Архитекте, как беше дефинирал "бомба"-та - когато пълзящите се пресекат ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Такива като тебе задържат полета на криптото. Ако не пишеше по форумите койнът да струва сега поне 50 бонки парчето. Това обяснение не те ли устройва?
Полетът на криптото си го представям по друг начин, не примитивен като вашия. Примерно да мога да си купя дъвка с него, без Големия Брат да ми диша у врата. По тая причина не ползвам карти и си шумоля и дрънкам кеш.
Първоначално изпратено от redcretinМонопола и днес е напред с парите, също както и аз. А ти - на опашката в бюрото по труда, за помощи - като просяк.
Ко ша съветваш - да купувам ли Рипъл? И аз искам да печеля, ама не с отрицателен знак като монопола.Last edited by IvanTerziev; 11.02.2018, 16:08.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
вай вай коджа сакатлък дигнаха от бомбата а как падаше само
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеКретенчо....
Ти си напред с джучките ......които са оформени в буквата ''О''
Бахта в... бостана Обран
Само спекуланти , като мен са напред и като расте и като пада
Без сметки за ток , без машини и карти
Неща да мисла ако верно тръгне към 2000 .......как ще се омажеш в л...йна
А аз пак ще права пари .....щото ще съм на КЪСИ , селяко
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеуопппппппппппп
тука таргетчето е изпълнено
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМонопола няма обяснение що се вбесява от присъствието ми. Фактите го дразнят. Ти имаш ли бегла идея за себе си кое те дразни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеСкамнатите борси ще станат повече от скамнатите койни...
Надпревара кой е по-голям измамник. Само мющериите са безкраен брой, и парите им. Койните са краен брой, както се разбрахме.
https://coinsvision.com/%D0%BA%D1%80...C%D0%BE%D0%BD/
Жабите са сварени, скоро обезкостени и изядени.....
пп Дано жълтите да го издухат ....
Коментар
-
Скамнатите борси ще станат повече от скамнатите койни...
Надпревара кой е по-голям измамник. Само мющериите са безкраен брой, и парите им. Койните са краен брой, както се разбрахме.
https://coinsvision.com/%D0%BA%D1%80...C%D0%BE%D0%BD/
Крипто-борсата BitGrail загуби 17 милиона Nano монетиМнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Айде и тия:
https://shitcoin.com/iota-cannot-be-...r-e45b1ed9dd6b
IOTA: Cannot be used for IoT. Loss of funds may occur.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИмай търпение до утринната псувня! Търпението е добродетел!
Дълбокото ви неразбиране на нещата е просто очарователно! Квантовия може да ти разгадае секретния ключ. А копането ще изгуби смисъл. Щото който има квантова машина ще обере 100% от мощността на мрежата, и може да си прави квито иска промени по правилата. Демек мрежата става лично негова.
p.s. и си имал 30 годишен ИТ стаж ??? Админ ли си?
ПС: не съм админ, за теб съм Господ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемиро,
бях чел някъде, че биткойна не е изгоден за копане в италия ,германия и тн европейски държави заради скъпия ток.
смятал ли си на колко ти е рентабилно копането..като махнеш отоплението от бръмчалката.
Не е, със стара техника. Всяко следващо поколение е около 3 пъти по-ефективно, затова и ползвам нова. Пък и бръмча в БГто, нищо че живея в ДЕто, да живей Интернетя
Коментар
Коментар