Xman1- Сатоши не случайно го е пуснал и се е покрил, 99% от държателите на койни ще дойде време ще му искат главата.Работи му главата и още в самото начало го е предвидил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Със сигурност не е пари и наистина е най-близо до стока. Вероятно най-кухата стока, която може да се измисли.
Биткойнът така е замислен, да копира златото.
Същото като СОФИКС, не можеш да го хванеш с ръце ама е скъп.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Със сигурност не е пари и наистина е най-близо до стока. Вероятно най-кухата стока, която може да се измисли.
Биткойн е измислен за трансфер и съхранение на стойност, няма как да бъде стока, защото неговата "вътрешна стойност" е 0, подобно на фиатните пари и за разлика от златото.
Най доброто определение за Биткойн е това което самият Сатоши Накамото му е дал т.е. "P2P дигитален кеш".
Това че има някакви хора, които го определят неправилно като стока, си е техен проблем. Също така Биткойн никога не е бил замислян да копира златото... поне прочети първите 5 реда на "бялата книга".
Разбира се криптовалутите могат да се използват и за много други неща, освен за трансфер на стойност.Last edited by Xman1; 03.01.2018, 20:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Биткойна не е стока, но след като на чичковците толкова много им харесва да го наричат "стока"... тяхна си работа. Само да не им изиграе лоша шега, тяхната погрешна класификация. То и Слънцето някога са си мислели, че се върти около Земята... но май друга е била истината. В случая Биткойн е Слънцето... и да не изгорят чичковците... че ми се чини Биткойн ще ги гази яко тия измисленяци. Просто още малко му трябва на народа да "стопли" какво се случва и чичовците остават в историята, никога нищо повече няма да зависи от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩото никой сериозен чиляк не го смята за валута а за стока...
Биткойна не е стока, но след като на чичковците толкова много им харесва да го наричат "стока"... тяхна си работа. Само да не им изиграе лоша шега, тяхната погрешна класификация. То и Слънцето някога са си мислели, че се върти около Земята... но май друга е била истината. В случая Биткойн е Слънцето... и да не изгорят чичковците... че ми се чини Биткойн ще ги гази яко тия измисленяци. Просто още малко му трябва на народа да "стопли" какво се случва и чичовците остават в историята, никога нищо повече няма да зависи от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъм феновете на биткойна - какви положителни новини очаквате ...щото само негативни излизат .... и други на хоризонта не се виждатАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Австрийския чичак нещо бълнува.. ти като сменяш евро за долар плащаш ли ДДС?
Трудолюбивите китайчетата обичат койни, но харесват и златото ...Ще ми е забавно някой журналист да сложи пред камерите едро кюлче злато и срещу него като равнопоставеност .....флашка с койни...(независимо от модела им)
Не че съм голям фен на златото , но се сещам за стотици неща, които можеш направиш с него - за разлика от койните ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъм феновете на биткойна - какви положителни новини очаквате ...щото само негативни излизат .... и други на хоризонта не се виждат
Отрицателните новини също са положителни... то това Биткойн-а е странно животну.
Единственият начин да го унищожите е пълно "забвение"... но за съжаление медиите и политиците не могат да се спрат с говоренето.
Аз си имам една приказка: "Всичко положително за Биткойн е положително, всичко отрицателно също е положително."
Философския камък е трябвало да превръща оловото в злато... Биткойн превръща всичко до което се докосне в злато.Last edited by Xman1; 03.01.2018, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъм феновете на биткойна - какви положителни новини очаквате ...щото само негативни излизат .... и други на хоризонта не се виждат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИма с ден, дата, може би дори час и нива, но услугата си е платена.Освен платена - и не-гарантирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
Австрийския чичак нещо бълнува.. ти като сменяш евро за долар плащаш ли ДДС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъм феновете на биткойна - какви положителни новини очаквате ...щото само негативни излизат .... и други на хоризонта не се виждатЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи
Коментар
Коментар