Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
10к вече едва ли ще видите... прибирайте си печалбите.. ще ревете.. това съм го играл няколко пъти до сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Импе, walet.dat файла пази ВСИЧКО!!! Всъщност идеята е че в този файл се пазят адресите ти и всичко което си получил по тях, също и паролата и цялата история която имаш в блокчеина на съответната КриптоВалута. Коините които имаш не са в портфейла ти, или в компютъра на който е инсталиран портфейла - ТЕ СА В БЛОКЧЕИНА НА СЪОТВЕТНАТА КРИПТОВАЛУТА!!! Портфейла ти е просто визуализация на публичните и частните ключове, един вид е направен като интерфейс, който да е по-удобен за потребителите да контролират това което притежават.
Няма нужда да изпращаш Лайткоините към виртуални портфейли, макар че и това е добра идея, аз съм го правил много пъти към Jaxx и после обратно. Просто съхрани си wallet.dat файла и го преинсталирай на новия компютър. Може да го направиш 1-2 пъти тестово да видиш дали работи и дали си се справил.
А иначе за малките суми - не се притеснявай и аз почнах да събирам Лайткоини през фаусетчета преди повече от 5 годиниНоооо апетита идва с яденето!!!
Няма да е нов компютърът, просто ще дам да ми преинсталират този, който си е съвсем добър за домашно ползване, но не е преинсталиран никога - към пет години вече и неизбежно се е задръстил, колкото и да го чистя с разнип рограми, а и е още на ХР, защото съм си свикнал с него, но явно трябва да се откажа вече от.
Не се притеснявам от малките сумиАко Алчният и някои други са прави и има по-сериозен спих на криптовалутите, ще започна и да си купувам, засега само се уча и си покопвам по малко. Впрочем и аз вярвам, че ще има поне един по-сериозен спад, и ако това стане - ще се понагувича.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Точно нормалното поведение, в понеделник в 4 следобед ще дърпа нагоре - и те така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение............
Не разбрах съвсем напълно обяснението ти обаче - ако сега сторя това - то ще запази ли този wallet dat файл настоящата наличност по този портфейл? Ако не - как да я запазя, например да я кача в някой виртуален портфейл ли?
.................
Няма нужда да изпращаш Лайткоините към виртуални портфейли, макар че и това е добра идея, аз съм го правил много пъти към Jaxx и после обратно. Просто съхрани си wallet.dat файла и го преинсталирай на новия компютър. Може да го направиш 1-2 пъти тестово да видиш дали работи и дали си се справил.
А иначе за малките суми - не се притеснявай и аз почнах да събирам Лайткоини през фаусетчета преди повече от 5 годиниНоооо апетита идва с яденето!!!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Импе - ще ти отговоря, само от уважение към теб поради факта че далечната 2007 г. имаше голяма "вина" да се насоча към Инвестиционно Злато.
Това което си дал като скрийн шот е трябвало да го направиш още преди да получиш първите Литошита!!!
Казва се "backup" на Портфейла. Резултата от този backup е един wallet.dat файл в койти има цялата необходима инфорация за твоя портфейл.
Така че трябва да направиш следното:
1. Направи си такъв backup (wallet.dat файл)
2. Запази го на ПОНЕ 2 тайни места - USB стикове или някъде в тайна директория на харддиска си
3. Когато си сменяш компютъра - инсталираш новия портфейл. Изключваш го и после трябва да намериш директорията C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Litecoin и да замениш новогенерирания wallet.dat файл със своя стар!
Успехи и повече Лайткоини!!!
Не разбрах съвсем напълно обяснението ти обаче - ако сега сторя това - то ще запази ли този wallet dat файл настоящата наличност по този портфейл? Ако не - как да я запазя, например да я кача в някой виртуален портфейл ли?
Редов - колкото толкова - сега се уча на криптови работи и поради воатилството и убеждението ми, че поне един сериозен спад на цената ще има, не ща засега да купувам... а и защо мислиш, че това на екранчето са всичките ми входящи трансфери, ърм?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМоментума на Койна нещо много яко издиша. Уикенд е, а койнът пада.
Лоша поличба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДругари,
Технически въпрос:
Иде време най-после - въпреки своята неохота (знаете каква е играчка), да преинсталирам своят компютър, но - искам да си запазя - то се знае - портфейлът за лайткойнченца. Имам си външен хард - та всъщност питам:
1. Как се премества портфейлът на него - ето от туканка ли, това е всъщност правене на копие ли? как се случва по-подробно - генерира се някакъв ключ ли, що ли?
https://imgur.com/a/8QQxz
2. Може ли по принцип там да си седи портфейлът?
Благодаря предварително
Това което си дал като скрийн шот е трябвало да го направиш още преди да получиш първите Литошита!!!
Казва се "backup" на Портфейла. Резултата от този backup е един wallet.dat файл в койти има цялата необходима инфорация за твоя портфейл.
Така че трябва да направиш следното:
1. Направи си такъв backup (wallet.dat файл)
2. Запази го на ПОНЕ 2 тайни места - USB стикове или някъде в тайна директория на харддиска си
3. Когато си сменяш компютъра - инсталираш новия портфейл. Изключваш го и после трябва да намериш директорията C:\Users\YOURNAME\AppData\Roaming\Litecoin и да замениш новогенерирания wallet.dat файл със своя стар!
Успехи и повече Лайткоини!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Другари,
Технически въпрос:
Иде време най-после - въпреки своята неохота (знаете каква е играчка), да преинсталирам своят компютър, но - искам да си запазя - то се знае - портфейлът за лайткойнченца. Имам си външен хард - та всъщност питам:
1. Как се премества портфейлът на него - ето от туканка ли, това е всъщност правене на копие ли? как се случва по-подробно - генерира се някакъв ключ ли, що ли?
https://imgur.com/a/8QQxz
2. Може ли по принцип там да си седи портфейлът?
Благодаря предварителноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз нищо не пренасям , просто има такава закономерност балон и последващ колапс. А дали мисля забавно , хич няма да е забавно когато пазара на акции обърне дългосрочно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИновацията е направена точно навреме. Нарича биткойнДау нарави дъното 6800 някъде около март 2009. ...Само 2 месеца преди това Сатоши пуска съобщението че управителя (фед) ще има още да спасява банки
- в първия генезис-блок на койна. Според мене копирал зподзаглавие от вестник,
някои обаче го изкарват велик икономист
това е вбез значение ,в случая. Така или иначе инфлацията (илизшъка от пари и богатство го поема ... койна, с цел анихилацията му да не доведе срив и на пазарите
Фед държи немалък % от фрифлоута ))) A допечатка на изгубени, изчезнали изобщо да го кажем изведени от употреба койнове ... не е решена алгоритмично
Явно не е панирано да е бъде валута )))) (ne e preporyka)
Last edited by Todor Sabev; 24.02.2018, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor SabevБалоните и се развиват в края на цикъла по време на кредитна експанзия и излишък на пари и .... ...А дали предстои иновация от голям порядък която да ни измъкне от ситуацията не е сигурно. Преди това пазарите ще колабират....Дау нарави дъното 6800 някъде около март 2009. ...Само 2 месеца преди това Сатоши пуска съобщението че управителя (фед) ще има още да спасява банки
- в първия генезис-блок на койна. Според мене копирал зподзаглавие от вестник,
някои обаче го изкарват велик икономист
това е вбез значение ,в случая. Така или иначе инфлацията (илизшъка от пари и богатство го поема ... койна, с цел анихилацията му да не доведе срив и на пазарите
Фед държи немалък % от фрифлоута ))) A допечатка на изгубени, изчезнали изобщо да го кажем изведени от употреба койнове ... не е решена алгоритмично
Явно не е панирано да е бъде валута )))) (ne e preporyka)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Е трябва да има и реална причина за обръщане на тренда в дългосрочен план, а такава причина липсва, само спекулантите да натискат цената надолу, няма да им се получи.
А тепърва ни предстоят, блоквериги, ИИ и квантови компютри...
Коментар
Коментар