в Кипър ли беше с депозитите.
    Това се случва не за първи път в света на Криптовалутите! Но от друга страна няма друг по-честен механизъм за компенсиране на "вложителите". Затова дръжте си Коините по портфейли и в борсите само това "което можете да си позволите да загубите"!!!
    П.С. Очаквам като стартира днес тук: https://www.nicehash.com/ да се случи същото ....
    remember remember the fifth of november

Коментар

Незнам защо, но след вчерашния хак в Корея частта с орязване на активите на потребителите на 75 % ми напомни за сходната ситуация в Кипър ли беше с депозитите.
      Сходствата са дори повече.
      С останалите 75% ставате акционери...или койнери в баМката биткойн....вечни.

Коментар

Тук логика не търси, новината излиза и не знам си след колко часа някой се сеща да продава. На нормален пазар нещата се случват на секундата. А забравих никой не е туитнал и затова са се забавили хаха

Коментар

• Незнам защо, но след вчерашния хак в Корея частта с орязване на активите на потребителите на 75 % ми напомни за сходната ситуация в Кипър ли беше с депозитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнение

С каква платформа търгуваш Verge? Парите с банков превод ли ги зареждаш в платформата или с карта?
            Купувам лайткойн или етер от кракен (до там правя банков превод) и ги изпращам в bittrex. Там ги търгувам за други крипто, Verge включително. Може да има и по-лесен начин, но аз поне не знам за такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
              Интересна вечер е била! Едните ми кучета са ги понаритали добре и са им пуснали малко кръв, но другите (Verge) продължават да хапят лошо и пробиват път към топ 20. Очаквах една така дълбока корекция, но малко ме изненада, че е точно сега. Причина за притеснение обаче на този етап не виждам - трендът се запазва и когато приключи корекцията (ако дори вече не е) е добър момент за пазарене. Не е препоръка.
              С каква платформа търгуваш Verge? Парите с банков превод ли ги зареждаш в платформата или с карта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Ако следваме тази теория трябва общата сума на количествените улеснения в развитите страни да надминат капитализацията на койните ...ще има да почакаме ...Но пък се връзва по логика защо така бързо ги надуха ...
                Всъщност колко общо са количествените улеснения - САЩ +EU + Япония ...?
                Total Market Cap: $602 620 518 638

Все си мисля, че има доста да надуват докато стигнат съществена част от QE само в Щатите, но пак е нещо.
                Как споделих - с един куршум два заека. В един миг АКО стане фал - стават лоши виртуалните валути, чисти се и парична маса.

Коментар

• Като гледам как жълтите разтоварват, може Черния Петър да отиде при американците....

Коментар

• Дневната графика на биткойна е много зле, да видим...

Коментар

• Интересна вечер е била! Едните ми кучета са ги понаритали добре и са им пуснали малко кръв, но другите (Verge) продължават да хапят лошо и пробиват път към топ 20. Очаквах една така дълбока корекция, но малко ме изненада, че е точно сега. Причина за притеснение обаче на този етап не виждам - трендът се запазва и когато приключи корекцията (ако дори вече не е) е добър момент за пазарене. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                        Пак го възседнах нагоре да видим колко сили има.

Вземи си и малко Кеш (имам предвид Биткойн Кеш).

П.С. Не е препоръка.

Коментар

• Пак го възседнах нагоре да видим колко сили има.

Коментар

• Глупости! Българският народ е сред най-големите притежатели на биткойни в света! Доказано....от митничарите.

Коментар

• 99% от българите ще си отдъхнат, едва когато Биткойн изчезне, щото не са се закачили за далаверата навреме.
                              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Все още държите фронта момци може да е само събиране на долари от брокерите. Доста по надолу е опасната зона мисля но ще гледаме

Коментар

Working...
                                X