Предприемач срещу подпис в бюрото по труда.. Евала. Лаг имало. Човече..... Наистина ми е любопитно да те видя, пуста интернет анонимност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеE, има 2 седмичен лаг, на който се преизчислява трудността. Не било врат ами шия. Дано си избиеш печката за 2 седмици, ако не изгори дотогава.
И се имаш за много умен, ама едно не запомни. В момента съм предприемач, нямам службица шеф и заплатица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗа предпочитане е зрител пред набутан, да? Ся като останат 3-4 валути и спокойно ще имам време да извадя най-доброто от тях. Сещаш се за кво.
Обещавам да ви подаря по 100 кески от моите, да ме поменувате един ден! Няма да се отметна като дъртия пинтия монопола, дето пищи на умрело как му угаснала далаверката, пък още не си изплатил калориферчето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Кеска, ти наистина не си реален. На български пише в тоя сайт бе, как може да объркаш графиката на трудността с хаш реита.... Ти някога 5 лева изкарал ли си сам бе или там каквото ти подхвърлят в службицата. Замислял ли си се защо е необходимо да съществуваш...
И се имаш за много умен, ама едно не запомни. В момента съм предприемач, нямам службица шеф и заплатица.
Ще си изключи китаеца чудовищните ферми на 12 стинки тока, че да може някой там шаранец от Долно Уйно да захлеби...
Last edited by IvanTerziev; 06.02.2018, 15:10.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеToва е технически анализ на трудността на копане. Скоко ще почнат да изпадат тия, дето са над 12 стотинки на киловат, и над 200 лева за копачка.
https://blockchain.info/charts/hash-rate
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИванзи, я изпопадат я не, но сигурното е че ти пак си само зрител
...
Обещавам да ви подаря по 100 кески от моите, да ме поменувате един ден! Няма да се отметна като дъртия пинтия монопола, дето пищи на умрело как му угаснала далаверката, пък още не си изплатил калориферчето...
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сърцатия,
преди седмици две пишеше, че под 8500 но уей а ще ходи нагоре... едно е да имаш сърце, а съвсем друго е да чакаш да станеш милионер без да добавяш стойност и да имаш специални умения....
всъщност доста хора бяха милионери с койна, но за кратко.
Затова е хубаво сега мършата на спекуланти и трейдъри да натори почвата на криптоситеМиньорите вадят кинтата без този риск, там е друга бира от самото начало. И ще е така докато има крипто, по очевидни причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМоже ли да попитам какви сметки имате че влизате не биткона ??? Правилото е 1% от капитала . Технически не се отличава от евро долара по нищо даже се движи по учебник от върхът на дало към подкрепа 5000 се очаква корекция . Успех на търгуващите
Коментар
-
Toва е технически анализ на трудността на копане. Скоко ще почнат да изпадат тия, дето са над 12 стотинки на киловат, и над 200 лева за копачка.
https://blockchain.info/charts/hash-rate
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tukasam Разгледай мнениеТука е пълно със олигофрени само незнам на какво се радвате.Койнът бил паднал и какво от това радвайте се и се вклучете отдава ви се шанс само че трябва СЪРЦЕ
преди седмици две пишеше, че под 8500 но уей а ще ходи нагоре... едно е да имаш сърце, а съвсем друго е да чакаш да станеш милионер без да добавяш стойност и да имаш специални умения....
всъщност доста хора бяха милионери с койна, но за кратко.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://www.actualno.com/curious/nov...ws_658010.html
Вече и дупе дават за кески, съвсем буквално!
В гглавната роля на правещия ''дудуци'' - РедКретена
Да избие некое евро от набълбуканите у койньо
Коментар
-
https://www.actualno.com/curious/nov...ws_658010.html
Вече и дупе дават за кески, съвсем буквално!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар