If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първо появяване на архитекта от десетина месеца в темата...това как да го разгадаваме?
Понеже Архитекта винаги греши, трабва да се прави точно обратното на неговите прогнози.
Тоест сега е момента да товарим влака с биткойни и да го чакаме кога ще каже, че и той купува, за да започнем да продаваме.
Ес енд пи-то още дрисва, чак не знам, айде коня да дрисва и той, че трябва още да купувам.
Какво е това фомо, което е обзело всички? Това ниво от 30к трябва да се тества като съпорт.
Да, и на мен ми правилиха плана с ДЦА. Не мислех, че ще мръднем от 25К до края на годината
Ама какво да пра'йш.
Не че се разсърдя, ако видим 100-150К до халвинга, де
Да бе, не се беше появявал от 15к когато казваше следващо ниво 13 и после надолЕ. Та сега не знам, все си мисля, че 30 трябва да се тества, макар да се повтарям.
Ес енд пи-то още дрисва, чак не знам, айде коня да дрисва и той, че трябва още да купувам.
Какво е това фомо, което е обзело всички? Това ниво от 30к трябва да се тества като съпорт.
Чудя се дали около Нова година да си купя нова S8-цa и ново Q7, че старите вече навъртяха годинки. Оглеждам се и за e-Tron. Вас майтап ви се струва, но около 100к ще развържа кесията, че не се знае дали ще доживея да изчакам следващата корекция до 2030-та година.
Около данъците нали нищо не се е променило - плащам си като поп 10% и новите ми коли стават напълно законни?
Цацата обаче СЕГА няма излишни пари да купува крипто, ИНФЛАЦИЯТА ги изяде и ще ги яде.
Щом акциите и криптото са във различна посока, има нещо гнило .... при акулите.
Всички наточили ножове за халвинга, де да беше толкова лесно. Делистванията на криптовалути вървят с рекорден темп тази година
Най-малко 3445 монети или търгувани двойки са били делистнати или са неактивни толкова дълго, че вероятно ще бъдат премахнати
Коли, моли, ламарини, криза на средна възраст, ама упорита, а ?
Чудя се дали около Нова година да си купя нова S8-цa и ново Q7, че старите вече навъртяха годинки. Оглеждам се и за e-Tron. Вас майтап ви се струва, но около 100к ще развържа кесията, че не се знае дали ще доживея да изчакам следващата корекция до 2030-та година.
Около данъците нали нищо не се е променило - плащам си като поп 10% и новите ми коли стават напълно законни?
15%-та е ако си направил поне 3 сделки в годината в акаунта си. Което не вярвам да не си. Защо не излезеш в стейбъли и да ги продадеш на някой? Уж пак се дължи, ама никой не го плаща това и никой не го търси.
Коментар