IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Тия глупаци са си е... м.... от та не разбират нищо.. не се хаби до няколко седмици ще разберат за какво става на въпрос.
    Как да ти кажа, със сигурност не са глупаци. Ни тия де са купували на 500$, ни бай ти Марин де копа пари от въздуха. По-скоро е въпрос на късмет да уцелиш момента да се включиш. Някои чакаха 3 години да си върнат загубите, други не дочакаха.
    Криптота винаги ще има. Аз съм глупакът, че не мога да предвидя накъде ще потегли стадото. И на 50 и на 20 000$ все ми се струва нереална цена. Щото присъщата цена е близка до нулата.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
      Лайткойн сега е таман наполовина на пика си от Коледа. И на 40 % от тоя пик е бил из ония дни. Продават и питат за още!

п.с. И Биткойн е на 57% от новогодишните истерии. 43 % надолу! Как се постигат тия цени, като никой не продавал?
      Тия глупаци са си е... м.... от та не разбират нищо.. не се хаби до няколко седмици ще разберат за какво става на въпрос.
      Last edited by al4en; 22.01.2018, 00:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Тънкият момент е, че прекалено много хора го чакаме това нова дъно, а от миньорите едва ли някой е навит да продава при спад.
        Лайткойн сега е таман наполовина на пика си от Коледа. И на 40 % от тоя пик е бил из ония дни. Продават и питат за още!

п.с. И Биткойн е на 57% от новогодишните истерии. 43 % надолу! Как се постигат тия цени, като никой не продавал?
        Last edited by IvanTerziev; 22.01.2018, 00:12.
        Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Тънкият момент е, че прекалено много хора го чакаме това нова дъно, а от миньорите едва ли някой е навит да продава при спад.
          Колко миньора познаваш? с по няколко милки в карти? нито един... е повечето продават картите ако не знаеш.. Обикновено кой каквото търси го намира.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            С тези темпове ново дъно ще заформи, въпрос на време е да започнат панически разпродажби

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              ...Нещо което се проигра в Кипър и Гърция - в момента банките са с такива огромни правомощия и права, каквито не са имали лихварите и в най-тъмните години!!!
              +1!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Да ви имам източниците.. хаха..
                За подробности: "Пътят към разрухата" Джеймс Рикардс

Коментар

• С тези темпове ново дъно ще заформи, въпрос на време е да започнат панически разпродажби

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Frosty - да и да се дислоцира в Швейцария, на онези икономикана им от мляко от крави и джобни ножчета пък стандарта сякаш правят космически кораби. А швейцарския франк основна валута, само от престъпления - кражби и измами.Всички лекари от които зависи да се лекуват болни със скъпи лекарства плащани от осигурителни каси които лекарства никой не са излекували имат сметки там в които им се внася процент от оборота.
                    Браво Трейдър !

Коментар

• OneCoin не е криптовалута, няма децентрализация, няма блокчейн, няма копане, няма транзакции, няма нищо. И самата крипто общност е направила всичко, за да ги изобличи - вижте сайта http://onecoinscam.info/.

Между другото - една група onecoin активисти напоследък лансира нова схема - https://cloud-mining.eu, където предлагат облачно копане на койни в някаква ферма неизвестно къде в България, на неизвестно коя фирма. И един бегъл поглед на сайта е достатъчен да се види, че офертата мирише отвсякъде. Неграмотни писания плюс добре познатият MLM стил на OneCoin - за да си купиш "мощност", трябва да се свържеш лично с някой от дистрибуторите им, който да си вземе процента. Друг начин няма. Лошото за тях при този подход е, че трябва да си напишат имената и телефоните, така че човек може да ги види и да ги добави в черния си списък на хора, с които не трябва да се занимава.

Коментар

• ЗДР. Може ли някой да ми каже как да си видя или получа етерзеро, понеже имам 3 етера в My ETher wallet.

Коментар

• Frosty - да и да се дислоцира в Швейцария, на онези икономикана им от мляко от крави и джобни ножчета пък стандарта сякаш правят космически кораби. А швейцарския франк основна валута, само от престъпления - кражби и измами.Всички лекари от които зависи да се лекуват болни със скъпи лекарства плащани от осигурителни каси които лекарства никой не са излекували имат сметки там в които им се внася процент от оборота.

D.Y.F-091066

Коментар

• https://fakti.bg/krimi/281262-izmamn...ti-po-cal-svat

На тая Ружа Игнатова грешката и е, че си е дала адреса и името в проекта. Ако си беше направила анонимна борса, хоствана в гараж в Детройт, сега пак щеше да е милионерка и да си купува яхта и имоти с парите на крипто-идиотите, но никой нямаше да и дири сметка.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• verimg - централизира се, няма значение как е почнало; Като видиш по графиките едни изоблени дъна това значи че някой от някъде с премерена сила обръща посоката и диктува цената. Щом я манипулира значи владее пазара.

D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader, какви ги говориш? Изобщо има ли смисъл да се обсъжда нещо, което не е с равен старт някъде в интернет. Хората занимаващи се с криптовалути се опитват именно това да осигурят. А не - стартираме двамата с кирките, ама на втория ден аз вадя тунелопробивна машина без да ти казвам. Всичко трябва да бъде публично. ако биткойна се е централизирал - ами ще започне да бъде заместван с друг койн(пък те нека си играят спекулантите).

Коментар

Working...
                                X