If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Платформата си е много ясно показана с линк в репликата ми
А там 1 point = $1
Така че "въпросите“ ти са безсмислени
... и за какъв “stacking" на BTC пишеш ?
Платформата си е чист скам. Няма такова нещо като 'cloud mining'.
Стига си поствал рефералния си линк с цел да печелиш комисионни от излъгани потребители!
За подобна измама и заблуждаване на хората да си изгубят парите в подобни понци схеми се носи наказателна отговорност ако не знаеш.
Имаме реджект на 52, да видим вторият път, дали ще е успешен, ако пробие отиваме на 57 и тогава ще продам. Може и архитекта да е прав и още сега да люсне надолу, като направи дабъл топ формация на 52. Други прогнози някой има ли? Че момента е доста интересен
Таргена ми е постигнат. Има потенциал за 59к, ама не ми се поема риск. Давайте някакви прогнози или тук са само #toTheMoonBoys
Така е, Сейлър пък е балък и не чака даже 2к да падне.
MicroStrategy has acquired an additional 3,000 BTC for ~$155 million at an average price of $51,813 per #bitcoin. As of 2/25/24,
@MicroStrategy
now hodls 193,000 $BTC acquired for ~$6.09 billion at an average price of $31,544 per bitcoin. $MSTR
The fucking master.
И аз като него залагам яко на БТКто. В много по-малки мащаби, разбира се.
Ако сбъркам, ще се радвам да съм рамо до рамо с него в това да не излезе добре този голям залог.
Коментар