Мечките май нещо започнаха да се уморяват... пак ли тръгнахме нагоре...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Пироне 20% на 500к са кинти, но на 1к са нищо. Затвори ли.. хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕлате на Българска Фондова Борса ........
Хо хо хо... ти подиграваш ли ни се... на БФБ, такива движения стават за около 1 век. Да не говорим, че на БФБ няма оборот... или ако има оборот е само на 1 компания и го прави 1 човек. Няма и къси позиции... изобщо БФБ е за някакви хора които търгуват веднъж на 5 години и то само в едната посока.
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПироне 20% на 500к са кинти, но на 1к са нищо. Затвори ли.. хахаLast edited by Xman1; 08.01.2018, 18:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
И там ли има такива движения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕлате на Българска Фондова Борса ........
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеГотови ли сте ?
На първо време ...8000 .
После - ще видим
Мисля че преувеличаваш, някъде около 9000$ има много голяма подкрепа... но ние и от там сме далече, около 10 000$ също има подкрепа, но не чак такава. Иначе ще бъде добре да отидем отново на 10 000$, корекциите при Биткойн са хубаво нещо.
Миньорите ще си преместят хардуера... и пак тръгваме нагоре.Last edited by Xman1; 08.01.2018, 18:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3282007[/ATTACH]
Готови ли сте ?
На първо време ...8000 .
После - ще видим
Коментар
-
Интересно дали тази новина не е причината за този "мини срив", как мислите? : https://qz.com/1174091/china-wants-a...itcoin-mining/
Първоначално изпратено от justforfun Разгледай мнениеАко не е тайна, как инвестираш в IOTA? Къде търгуваш и къде я съхраняваш?
Не е тайна, никога не съм инвестирал в IOTA. Дори преди време бях писал доста отрицателно мнение за тях. Не ги харесвам, защото дават големи обещания, за технология която не е ясно дали работи. IOTA няма блокверига, а ползва нещо което наричат "tangle". Аз не съм "фен" на монети, които нямат блокверига, а се представят като криптовалути.Last edited by Xman1; 08.01.2018, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Поради каква причина точно в тези 3-те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ето и затваряне.
4.5% Общо комисионите са 0,7%. Риск фрий
Коментар
Коментар